Almyrida Resort

apollo mondo enjoy

  • Viihtyisä kattoterassi altaalla
  • Viihtyisä kylätunnelma
  • Lähellä rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Almyrida Resort koostuu kolmesta eri hotellista, joiden palveluja voi käyttää vapaasti. Valitse jokin neljästä uima-altaasta, pistäydy kuntosalilla tai keilaamassa tai rentoudu hotellin spassa. Hyvien palveluiden ja sijainnin vuoksi Almyrida Resort on valittu Apollo Mondo Enjoy -hotelliksi.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2–4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita 2–6 hengelle, joista 2 lasta. Kahden huoneen sviittejä 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 2–3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kampanjahuoneita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Kattouima-allas oli loistava
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 599 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Almyrida Resort koostuu Almyrida Residencestä (rakennettu 2007), Almyrida Beachistä ja Almyrida Studiosista (rakennettu 2001). Almyrida Residence ja Almyrida Beach sijaitsevat vierekkäin. Almyrida Studios sijaitsee noin 270 päässä. Vieraat ovat tervetulleita käyttämään kaikkia palveluita. Viihtyisä allasalue neljällä altaalla, joista yksi on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit allasalueella. Almyrida Residencessä on kattoterassi altaalla. Allas on tarkoitettu yli 17-vuotiaille, kattoterassi itsessään on ikärajaton. Allasbaari.

Ravintola Almyrida Beachissä ja Almyrida Residencessä. Almyrida Beachin ja Almyrida Studiosin vieraat nauttivat ateriat Almyrida Beachissä ja Almyrida Residencen vieraat nauttivat ateriat Almyrida Residencessä. Almyrida Residencessä järjestetään musiikki-iltoja kahdesti viikossa touko-syyskuussa.

Pieni spa ja hierontaa lisämaksusta. Kauneuskeskus ja kampaaja lisämaksusta. Keilausta ja biljardia lisämaksusta. Pieni, maksuton kuntosali yli 16 -vuotiaille (nuoremmat vieraat vain aikuisen seurassa).

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vuokrattavissa kannettavia tietokoneita. Ruuanlaittokursseja 3 krt/vk lisämaksusta (touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa). Min. 4 osallistujaa per tunti, rajoitettu määrä paikkoja. Almyrida Resort sijaitsee lähellä kylän rantaa, ravintoloita ja baareja. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Noin 22 km Hanian kaupunkiin. Pesulapalvelu lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Lue lisää Apollo Mondo Enjoy -hotelleista.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy aamiais -ja illallispöytä.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi