1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Stellina Village Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


6 10:stä

Juhani,
Savonlinna

+
Sijainti lähellä Hanian keskustaa.
-
Wi-Fi yhteys paremmaksi Pool Barin alueella

Vahvistettu asiakas: 2018-10-26


8 10:stä

Mirja,
Keuruu

+
siisti, hiljainen eli sai nukkua yönsä hyvin, ei liikenteen melua ja turhaa krääsän myyntiä lähistöllä
-
kulkukissoja hurjasti hotellialueella, jotka ehkä joitakin häiritsivät lähinnä ruokailussa, muuten suloisia toki.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


9 10:stä

Mari,
Jyväskylä

+
Siisti hotelli, hyvä ruoka kaikkine jälkiruoka herkkuineen.
-
Kaikkia pyyhkeitä on turha vaihtaa päivittäin. Voisi olla se tuttu käytäntö, että lattialle jätetyt voisi vaihtaa -kiitos. Allaspyyhkeitä ei ollut, mutta hotellin pyyhkeitä ei saanut viedä/ altaalle rannalle.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


9 10:stä

Hilkka,
Kajaani

+
Rauhallinen sijainti, hyvät kulkuyhteydet Haniaan.
-
Buffetruokailut meluisia, ruokasalin akustiikkaan voisi kiinnittää huomiota.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


9 10:stä

Ann-Sofi,
Vasa

+
Mycket bra pooler och barnvänligt. Fin service. Lugnt.
-
Krokar för att att hänga kläder o handdukar skulle underlätta. I all inclusive paketet borde vinerna vara av bättre kvalitet.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


9 10:stä

Jaana ,
Lieksa

+
Hyvä aamupala, siisti hotelli, ystävällinen palvelu
-
Huoneisiin leivänpaahdin, pienempi kattila ja toisen avaimen käyttömahdollisuus

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


6 10:stä

Eeva,
Kajaani

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


10 10:stä

Jesper,
Vaasa

+
Siisti ja rauhallinen hotelli vaikka olikin paljon lapsiperheitä
-
Laukkusäilytyksestä piti maksaa jos halus lukkojen taakse varastoon muuten sai jättää valvomattomaan huoneeseen. Sais olla ilmainen säilytys lukkojen takana ennemmin.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


10 10:stä

Anne,
Lapua

+
Todella siisti huoneisto upealla paikalla. Uima-allas ja minimarket todella lähellä. Meri lähellä, iltaisin kuuli jopa meren pauhun. Haniaan hyvät kulkuyhteydet. Kyseessä siis Stellina Village Resort remontoitu huoneisto.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


9 10:stä

Mari,
Kurikka

+
-
Parempi varustelutaso huoneisiin. Huoneista eri löydy myöskään välineistöä tiskaamiseen. No

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Stellina Village Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

292 arvostelua
Erinomainen
 
128
Erittäin hyvä
 
101
Hyvä
 
49
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

25.6.2017

Kirjoittanut 409riittaj Liminka, Suomi

Erinomainen perhehotelli

Todella siisti ja hyvin hoidettu hotelli. Kaunis puutarha, siistit ja uudistetut huoneet. Hotellialue iso, kolme eri uima-allasaluetta ja riittävästi aurinkotuoleja. Lyhyen kävelymatkan päässä matala hiekkaranta. Lähellä suosittu Jumbo-kauppa. Hotellin ympäristössä on vain vähän ravintoloita. Hotellin all.inc oli melko hyvä. Ruuissa melko vähän paikallisuutta ja vaihtelua. Juomia sai vain yhdestä baarista. Ravintoloiden vähyyden vuoksi se oli kuitenkin hyvä valinta. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä ja Haniaan pääsi bussilla 20 min. välein. Kokonaisuutena todella hyvä hotelli!

 
15.6.2017

Kirjoittanut Murmu Sotkamo, Suomi

Perhehotelli

Paikassa on sekä hyviä, että huonoja puolia. All Inclusive -ruoka on ihan syötävää ja vaihtoehtoja on kivasti tarjolla, mutta ruoka on aina kylmää ja sitä joutuu jonottamaan. Ruokasali on sananmukaisesti sali, jossa kaikuu niin että korvat soi. Jos majoitus on Villagen puolella, KAIKEN joutuu hakemaan Royalista. Pienissä muovimukeissa yksi vesilasi kerrallaan... Huoneistot ovat tilavia ja siistejä. Veskipaperissa nuukaillaan, mutta vastaanotosta voi hakea lisää (mielestäni ei ihan 4* paikkaan kylläkään kuulu). Aurinkotuoleja ei riitä kaikille millään altaista - mikäli et halua käydä varaamassa jo aamuvarhaisella, jäät ilman. Altaat ovat pieniä ja täynnä lasten vesileluja. Ja tietysti niitä lapsia. Perhelomailuun varmaan ihan Ok paikka, mutta ei enää teini-ikäisten kanssa. Tuskin tulemme uudestaan.

 
11.6.2017

Kirjoittanut sankopeli Raahe, Suomi

Hienosti rakennettu paketi

Hienot uusitut huoneistot, komeat piha-alueet, mukavat altaat, sijainti ok, idyllinen hiekkaranta vieressä. Siistiä on. Asiakaspalvelu ammattimaista, ison hotellin tyyliin, aitoa asiakaskontaktia kaipaisi.

 
28.5.2017

Kirjoittanut 406piian Madeira, Portugali

Perhehotelli

Juuri remontoitu, raikkaat ja hienot huoneistot. Kolme allasaluetta, joista kaksi kuuluu samaan hotellialueeseen (Stellina Village, all incl eri hintaan) ja yksi on erikseen hieman ylempänä rinteellä (Stellina Royal, joissa all incl kuuluu hintaan). All inclusive tarjolla vain ylemmässä, villagen puolen ravintola ei kuulunut siihen eli villagen puolella ei saanut edes vettä vaan kaikki juomat esim. altaalle tuli hakea Royalin ravintolasta. Sinne jonkin verran siis matkaa, käytännössä ei tullut haettua, kun mukiin sai kerralla sen 1,5dl. Eli huoneistot sikäli eri asemassa, että royalin puolella inclusive huomattavasti paremmin tarjolla. All inclusive vaihteli jonkin verran, ehkä 2/3 samaa päivästä toiseen. Paljon tuoreita vihanneksia, hedelmiä. Juomat sokeroitua hedelmämehua, maistuivat lähinnä fantalle :/ Ihan tyytyväisiä oltiin kuitenkin. Siivous erittäin huolellista, ihanan siistiä joka paikassa, samoin puutarha kaunis ja hoidettu. Suosittelen lapsiperheille! Ranta on lähellä ja on matala ja hienohiekkainen (kolme poukamaa).

 
3.5.2017

Kirjoittanut Senni L Oulu, Suomi

Mukavan rauhallinen ja tasokas perhehotelli

Siisti, rauhallinen ja tasokas perhehotelli, jonka asiakkaat olivat enimmäkseen Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta. Meillä oli all inclusive, ja ruoka oli hyvää eikä kahden viikon aikanakaan tullut kylästyminen. Lapsille oli vähän yksipuolisesti tarjolla joka päivä spagettia ja jauhelihakastiketta, siihen olisi ehkä voinut olla vaihtelua (toki söivät "aikuisten" ruokia myös mutta vaikka vuoropäivinä pitsaa, nugetteja yms?). Myös välipala-snack lounaan ja illallisen välissä oli aika kevyttä kauraa, jäätelöä ja aamulta jääneitä croisantteja ei oikein pidä nälkää kun pienemmillä lapsilla tuo lounaan (klo 13) ja päivälisen (klo 19) väli on aika pitkä. Meillä oli kaksio, joka oli tosi tilava ja kauniisti sisustettu. Varustetaso oli sellainen että jos olisi itse halunnut kokata niin sekin olisi onnistunut hyvin. Siivous pelasi ja henkilökunta oli muutenkin ystävällistä. Hotellissa ei ollut minkäänlaista ohjattua viihdettä tai iltaohjelmaa, joka on muuten yleistä all inc-hotelleissa. Meille se sopi, illat olivat ihanan rauhallisia. Allasalueet olivat siistit ja vapaita aurinkotuoleja oli aina. Lapsille oli pieni ulkoleikkikenttä ja vielä pienempi (ja kaikuva) leikkihuone sisällä toisen hotellin puolella. Kuntosali oli pienoinen pettymys, sanoisin sitä ennemminkin kuntoiluhuoneeksi ja lisäksi laitteet (juoksumatto) toimivat huonosti. Hotellin sijaintioli hyvä: bussilla pääsi Haniaan vartissa ja lähistölläkin oli muutama kauppa. Vinkki: lasten rantalelut yms viihdykkeet kannattaa käydä hakemassa Jumbosta pääkadun toiselta puolelta. Järkyttävä määrä leluja ja muuta kodintavaraa ja hinnat tosi edulliset (varsinkin verrattuna turistikauppoihin).