1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Nontas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Maria,
Kirkonummi

+
Ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Hotelli oli kokonaisuudessaan positiivinen yllätys. Hotelli oli sijainniltaan erinomainen: lähellä Agii Apostolin kauniita laguunirantoja sekä lähialueen palveluita ( kaupat, ravintolat ) Hotellin välittömässä läheisyydessä paikallisbussin pysäkki jolla pääsi kätevästi ja edullisesti Hanian keskustaan. Vaikka hotelli sijaitsi vilkasliikenteisen kadun varrella, sen sisäpiha kauniine puutarhanäkymineen oli rauhallinen.
-
Ainoat miinukset hotellille olivat kylpyhuoneen liian pieni suihkuallas ja suihkuverhon/ seinän puute. Suihkussa käydessä koko kylpyhuone kastui . Toisena puutteena ehkä mainittava keittonurkkauksen varustus: ei tiskiharjaa/ sientä. Vain yksi valtavan suuri kattila. Astioita oli muuten riittävästi,

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


8 10:stä

Sari,
Kemi

+
Todella ystävällinen henkilökunta. Varsinkin allasbaarin nuori nainen joka laittoi aampalat. Hän oli aina iloinen ja avulias. Allasalue mukava ja baarista sai kylmiä juomia ja pientä syötävää.
-
Suihku oli todella huono. Koko vessa märkä tuntikausia. Pyyhkeet pitäisi vaihtaa lomaviikon puolessa välissä eikä vasta lähtöä edeltävänä päivänä, silloinkaan ei käsipyyhkeitä vaihdettu.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-23


8 10:stä

Kaija,
Kalajoki

+
Siidti
-
Pyyhkeiden vaihto useammin, nyt vaihdettiin ti ja pe. Ti ja to olis ollu järkevämpi, kun lähtö oli la -aamuna.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


6 10:stä

Sanna,
Hämeenlinna

+
Kiva pieni allas, rattailla helppo kulkea hotellilla luiskien ansiosta. Lähellä kaikkea mutta silti rauhallinen.
-
Huoneessa ilmeisesti kosteutta niin paljon että köhimme koko viikon, suihkun vedet ympäri kph kun kävi pesulla, lasta olisi voinut olla hyvä. Kph ovi turvonnut kosteudesta ja karmista puuttui pala. Remppaa kaipaisi. Sängyt hiostavat kosteussuojien vuoksi. Keittiövälineet kaipaisi päivitystä, pannun kahvan sai ensitöikseen ruuvata kiinni ja viimeisenä päivänä pakastimen luukku jäi käteen.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-01


8 10:stä

Mirka,
Nokia

+
Sijainti
-
Täytys ainakin jonkun olla vastassa kun lennolta saavutaan hotellille. Ovet lukossa eikä ketään näy,todella epämiellyttävä loman aloitus.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-31


9 10:stä

,

+
-
Huono aamupala

Vahvistettu asiakas: 2018-06-22


9 10:stä

Minna,
Kiiminki

+
Erittäin rauhallinen ja hiljainen hotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-15


8 10:stä

Kaisa,
Helsinki

+
Tilava huone, perustasoa, kelpo hinta-laatusuhde, kauppa ym. vieressä. Mukava sänky ja tyyny. Siistiä.
-
Suihkunurkkauksessa olisi hyvä olla verhoa tai suihkuseinää, tai edes lasta lattian kuivaukseen. Tiskiharja tai sieni. Liikenteen melu häiritsi, kun huone oli tien puolella. Parvekkeella kova melu. Ovea ja ikkunoita ei siksi voinut pitää yöllä auki ja oli pakko ottaa ilmastointi.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-09


8 10:stä

tapio,
oulu

+
-
suihkuun suojaverho tai mieluummin kaappi.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-25


8 10:stä

Satu,
Helsinki

+
Siisti
-
Ehdottomasti kuivauslastat kylpyhuoneisiin joissa ei suihkuverhoa!! Maksavat 3€ vastapäisessä Kiina-kaupassa! Olisimme ostaneet jos olisimme löytäneet aiemmin kuin viimeisenä iltana!

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nontas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

196 arvostelua
Erinomainen
 
97
Erittäin hyvä
 
48
Hyvä
 
27
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

5.5.2019

Kirjoittanut Reissumimmi2018

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Edullinen perussiisti apartomentos. Haniaan 4 km. Aamupala tarjottiin allasbaarissa aamuauringossa. Siivous 6 krt/vko. Ilmastointi ei kuulunut hintaan (7€/päivä). Hotelli oli rauhallinen koska vain osa huoneistoista oli varattu. Parvekkeilta oli näköyhteys viereisille huoneistoille. Hyttysiä tuli huoneeseen vaikka ikkunat ja ovet olivat kiinni (suurehkoja rakoja oven alaosassa). Ainoastaan yksi suuri keittokattila ( 4 l). Paistinpannu terästä. Vedenkeitin.

 
23.5.2017

Kirjoittanut 995saanap

Siisti pieni hotelli

Toukokuussa hotelli oli hiljainen. Aamupala tarjottiin suoraan pöytään eli ei buffetia. Olimme yleensä ainoat aamupalalla ja altaalla. Hotellialue oli siisti. Vastapäätä hotellia oli iso Kiina-kauppa, jossa oli edullisia vaatteita, kenkiä, leluja ym. Kävelymatkan päässä on myös valtava sekatavarakauppa Jumbo, josta kannattaa ostaa tuliaiset. Hotellin edestä pääsee hyvin bussilla sekä Hanian että Plataniaksen suuntaan. Yöelämää ei Agii Apostolin alueella tainnut juuri olla. Ravintoloita löytyy vierestä paljon ja pieniä ruokakauppoja myös.

 
1.5.2017

Kirjoittanut TanjaR1002

Huhti-toukokuun vaihde 2017

Siisti ja hyvä kuntoinen hotelli. Ystävällinen palvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä useammmastakin hiekkarannasta. Kävellen pääsee helposti rantoja pitkin tai suoraa tietä Hanian keskustaan. Myös linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä.

 
9.9.2016

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Suosittelemisen arvoinen huoneistohotelli

Erinomaisen hinta-laatusuhteen hotelli. Keskitason hotelliksi positiivinen yllätys. Siisti, hyväkuntoinen ja miellyttävä hotelli. Allasbaarin/ravintolan työntekijät oikein mukavia. Huoneemme oli allasalueen lähettyvillä ja ainakin meidän huoneessamme toimi wifi moitteetta. Hotelli sijainti loistava. Lähellä kaksi isoa markettia (Inka ja Lidl) sekä kaksi halpaa vaatekauppaa. Neljä rantaa kävelymatkan etäisyydellä. Ravintoloita riittävästi lähettyvillä. Myös hotellin ravintolasta sai murua rinnan alle. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä, joten hotellilta pääsee vaivatta sekä Haniaan että muihin Hanian rannikon lomakyliin (mm. Agia Marina ja Platanias). Jos nyt jotain parannettavaa niin suihkuverho (tai vaihtoehtoisesti teräväkuivain lattialle) olisi loistava lisäys kylpyhuoneeseen. Jokaisen suihkussakäynnin jälkeen koko kylpyhuoneen lattia oli ihan märkä eikä meinannut kuivua moneen tuntiin. Keittovarustus vaatimaton. Jäimme kaipaamaan keskikokoista kattilaa, kunnon paistinpannua sekä jonkinsortin viinilaseja. Pärjäsimme toki ilmankin ja ruokaakin saimme tehtyä suurperheen kattilaksi kelpaavalla kattilalla. Kaiken kaikkiaan viihdyimme hotellissa oikein mainiosti.

 
12.8.2019

Kirjoittanut elisabeth p Ateena, Kreikka

Extra 7euro for air conditioning in Crete during August

The owner seemed to find pleasure in trying to charge for extras. He had demanded 30euro for a friend to stay in the spare bed while the receptionist had said 15. The room was large but for 90/not, not exactly a bargain, especially with an extra charge of 7euro for aircon per night. We complained about the really awful smell in the room and were told it had to do with the sewerage system and the only advise given was to open the window.