Huoneet

Kaksio

Yksinkertaisia, vanhempaa tyyliä olevia kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö keittolevyillä, jääkaapilla, kahvinkeittimellä, vedenkeittimellä, leivänpaahtimella ja yksinkertaisella keittiövarustuksella Tv. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Yksinkertaisia, vanhempaa tyyliä olevia kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Toisessa makuuhuoneesa parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö keittolevyillä, jääkaapilla, kahvinkeittimellä, vedenkeittimellä, leivänpaahtimella ja yksinkertaisella keittiövarustuksella Tv. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisia, vanhempaa tyyliä olevia yksiöitä kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai taitettavasta vuoteesta. Tv. Minikeittiö keittolevyillä, jääkaapilla, kahvinkeittimellä, vedenkeittimellä, leivänpaahtimella ja yksinkertaisella keittiövarustuksella. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.