Vasia Ormos

  • Lähellä rantaa
  • Kaksi allasaluetta
  • Yli 14-vuotiaille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Vasia Ormos sijaitsee viihtyisän Agios Nikolaoksen reunamilla ja sopii aikuiseen tunnelmaan. Nauti lomapäivästä viihtyisällä allasalueella tai rannalla, joka sijaitsee hotellin lähellä. Hotellissa on myös kaksi ravintolaa, kuntosali ja erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 uusiin rantalomavarauksiin joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Viihtyisä ja rauhallinen hotelli, jossa siistit huoneet ja erinomainen aamupala ja illallinen. He...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 273 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vasia Ormos sijaitsee Agios Nikolaoksen reunamilla, ja koostuu päärakennuksesta ja sivurakennuksesta. Apollomatkojan asiakkaat majoittuvat päärakennuksessa. Kaksi allasaluetta. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari. Lähistöltä löytyy myös pieni ranta, jossa aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Suuremmalle Ammoudin rannalle, jossa vesi on matalaa, on noin 1 km.

Kaksi ravintolaa. Buffetravintola Thalatta tarjoilee paikallisia kreikkalaisia erikoisuuksia. Ravintolassa on myös terassi merinäköalalla. Crystal Lounge & Restaurant tarjoilee illallisella kreetalaista- ja välimerellistä ruokaa merinäkymin (pöytävaraus vaaditaan). Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut ja siisti paita. Aulabaari avoinna klo 18.00-01.00 ja baari avoinna klo 10.00-18.00.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi vastaanotossa ja lisämaksusta muualla hotellissa. Päiväaktiviteetteja ja iltaviihdettä. Pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Pieni maksuton kuntosali (avoinna klo 10.00-18.00) yksinkertaisella varustuksella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Agios Nikolaokseen on noin 2,5 km. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa