1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Laguna Resort Mitsis Hotels

  • All Inclusive
  • Aivan rannalla
  • Rentouttavia spa-hoitoja

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Laguna Resort & Spa Mitsis Hotellissa on erinomainen sijainti aivan Anissarasin pienellä rannalla. Täältä löytyy kaikki mitä voit lomaltasi toivoa - suuri allasalue, useita ravintoloita ja paljon aktiviteetteja. Lapset nauttivat Mitsis Wonderland -leikkihuoneesta. Vähän isommille on mukava pelihuone. Aikuiset rentoutuvat esimerkiksi spa-osastolla.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita bungaloweissa 2–4 hengelle, joista 1–2 lapsia. Perhehuoneita 2–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Utvalget av restauranter
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2742 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Laguna Resort Mitsis Hotels on mukava All Inclusive hotelli. Kauniit viheralueet ja lukuisia palveluita. Hotelli on rauhallisella paikalla lähellä pientä pikkukivirantaa. Allasalueella ja rannalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Rannalle mennessä on ylitettävä pieni tie. Altaat ovat suolavettä, erillinen lastenallas. Vesiliukumäki. Maksuton pyyhepalvelu. Kaksi allasbaaria, joista toinen tarjoilee myös rannalle.

Hotellialueella on useita ravintoloita, jotka tarjoavat mm. italialaisen-, kreetalaisen-, japanilaisen ja meksikolaisen keittiön herkkuja. Pöytävaraus vaaditaan. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut ja umpinaiset kengät. Creperia, joka toimii myös snackbaarina. Useita baareja, muun muassa aikuisille vieraille tarkoitettu samppanjabaari. Päivä- ja iltaviihdettä. Spa-osastolla hierontaa ja erilaisia kauneushoitoja lisämaksusta. Sisäallas, jacuzzi ja hamam lisämaksusta. Manikyyri, pedikyyri ja kampaamo lisämaksusta. Span sekä sisäaltaan ikäraja on 16-vuotta. Maksuton kuntosali, pöytätennis, aerobic ja jumppaa. Minijalkapallokenttä. Tennis panttia vastaan, biljardi lisämaksusta. Vesiurheilulajeja, motoroidut lisämaksusta. windsurfing (sertifikaatin kanssa), polkuveneitä ja kanootteja. Maksuton wifi yleisissä tiloissa, hidas yhteys, nopeampi lisämaksusta. Leikkipaikka ja pelihuone. Minimarketti, pesulapalvelu ja huonepalvelu lisämaksusta. Pieniä kauppoja. Vain päärakennuksessa on hissi. Paikallisliikennettä. Hersonissokseen noin 3 kilometriä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

- Aamiaispöytä, klo 7.15–10.00.
- Mannermainen, suppea aamiainen, klo 6.00-7.15 (erillistilauksesta) ja klo 10.00–10.30
- Lounaspöytä, klo 12.30–14.30
- Illallispöytä, klo 19.00–21.30. Illallisen voi myös nauttia jossain hotellin teemaravintoloista. Varaukset tehtävä ennakkoon, klo 19.00-22.00.

- Lettuja, jäätelöä ja snacksejä, klo 10.30-01.45.
- Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 8.30–01.00.
- Aktiviteetteja ja ohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä hotellista lähtöön asti.