1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Almyrida Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Minna,
Helsinki

+
Aivan mahtava merinäköala. Rauhallisuus ja mahtava palvelu
-
Huoneiden äänieristys (toki tämähän on rakenneongelma).

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


9 10:stä

Tuija,
Kuopio

+
Erittäin palveluhenkinen ystävällinen henkilökunta, upea sijainti meren äärellä. Aamupala yllätti positiivisesti, aivan upea aamiainen ja henkilökunta oli ahkeroimassa ja huolehtimassa koko ajan, että aamiaisella oli siistiä ja ruokaa riitti.
-
Olohuoneen valaistus voisi olla kirkkaampi. Äänieristeet voisi olla paremmat, viereisen huoneen keskustelut ja kuorsaus kuului meidän huoneistoomme.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-11


9 10:stä

Pirita,
Pieksämäki

+
Rauhallinen sijainti ja miellyttävä henkilökunta.
-
Parvekkeille olisi hyvä laittaa edes osittain umpinaiset väliseinät lasikaiteiden sijaan. Vessanpöntöt voisivat olla nykyaikaisemmat ja vuotamattomat.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


9 10:stä

Arto,
Kuopio

+
Rauhallinen
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


8 10:stä

Virpi,
Kuopio

+
Superystävällinen palvelu; erittäin siistit huoneet; säädettävissä oleva ilmastointi
-
Hieman pehmeämmät sängyt; wifi ei toiminut huoneessa, parvekkeella kyllä

Vahvistettu asiakas: 2018-10-06


9 10:stä

Tapio,
Vaasa

+
Rauhallinen, ei liikennemelua,lähellä rantaa, siisti kokonaisuus, ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


7 10:stä

Kaisa,
Vantaa

+
Hotelli oli kivalla ja rauhallisella paikalla.
-
Huoneiden äänieristys olematon, naapurihuoneesta (ja myös käytävästä) kuului keskustelu ja television äänet häiritsevästi erityisesti illalla. Seinillä voi olla esim. naulakoita , joihin saisi ripustettua tavaroita/vaatteita. Huoneesta puuttui taso, johon matkalaukun voisi asettaa. Hotellimme (Almyrida studio) pienessä puutarhassa ei puutarhuria ilmeisesti ollut lainkaan, koska puutarhan yleisilme oli hieman epäsiisti, ruoho kasvoi varsin pitkänä!

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


8 10:stä

,

+
Respassa aivan uskomaton työntekijä (Sonia), joka pelasti viikkomme (myrskyä sekä 5 pv sairaana).
-
Apollomatkat voisi ottaa keskitetysti omat hotellit koulutukseen erityisruokavalioista ja niiden valmistuksesta. Ettei olisi yhden ihmisen varassa, saako ruokaa vai ei.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


9 10:stä

Liisa,
Kuortane

+
Siisti, tilava huoneisto, kohtelias henkilökunta, erinomainen aamiainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-21


10 10:stä

Päivi,
Hyvinkää

+
Ystävällinen henkilökunta, lähellä rantaa,pieni viihtyisä kylä
-
Ei ole

Vahvistettu asiakas: 2018-09-15


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Almyrida Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

570 arvostelua
Erinomainen
 
385
Erittäin hyvä
 
155
Hyvä
 
22
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

19.8.2018

Kirjoittanut Eevi123 Espoo, Suomi

Elokuu 11-18

+ Henkilökunta oli mukavaa ja sitä oli riittävästi. Huoneet siistejä, hotellin alueella rauhallista ja ruoka oli hyvää. Pääosin lapsiperheitä ja iäkkäämpiä pariskuntia. Ei juurikaan yömeteliä. Auton sai vuokrattua ihan vierestä ja mukavia retkikohteita lähellä. Säät kuumat mutta siedettävät, ilmastointi toimi koko ajan moitteettomasti - Illalliskattaus kovin myöhäinen lapsille (alkoi 19.00) Vesi ei sisältynyt illallisella puolihoidossa ja koska ruuan sai hakea itse, sai juotavaa vasta kun ruoka oli jo syöty hyvä tovi aikaisemmin. Uimaaltaan matalaa päätyä ei ollut eroteltu mitenkään vaan lapset eksyivät helposti liian syvälle. Viereinen ranta oli kovin ahdas.

 
3.3.2018

Kirjoittanut AkiH240 Savonlinna, Suomi

Lomalla

Erittäin mukava hotelli ja aamupala tosi hyvä.Hotellin henkilökunta tosi mukavat. Hotelli tosi kiva altaineen ja alakerran oleskelu alueineen. Huone hyvä ja jääkaappi riittävän kokoinen 2 henkilölle huoneessa teen ja pikakahvi tarpeet ja keitin iso plussa.Rauhallinen lomanvietto paikka. Tänne tahtoo tulla uudestaan.

 
11.9.2017

Kirjoittanut AkiH240 Savonlinna, Suomi

Armyrida resorts

Hyvä palvelu , ystävällinen ja auttava henkilökunta, edullinen hintataso. Kannatta valita loman vietto paikaksi. Aamiainen on runsas, allas alue tosi viihtyisä. Ilmastointi kuuluu huoneen hintaan . Jos tahtoo viettää rentouttavan loman niin kannattaa valita tämä hotelli. Allaspyyhket 1 kappale koko ajalta ja välillä voi vaihtaa puhtaisiin eikä tule lisä hintaa. Paikka sijaitsee rannalla vain tien ylitys ja meressä. Rannan aurinko tuolit edulliset 2 petiä vain 6€ .

 
3.7.2017

Kirjoittanut o85_sari

Tyttöjen reissu

Aivan ihana hotelli ja henkilökunta 😊 Kylä ja sen ihmiset olivat todella ihania. Hyvä sijainti ja kulkuyhteydet 😊 Hotelli oli erittäin siisti ja pyydettäessä esim. Peittoa oli peitto ovella ennen sinua

 
14.6.2019

Kirjoittanut andreasconstantinou Athens, Greece

Wonderful hospitality

I stayed at Almyrida in June 2019 for one night, as I was going to a triathlon race nearby. The hotel has genuine and warm hospitality, which made a very positive difference. The open buffet dinner was adequate, and they prepared us a couple of sandwiches and fruit for us on their own initiative, as we left too early for breakfast the next morning.