Thamirakis Studios

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli rannalla. Hotelli sopii sinulle, kun et tarvitse sen kummempia palveluita vaan haluat viettää rentoa ja rauhallista rantalomaa.


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti aivan rannassa. Omia ruokapalveluja ei ollut mutta niitä löytyi aivan naapurista. R...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 52 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Thamirakis Studios on yksinkertainen huoneistohotelli Kalives Beachilla Kreetalla. Vaikka hotellissa ei ole omia palveluita, ovat vieraat tervetulleita noin 100 metrin päässä sijaitsevaan sisarhotelli Thamarisiin ja saada avustusta vastaanotosta (rajoitetut aukioloajat). Kalives Beach hiekka-/pikkukiviranta on lähes suoraan hotellin ulkopuolella. Maksuttomia aurinkotuoleja rannalla sekä rajoitettu määrä aurinkovarjoja lainattavissa.

Pieni elintarvikekauppa sijaitsee vain noin 150 metrin päässä hotellilta ja lyhyt kävelymatka paikallisen vihannesmyyjän ja lihakaupan luokse. Tavernoja ja kauppoja kilometrin säteellä. Vain 100 metrin päässä on bussipysäkki, mistä liikennöi paikallisbussit. Mikäli vuokraat auton, löytyy parkkipaikka noin 100 metrin päässä Thamirakis Studiosilta. Paikallisliikenne voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita.