Kreeta Lomakohteet

matkakohdetta lajiteltuna

Platanias

Plataniaksesta löytyy kaikki mitä lomakohteelta voi toivoa – rantoja, yöelämää, tasokkaita ravintoloita ja upeita hotelleja. Hotelli Santa Helena Beachin hyvien palveluiden äärellä viihtyvät sekä perheet että aikuiset. Plataniaksesta on helppo löytää todellinen unelmaloma!

Lisätietoa Platanias » 25 hotellit - alkaen 385 EUR

Ierapetra & Koutsounaris

Uutuus! Nyt voit kokea Apollomatkojen kautta Euroopan eteläisimmän kaupungin, Ierapetran. Rennon rantalomailun lisäksi täällä sinua odottaa kaupungin ostosmahdollisuudet, nähtävyydet ja erilaiset aktiviteetit. Vaikka Ierapetra on eloisa kaupunki, on tunnelma edelleen rauhallinen ja aito.

Lisätietoa Ierapetra & Koutsounaris » 1 hotelli - alkaen 722 EUR

Hersonissos, Stalis & Malia

Pidätkö lomasta täynnä tekemistä ja tapahtumia? Silloin sinun kannattaa varata matka Hersonissokseen. Hersonissos on täynnä tekemistä - kaikkea rennosta rantaelämästä monine vesiurheiluaktiviteetteineen hyviin ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin, baareihin ja yöelämään. Staliksen alueella keskeises...

Lisätietoa Hersonissos, Stalis & Malia » 25 hotellit - alkaen 310 EUR

Rethymnonin kaupunki

Rethymnonin kaunista vanhaa keskustaa hallitsee ylväs linnoitus. Keskustasta alkava hiekkaranta ja rantakatu ulottuu yli kymmenen kilometrin päähän. Nauti illallista venetsialaisessa satamassa, shoppaile viehättävillä kujilla tai ota aurinkoa rannalla ja pulahda uimaan. Vaikka Rethymnon on Kreetan k...

Lisätietoa Rethymnonin Kaupunki » 20 hotellit - alkaen 395 EUR

Agii Apostoli

Agii Apostoli on lapsiperheiden suosikki! Lapset ja heidän vanhempansa rakastavat Agii Apostolia. Rauhallinen lomatempo ja kauniit uimapoukamat mataline hiekkarantoineen muodostavat puitteet monille yhteisille hetkille perheen kesken. Vain neljän kilometrin päässä Agii Apostolista sijaitseva Hania t...

Lisätietoa Agii Apostoli » 6 hotellit - alkaen 350 EUR

Agios Nikolaos

Lähde lomalle Agios Nikolaokseen, kun haluat olla pikkukaupungin sykkeessä kauniissa ympäristössä. Täällä elämä keskittyy sataman ja pienen järven ympäristöön ja useille rannoille, joilla otetaan lungisti auringosta ja uimisesta nauttien.

Lisätietoa Agios Nikolaos » 8 hotellit - alkaen 375 EUR

Agia Marina

Eloisaa Agia Marinan rantalomakohdetta ympäröi kaunis, vehreä luonto. Useimmat Apollomatkojen hotelleista ovat lähellä rantaa ja maisemaa täydentävät taustalla kohoavat mahtavat Lefka Orin vuoret.

Lisätietoa Agia Marina » 8 hotellit - alkaen 390 EUR

Elounda

Elounda osaa todella hurmata kävijänsä ja herättää halun kokea lisää. Valitsimme Eloundasta parhaimman hotellin, joten täällä vietät todella tyylikästä lomaa laadukkaassa hotellissa!

Lisätietoa Elounda » 1 hotelli - alkaen 1 006 EUR

Rethymnonin rannikko

Vietä rentouttavia päiviä jossakin Rethymnonin rannikon lomakohteista, jotka muodostavat rantaviivaa myötäilevän helminauhan. Haluatko lomailla omassa rauhassa? Rethymnonin rannikolla on paljon tarjottavaa!

Lisätietoa Rethymnonin Rannikko » 7 hotellit - alkaen 350 EUR

Almyrida & Kalives

Almyridassa ja Kaliveksessa tunnet todella olevasi Kreikassa! Kaikkialla vallitsee rauhallinen tunnelma. Ranta, viihtyisät ravintolat ja kaikki lomalla tarvittava on mukavan lähellä. Almyridassa ja Kaliveksessa rentoudut ja palaat lomaltasi levänneenä.

Lisätietoa Almyrida & Kalives » 5 hotellit - alkaen 535 EUR

Kato Stalos

Kato Staloksen upea rantakohde sijaitsee kauniilla paikalla muutamia kilometrejä Hanian länsipuolella. Tänne tulevat uimaan, nauttimaan auringosta ja rentoutumaan niin matkailijat kuin kreetalaiset itsekin.

Lisätietoa Kato Stalos » 7 hotellit - alkaen 375 EUR

Anissaras

Pieni Anissaras sijaitsee Itä-Kreetalla sopivan matkan päässä Heraklionista. Täällä lomapäivät vietetään rennoissa merkeissä.

Lisätietoa Anissaras » 2 hotellit - alkaen 810 EUR

Kastelli

Kastellissa vietät aitoa lomaa kreikkalaisella tunnelmalla. Täällä lomapäivät kuluvat rantakadun viihtyisissä kahviloissa ja tavernoissa. Kohde on myös erinomainen tukikohta Kreetan länsirannikon tutkimiseen.

Lisätietoa Kastelli »

Kokkini Chani

Kokkini Chani on lomakohteesi, kun haluat nauttia rauhasta ja auringontäyteisistä päivistä hyvillä rannoilla. Kokkini Chanista on hyvä lähteä retkille ja Hersonissos on mukavan matkan päässä, kun kaipaat yöelämää.

Lisätietoa Kokkini Chani »

Maleme

Hanian rannikon läntisessä osassa sijaitseva Maleme on kesäparatiisi. Nauti rauhallisesta tunnelmasta ja ihanan huolettomista päivistä, joiden aikana rentoudut kuunnellen aaltojen lipumista rantaan.

Lisätietoa Maleme » 1 hotelli

Georgioupolis

Georgioupoliksessa pääset nauttimaan aidosta kreikkalaisesta maalaiselämästä. Matala rantaiset hiekkarannat sopivat hyvin koko perheen vesileikkeihin. Iltaisin voit nauttia herkullista illallista paikallisessa tavernassa. Rethymnonin ja Hanian kaupungit ovat lyhyen matkan päässä eli pääset tarvittae...

Lisätietoa Georgioupolis » 4 hotellit - alkaen 470 EUR

Gouves

Uutuus! Gouves on täydellinen vaihtoehto kun etsit rauhallista ja kaunista lomakohdetta Kreetalla. Kohde sopii niin perheille ja pareille; täältä löytyy useita kauniita laguuneja sekä pitkä, vaaleahiekkainen ranta, joka on paikoitellen myös matala. Gouvesista ei ole myöskään pitkä matka Kreetan suur...

Lisätietoa Gouves » 4 hotellit - alkaen 505 EUR

Hanian kaupunki

Venetsialaiset hallitsivat Kreeta keskiajalla, ja antoivat Hanian kaupungille lempinimeksi "Idän Venetsia". Kaupungin kaunista satamaa katsellessa, lempinimi on helppo ymmärtää.

Lisätietoa Hanian Kaupunki » 2 hotellit - alkaen 505 EUR

Kolymbari

Kolymbarin pieni alue on loistava valinta, kun haluat lomailla hieman kauempana ihmisvilinästä ja suosituimmista lomaalueista. Täällä voit kaikessa rauhassa viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa ja nauttia leppoisista lomapäivistä rannalla.

Lisätietoa Kolymbari » 3 hotellit - alkaen 590 EUR

Gerani

Gerani on pieni ja viehättävä rantakohde Hanian rannikolla Kreetalla. Täällä vietät rauhallista rantalomaa nauttien aidosta kreetalaisesta tunnelmasta.

Lisätietoa Gerani » 2 hotellit - alkaen 825 EUR

Sissi & Milatos

Uutuus! Sississä sekä Milatoksessa sinua odottaa kreikkalainen charmi yhdistettynä rauhalliseen ja rentoon lomailuun. Sissin sydän on sen satama, jossa kalastajat tuovat aamuisin näytille päivän saaliin. Milatos on myös rauhallinen kohde, jossa nautit aurinkoisista päivistä pienillä rannoilla sekä m...

Lisätietoa Sissi & Milatos » 1 hotelli - alkaen 710 EUR