Kokemuksia Alantha -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 52 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ystävälliset työntekijät ja loistava aamiaispaikka katolla.
-
Opastus uima-allas alueelle voisi olla selkeämpi toisesta rakennuksesta. Ulko-ovi voisi toimia paremmin. Hotellin edusta voisi olla siistimpi ja hotellin nimi näkyä paremmin, tosin liput sisäänkäynnin edessä toimivat hyvänä opasteena. Keittiön varustus hyvä mutta sekalainen, esim. lasien määrät vaihtelivat. Parvekkeen lukitus ei toiminut ja vessa vuoti häiritsevästi (tiputti yöllä).

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


7 10:stä

+
Rauhallisuus
-
Hotellin parveke ei mennyt lukkoon ja luvattiin tulla illalla klo 8-9 välillä korjaamaan. Odotettiin illalla klo 11 asti ennen kun uskalsimme mennä nukkumaan, kukaan ei koskaan tullut , koko viikkona. Valitus tehtiin oppaan kautta maanataina. Huone 103. Eli meillä oli ovi auki koko loma viikkomme. Kun luvataan tulla korjaamaan niin tullaan myös. Manana meininki ei ole enää tätä päivää palvelussa.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


8 10:stä

+
Hyvä ja ystävällinen palvelu. Hiljainen ja rauhallinen. Erinomainen huoneisto.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-06


8 10:stä

+
Siisti tilava huoneisto, hyvät sängyt Hyvä hinta/laatusuhde Sijainti rauhallisella alueella keskellä paikallista asutusta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-29


8 10:stä

+
Kiva allasalue, mukava henkilökunta
-
Lattioiden kunnollinen pesu, näytti kamalalta. Myös päiväpeitot oli likaisia

Vahvistettu asiakas: 2019-09-29


9 10:stä

+
todella mukava henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-22


8 10:stä

+
Ihana henkilökunta. Erityskiitokset allasbaarin Jorgokselle joka yksin hoiti kokkaukset ja tarjoilut aina iloisesti ja kohteliaasti. Todella hyvä juttu kun sain lainata allaspyyhkeet hotellilta. Siivoojat reippaita ja iloisia ja respan väki kivoja jokaikinen. Huoneen keittiövarustus oli hyvä ja kiitos kun oli kahvinkeitin.
-
Kylpyammeet pois, ahtaat ja hengenvaaralliset jos seisaaltaan on suihkussa. Istueltaan liian kapeat isolle ihmiselle. Jääkaappi oli uuden näköinen mutta pakastelokeron luukku puuttui ja veti sen osan paksuun jäähän, turhaa energiankulutusta.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-08


9 10:stä

+
Hyvä uima-allas,ystävällinen h-kunta,hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-25


6 10:stä

+
Siisti hotelli ja hyvä palvelu.
-
Meidän huone oli siivoojien tauko/huoltohuoneen vieressä seinäntakaa alkkoi seitsemän aikaan kuulua kauheaa meteliä ja kolinaa sekä tupakansavua tuli myös huoneeseen kun tauolla polttivat tupakkaa. Törkeää laittaa asiakkaita alanthan hotellihuoneeseen numero 03.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-18


10 10:stä

+
Sijainti rauhallisella alueella, uima-allas kattoterassilla, ystävällinen palvelu
-
Kuljetuksesta maksaneet pitäisi hakea bussilta taksilla hotellille. Pimeällä oli vaikea löytää hotelli ja paljon rappuja kiivettävänä. Paluumatkalle lähtiessä oli taksikuljetus bussille.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alantha -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

296 arvostelua
Erinomainen
 
142
Erittäin hyvä
 
87
Hyvä
 
41
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

25.9.2019

Kirjoittanut Lilli06150 Porvoo, Suomi

Kahden viikon loma Alanthassa

Iso huoneisto merinäöalalla. Hieman pienet parvekkeet (oli kahteen eri suuntaan) neljälle aikuiselle mutta muuten olimme tyytyväisiä huoneistoon. Kylpyammeen pitäisi vaihtaa normaaliin suihkukoppiin. Henkilökunta todella mukava, kerrossiivoojat ja allas-baarin Jorgos timantteja! Respan väki myös erittäin ystävällisiä. Keittiövarustus oikein hyvä, riittävästi lautasia ja aterimia. Vedenkeitin ja kahvinkeitin löytyi sekä astianpesuaine ja sieni.

 
22.7.2019

Kirjoittanut aniikki

Sympaattinen hotelli lähellä keskustaa

Hyvä sijainti rannan tuntumassa ja lähellä keskustaa(5min kävely). Todella ystävällinen henkilökunta, hyvä ja avulias palvelu kaikinpuolin. Erityismaininta vastaanotosta: saavuimme myöhästyneen lennon vuoksi aamuyöllä ja tietysti nälkäisinä, hotellin pitäjä toi meille vielä siihen aikaan huoneeseen itse henkilökohtaisesti ruokaa ja juomaa! Kattoterassilla pieni uima-allas alue ja aamiaisen sai nauttia upeissa maisemissa! Lämpimät suosittelut :)

 
13.6.2016

Kirjoittanut arkadonna Turku, Suomi

Erittäin positiivinen kokemus

Asustimme hotellissa viikon kesäkuussa 2016 ja yllätyimme positiivisesti siitä, miten viihtyisä se oli. Hotelli oli siisti ja mukava, ja palvelut olivat meidän tarpeisiimme varsin riittävät. Mukava, pieni allasalue katolla toimi meille ihan mainiosti, mutta mikään lasten huvittelupuisto se ei ollut, joskin meidän 8-vuotias poika-äiti-mummi -yhdisttelmällemme se toimi. Allasbaarista sai pieniä snacksejä ja aamiaista. Itse ostimme huoneeseen omat aamiaistarvikkeemme. Hotellihuoneessa oli meille aivan riittävä varustus, mutta mitään gourmet-aterioita siellä ei valmistettaisi. Kadulta, jolla hotelli sijaitsi, oli helppo lähteä liikenteeseen vuokra-autolla, vaikka tie suhteellisen kaponen olikin.Hotelli oli mäen päällä, joten liikuntarajoittelisille ei sikäli ideaalein paikka, mutta taksilla pääsi vitosella ydinkeskustasta hotellille varsin näpsäkästi. Ennen kaikkea mieleen jäi ystävällinen henkilökunta ja rauhallisuus ja mukava sijainti keskellä oikeaa asutusta.

 
15.9.2015

Kirjoittanut Eeva H Masku, Suomi

Alantha hotellissa huone nro 03 myydään maaterassilla, mutta se on maakuoppa kadun alapuolellla.

Hotellin ko. huoneistossa haisee viemäri ja maakuopasta( joka myydään maaterassina) johtaa ylimääräinen ovi hotellin tiloihin ja jota henkilökunta ja muut työmiehet käyttävät töihin tulemiseen ja tavaran kuljettamiseen. Eli asiakkaalla ei ole käytössä terassia yksinomaan omaan käyttöön vaikka matka on myyty parveke/maaterassilla . Päivänvaloa ei ole koska verhot on pidettävä edessä kadulla liikkuvien ihmisten takia. Maakuopasta johtaa 8 porrasta ylöspäin kadulle joten se kertoo montun sijainnista.

 
14.10.2019

Kirjoittanut ohio101 Newbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Comfortable and very clean

We stayed for a week in September 2019. The hotel was very comfortable; we had a suite overlooking the ocean (albeit two blocks back from the sea). The hotel is comparatively small, but everything was kept very clean. Our suite was very spacious with a comfortable sofa and good dining facilities, together with a small kitchen area. The staff were particularly helpful throughout, with some useful advice on restaurants and excursions. There is air-conditioning but we never used it, as we prefer to just rely on the local breeze through the room. There is ample sun loungers both beside the pool and on the second roof terrace, although there were no umbrellas at either location, so no shade. We made good use of both the table tennis table and the snooker/pool table in the games room. The location is very convenient for all the attractions of Agios Nikolaos, whilst being far enough away not to be disturbed by any noise.