Stellina Village Resort

apollo mondo local

 • Viihtyisä hotelli koko perheelle
 • Lähellä rantaa ja Hanian kaupunkia
 • Varaa All Inclusive – lapset 2-11 vuotta syövät 1 eurolla!

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Local-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä All Inclusivella 1-3 hengelle. Yksiöitä omalla altaalla 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita All Inclusivella 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita omalla altaalla 1-4 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 327 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä ja pidetty Stellina Village Resort koostuu kolmesta alueesta altaineen, mitkä on rakennettu 1990, 2001 ja 2007. Kaksi vanhempaa aluetta on remontoitu 2017. Alueilla on yhteensä 12 rakennusta. Vietä leppoisia lomapäiviä kolmella allasalueella ja perheen pienimmille on tarjolla erillisiä lastenaltaita. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja maksutta. Nälän yllättäessä on tarjolla kaksi allasbaaria, joista toinen sisältyy All Inclusiveen. Hotellin kauniissa puutarhassa kasvaa sitruunapuita, mausteita ja muista ihania Välimeren kasveja. Mikäli haluat pulahtaa mereen, on täältä kävelyetäisyys Chryssi Aktin rannalle, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Ostaessasi ennakkoon aterioita, voit nauttia ne KIMA -buffetravintolassa. Tämä koskee myös juomia. Pyynnöstä hotellilla on tarjolla gluteenitonta ruokaa (pyydä tästä maininta varaukselle asiakaspalvelustamme). Useina kertoina viikossa ravintolassa on erilaisia teemailtoja. Hotellissa on lisäksi taverna ja à la carte-ravintola Helios (eivät sisälly All Inclusiveen).

Leikkihuone ja yksinkertainen leikkipaikka. Maksuton kuntosali (ikäraja 16-vuotta, nuoremmat aikuisen seurassa). Vastaanotosta saatavilla kulkukortti, jolla pääsy kuntosalille. Pesulapalvelu lisämaksusta. Puutarha. Maksuton wifi ja internetnurkkaus yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Kauneuskeskus, hierontaa, kampaaja ja sauna lisämaksusta, varaus vastaanotosta. Maksuton ruoanlaittokurssi kerran viikossa, varaus vastaanotosta. Minimarketti. Lastensänkyjä ja -rattaita. Voit valita ne lisävalintana matkaa varatessasi tai jälkikäteen Minun varaukseni – sivun kautta. Kokoustilat 150 hengelle.

Kävelymatka matalalle Chryssi Aktin hiekkarannalle, missä aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Hyvän bussiyhteydet Hanian kaupunkiin, jonne on noin 4 kilometriä. Noin 150 metriä bussipysäkille. Paikallisliikenne ja pelikoneiden äänet voivat tuntua häiritseviltä osassa huoneita, mutta ei aiemmalta nimeltä Stellina Royalin puolella.

Lue lisää Apollo Mondo Enjoy-valikoimastamme.

Ateriat

Osassa huoneistoja hintaan sisältyy All Inclusive. Aamiainen tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa All Inclusiven lapset (2-11 vuotta) syövät 1 eurolla.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00
 • Lounasbuffet, klo 13.00-15.00.
 • Illallisbuffet, klo 19.00-21.30
 • Välipaloja, klo 11.00-12.30
 • Iltapäiväkahvi, klo 16.30-18.00.
 • jäätelöä lapsille, klo 13.00-15.00, 16.30-18.00 & 19.00-21.30.
 • Rajoituksetta virvoitusjuomia, kahvia, olutta, viiniä ja paikallisia drinkkejä, klo 11.00-22.30
 • Juomakone

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. Tämä koskee myös pelkän aamiaisen varanneita. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Apollo Mondo Local
Apollo Mondo Local
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Maksuton wifi