Stellina Village Resort - Kesä 19

apollo mondo enjoy

 • Viihtyisä hotelli koko perheelle
 • Lähellä rantaa ja Hanian kaupunkia
 • Varaa All Inclusive – lapset 2-11 vuotta syövät 1 eurolla!

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tervetuloa suosittuun Stellina Village Resortiin ja Apollo Mondo Enjoy-hotelliin, mihin kuuluu hotelleja paikallisella vivahteella ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Hotelli koostuu kolmesta alueesta ja voit vapaasti nauttia kaikista altaista sekä hotellin palveluista. Sijainti on erinomainen - Chryssi Aktin hienolle hiekkarannalle on vain parin minuutin matka ja Haniaan lyhyt bussimatka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä All Inclusivella 1-3 hengelle. Yksiöitä omalla altaalla 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita All Inclusivella 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita omalla altaalla 1-4 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Uima-altaat lähellä huoneistoja. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Mahtava lapsipaikka. Ruoka t...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 323 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä ja pidetty Stellina Village Resort koostuu kolmesta alueesta ja yhteensä 12 rakennuksesta: Ellina (rakennettu 1990), Stellina Village (rakennettu 2001) ja Stellina Royal (2007). Kaksi vanhinta rakennusta on täysin remontoitu. Huoneistot, joissa All Inclusive sisältyy hintaan, sijaitsevat aiemmalta nimeltä Stellina Royalin puolella, muut huoneistot voivat sijaita kaikilla alueilla. Kaunis puutarha, jossa on sitruunapuita, yrttejä ja muita ihania välimerellisiä kasveja.

Voit viettää aikaa yhteensä kolmella altaalla. Kaksi lastenallasta. Kaksi allasbaaria. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueilla.

Ostaessasi ennakkoon aterioita, voit nauttia ne aiemmalta nimeltä Stellina Royalin puolella KIMA -buffetravintolassa. Tämä koskee myös juomia. Pyynnöstä hotellilla on tarjolla gluteenitonta ruokaa (pyydä tästä maininta varaukselle asiakaspalvelustamme). Useina kertoina viikossa ravintolassa on erilaisia teemailtoja. Hotellissa on lisäksi taverna ja à la carte-ravintola Helios (eivät sisälly All Inclusiveen).

Leikkihuone ja yksinkertainen leikkipaikka. Maksuton kuntosali (ikäraja 16-vuotta, nuoremmat aikuisen seurassa). Vastaanotosta saatavilla kulkukortti, jolla pääsy kuntosalille. Pesulapalvelu lisämaksusta. Puutarha. Maksuton wifi ja internetnurkkaus yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Kauneuskeskus, hierontaa, kampaaja ja sauna lisämaksusta, varaus vastaanotosta. Maksuton ruoanlaittokurssi kerran viikossa, varaus vastaanotosta. Minimarketti. Lastensänkyjä ja -rattaita. Voit valita ne lisävalintana matkaa varatessasi tai jälkikäteen Minun varaukseni – sivun kautta. Kokoustilat 150 hengelle.

Kävelymatka matalalle Chryssi Aktin hiekkarannalle, missä aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Hyvän bussiyhteydet Hanian kaupunkiin, jonne on noin 4 kilometriä. Noin 150 metriä bussipysäkille. Paikallisliikenne ja pelikoneiden äänet voivat tuntua häiritseviltä osassa huoneita, mutta ei aiemmalta nimeltä Stellina Royalin puolella.

Lue lisää Apollo Mondo Enjoy-valikoimastamme.

Ateriat

Osassa huoneistoja (sijaitsevat aiemmalta nimeltään Stellina Royalissa) on All Inclusive. Osassa huoneistoja ei ole aterioita. Aamiainen tai All Inclusive lisämaksusta. Aikuisten ostaessa All Inclusiven lapset (2-11 vuotta) syövät 1 eurolla.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00
 • Lounasbuffet, klo 13.00-15.00.
 • Illallisbuffet, klo 19.00-21.30
 • Välipaloja, klo 11.00-12.30
 • Iltapäiväkahvi, klo 16.30-18.00.
 • jäätelöä lapsille, klo 13.00-15.00, 16.30-18.00 & 19.00-21.30.
 • Rajoituksetta virvoitusjuomia, kahvia, olutta, viiniä ja paikallisia drinkkejä, klo 11.00-22.30
 • Juomakone entisen Stellina Villagen puolella. Muu All Inclusiveen sisältyvä tarjoillaan vain entisen Stellina Royalin puolella.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusiveen sisältyvät ruuat ja juomat tarjotaan Stellina Royalissa. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. Tämä koskee myös pelkän aamiaisen varanneita. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Maksuton wifi