1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksikerroksinen kaksio

Remontoituja kaksikerroksisia kaksioita, joissa on makuuhuone ja parveke yläkerrassa. Alakerrassa on yhdistetty keittiö ja olohuone sekä lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, osassa huoneistoja on allasnäkymä. Siivous 6 kertaa/viikko. Pinnasänky mahtuu vain alakertaan, joten emme suosittele pinnasänkyä tässä huonetyypissä.
Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksikerroksinen kaksio omalla altaalla

Remontoituja kaksikerroksisia kaksioita omalla altaalla. Makuuhuone, wc ja parveke yläkerrassa. Alakerrassa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä lisävuodemahdollisuus. Puhelin ja tv. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke. Siivous 6 krt/vk. Pinnasänky mahtuu vain alakertaan, joten emme suosittele pinnasänkyä tässä huonetyypissä.
Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio

Hiljattain remontoituja kaksioita, jotka voivat sijaita kaikissa hotellirakennuksissa. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty keittiö ja olohuone, jossa on vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, maaterassi (jonne kuljetaan portaita pitkin) tai jaettu ulkotila. Osassa huoneistoja on allasnäkymä. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio All Inclusivella

Kaksioita All Inclusivella, mitkä sijaitsevat entisessä Stellina Royalissa. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty keittiö ja olohuone lisävuodemahdollisuudella vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi ja vedenkeitin. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/vk. Huomioithan, että hissi ei kulje kaikkiin kerroksiin/huoneistoihin.
Huonekoko: noin 35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Remontoituja kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuhuuonetta ja yhdistetty keittiö ja olohuone. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Puhelin ja tv. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi jokaisessa huoneessa ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke tai suuri parveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Hiljattain remontoituja yksiöitä, jotka voivat sijaita kaikissa hotellirakennuksissa. Yksiöissä on yksi huone, jossa on minikeittiö, kaksi sänkyä ja vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, maaterassi tai jaettu ulkotila. Osassa huoneistoja on allasnäkymä. Pinnasängyn kanssa huoneesta tulee ahdas. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö All Inclusivella

Yksiö, jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Yksi huone, jossa on minikeittiö, kaksi sänkyä ja vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke, maaterassi (jonne kuljetaan portaita pitkin) tai jaettu ulkotila. Osassa huoneistoja on allasnäkymä. Pinnasängyn kanssa huoneesta tulee ahdas. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö omalla altaalla

Yksiöissä on yksi huone, jossa on minikeittiö, kaksi sänkyä ja vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Maaterassi (jonne kuljetaan portaita pitkin). Pinnasängyn kanssa huoneesta tulee ahdas. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle