Kokemuksia Candia Park Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 26 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Uima-altaat, ranta, näkymät, sijainti, hotellialueen siisteys, kauniit kukat ja talot
-
Osa työntekijöistä ei olleet kovin hyviä tai halukkaita palvelemaan. Esim. uima-altaan baarissa tuntui muutama päivä, että häiritsimme työtä, jos halusimme jotain ostaa ja saimme vääriä tilauksiakin useamman kerran. Samoin hotellin aamupalalla oli vastaavaa häsellystä työntekijöillä välillä. Epämiellyttävin asia oli ampiaiset, joita vyöryi lsuma ensimmäisellä asmupalalla pöytäämme, eikä kukaan vierestä kävellyt tarjoilija sanonut mitään kun seisoimme ja ihmettelimme pöydän vieressä lasten kanssa, kun neljä ampiaista oli lapseni lautasella. Olisi voinut tarjota sisältä pöytää ja ohjata sinne ystävällisesti, kun siellä niitä oli, eikä sitä tiedetty

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Candia Park Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

910 arvostelua
Erinomainen
 
602
Erittäin hyvä
 
251
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

3.8.2019

Kirjoittanut Kreetafani1

Nice place for grandchildren

Tämä oli hyvä kokemus. Taaperot ja me isommat tykkäsimme altaista ja leikkimahdollisuuksista. Sijainti ei niin hyvä, mutta bussilla pääsi kaupunkiin ja kävelemällä vaihtoehtoisiin ruokapaikkoihin. Palvelut myös pelasivat kaikin puolin ja siistiä oli.

 
15.11.2018

Kirjoittanut JoukoH35

Mukava hotelli

Hyvää: sijainti, uimaranta, allasalue, ravintolassa hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa, jonka sai myös kotipakettiin. Huonoa: sijainti sikäli, että vaatii autoa mikäli aikoo käydä hotellialueen ulkopuolella. Huoneissa kulumisen jälkiä ja todella vaatimaton keittiövarustus huoneistohotelliksi. Ei edes mikroaaltouunia.

 
3.3.2014

Kirjoittanut slartybardfarst tarn

Kyläparatiisi

Hotelli oli todella hyvä todella tilavine majoituksineen. Mutta siellä oli muurahaisia jotka pääsivät sisälle, ja kylpyhuone oli vähän likainen. Siellä oli hyviä uima-altaita ja mukava ravintola ja internet-kahvila. Kaiken kaikkiaan se oli todella hyvä. PS. Siirryimme ylimmän kerroksen huoneistoon.

 
20.10.2019

Kirjoittanut valerieh737 Canterbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Hollibobs

Beautiful.setting in a little cove and if u get a sea view even more amazing Rooms are well.equipped and kept spotlessly clean daily We went self catering so ate out most evening but did eat at the greek night and food was traditional greek but english and childrens options available But far from the main town which proves expensive with taxis especially when husband has difficulty walking we had no choice Swimming pools are plenty.of and different depths one a little quieter than the others Pool bar basic food but nice and staff friendly Own private beach which gets pretty busy but again lively with water sports available Maybe a cursity bus to town centre of 4.5 k away would be a excellent idea for this hotel otherwise perfect in every way

 
20.10.2019

Kirjoittanut 499dkr

Take me back

Absolutely loved staying here. Beautiful location and lovely apartments. The pool is awesome and restaurants are great. The garden is well maintained. A rental car is nice to have so you can visit the nearby villages. We will definitely come back.