1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Candia Park Village

 • Mukava allasalue
 • Huoneistoja koko perheelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Candia Park Village sijaitsee rauhallisella alueella Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, ja huoneistot sijaitsevat pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue ja kaksi rantaa. Tämä hotelli sopii koko perheelle!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle. Suurehkoja kaksioita 2-6 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Kaunis, siisti ja rauhallinen alue, oma ranta, hyvä aamupala, mukava henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 887 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Candia Park Village on pidetty perhehotelli rauhallisella sijainnilla Agios Nikolaoksen ulkopuolella. Hotelli on rakennettu kreetalaiseen tyyliin ja muistuttaa pientä kylää, jonka bungalow-tyyliset rakennukset sijaitsevat rinteessä joka johtaa merelle. Hotellilta on kaunis näkymä Agios Nikolaoksen lahdelle.

Allasalueella on kaksi allasta sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. sekä pyyhepalvelu. Allasbaari. Kaksi yksityistä rantaa, jonne johtaa portaat. Toinen rannoista hiekkaa ja toinen kiveä.

Kaksi ravintolaa. Agapissa tarjoillaan buffetaamiainen ja a la carte-menu illallisella. Muutaman kerran viikossa kreetalainen ilta tai grilli-ilta, jonka yhteydessä viihdeohjelmaa kuten tanssia ja laulua. Taverna Fili on lähellä allasaluetta ja tarjoilee yksinkertaisia annoksia lounaalla ja illallisella. Kaksi baaria.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pöytätennis, darts ja koripallo. Tennistä ja biljardia lisämaksusta. Rannalla vesiurheilulajeja lisämaksusta. Leikkipaikka. Hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho. Minimarketti ja matkamuistomyymälä. Mahdollisuus pestä pyykkejä itse. Hotellialueella on kellotorni, jonka kello soi joka tunti klo 9-14 ja 18-21. Hotellialueella portaita ja korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksullisen aamiaispöydän, lapset (2-11 vuotta) syövät eurolla.

Hyvä tietää

Molemmille rannoille mentäessä on portaita.

Perhehotelleissamme on aina
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa