Thamiris

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Perheomisteinen Thamiris on yksinkertainen huoneistohotelli Kaliveksen hiekkarannalla Kreetalla. Merivesi on täällä kristallinkirkasta ja rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja muutamia varjoja asiakkaiden käytettävissä. Kaliveksen keskustan viihtyisiin tavernoihin, kahviloihin ja baareihin on kävelymatka.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 4-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,6 10:stä
Perustuu 66 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 53 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Thamiris on yksinkertainen, pieni ja perheomisteinen hotelli Kaliveksen rannalla. Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja hotellin asiakkaille ja myös rajoitettu määrä varjoja lainattavissa. Hotellin vieressä virtaa pieni Xidan-joki ja hotellissa on pieni, viihtyisä puutarha.

Maksuton wifi. Vastaanotto auki rajoitetusti. Kävelymatkan päässä löytyy paikallisia vihannesmyyjiä ja kylän lihakauppa. Pieni elintarvikekauppa sijaitsee 250 metrin päässä hotellilta. Noin 150 metriä Kaliveksen keskustaan, mistä löytyy kahviloita, ravintoloita ja baareja. Bussipysäkki noin 100 metrin päässä. Maksuton parkkipaikka hotellilla. Pankkiautomaatti lähistöllä. Läpikulkuliikennettä, mikä voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita.