Almyrida & Kalives

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Almyridassa ja Kaliveksessa tunnet todella olevasi Kreikassa! Kaikkialla vallitsee rauhallinen tunnelma. Ranta, viihtyisät ravintolat ja kaikki lomalla tarvittava on mukavan lähellä. Almyridassa ja Kaliveksessa rentoudut ja palaat lomaltasi levänneenä.

Suositut hotellit, Almyrida & Kalives

Allas, Almyrida Beach, Kreeta.

Almyrida Resort

alkaen 625 EUR
Allasalue. Hotelli Kiani Beach Resort, Kalives, Kreeta.

Kiani Beach Resort

alkaen 823 EUR
Allasalue, Kalives Beach, Almyrida, Kreeta.

Kalives Beach

alkaen 692 EUR

Lisätiedot Almyrida & Kalives

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen tavernassa, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa noin 10 €, olut noin 4–5 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatkan kesto Hanian lentokentältä Kalivekseen on noin 40 minuuttia ja Almyridaan noin 50 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Kaliveksessa on upea hiekkaranta, joka on saanut EU:n sinisen lipun kirkkaasta ja puhtaasta vedestä. Almyridassa on pari pienempää hiekkarantaa ja pyöreäkivinen ranta. Alueella esiintyy toisinaan voimakasta tuulta ja korkeita aaltoja.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 16°c
8,5 10:stä Almyrida & Kalives
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 786 arvioon