1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Hermes (Agios Nikolaos)

 • Näkymä Mirabellon lahdelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Hermes sijaitsee keskeisellä paikalla omalla pienellä kivirannalla Agios Nikolaoksessa. Nauti maisemista katolla sijaitsevalla suolavesialtaalla tai varaa huone merinäköalalla. Voit myös treenata salilla tai hemmotella itseäsi hieronnalla. Illan tullen on mukava istahtaa musiikkibaariin tai kävellä pitkin rantakatua.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta/3-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hyvin hoidettu ja siisti hotelli, jossa upea näköala Mirabellon lahdelle. Ilman merinäköalaa olev...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1089 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hieman vanhempi keskitason hotelli Hermes sijaitsee rantakadulla ja täältä on kauniit maisemat Mirabellonlahdelle. Allasalue katolla, josta löytyy suolavesiallas sekä maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allasbaari. Läheltä löytyy pieni kiviranta (kulku tunnelia pitkin) jossa aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta.

Pääravintola tarjoilee perinteisiä ja kreikkalaisia annoksia viidennessä kerroksessa, josta on panoraama maisemat Mirabellonlahdelle. Siistiä pukeutumista edellytetään illallisella (miehillä pitkät housut). Snackbaari ja kahvila. Päivä- ja iltaviihdettä.

Maksuton kuntosali. Maksuton pöytätennis ja tikanheitto sekä biljardi lisämaksusta. Hierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellissa. Hieman suuremmalle rannalle on noin 300 metriä, ja vielä suuremmalle noin 500 metriä. Liikenteen äänet saatetaan kokoea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa ateriat lapset (2-11 vuotta) syövät eurolla.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.00.
 • Välipaloja ja jäätelöä allasbaarista, klo 12.00-16.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallisia juomia, olutta ja viiniä lounaalla ja illallisella.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallisia juomia, olutta ja viiniä, klo 10.00-00.00.

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan pääravintolassa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hyvä tietää

Kesällä 2019 perhehuoneisiin voi majoittua 3-4 henkeä, joista 1 lapsi.