1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Nontas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Kaija,
Kalajoki

+
Siidti
-
Pyyhkeiden vaihto useammin, nyt vaihdettiin ti ja pe. Ti ja to olis ollu järkevämpi, kun lähtö oli la -aamuna.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


6 10:stä

Sanna,
Hämeenlinna

+
Kiva pieni allas, rattailla helppo kulkea hotellilla luiskien ansiosta. Lähellä kaikkea mutta silti rauhallinen.
-
Huoneessa ilmeisesti kosteutta niin paljon että köhimme koko viikon, suihkun vedet ympäri kph kun kävi pesulla, lasta olisi voinut olla hyvä. Kph ovi turvonnut kosteudesta ja karmista puuttui pala. Remppaa kaipaisi. Sängyt hiostavat kosteussuojien vuoksi. Keittiövälineet kaipaisi päivitystä, pannun kahvan sai ensitöikseen ruuvata kiinni ja viimeisenä päivänä pakastimen luukku jäi käteen.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-01


8 10:stä

Mirka,
Nokia

+
Sijainti
-
Täytys ainakin jonkun olla vastassa kun lennolta saavutaan hotellille. Ovet lukossa eikä ketään näy,todella epämiellyttävä loman aloitus.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-31


9 10:stä

,

+
-
Huono aamupala

Vahvistettu asiakas: 2018-06-22


9 10:stä

Minna,
Kiiminki

+
Erittäin rauhallinen ja hiljainen hotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-15


8 10:stä

Kaisa,
Helsinki

+
Tilava huone, perustasoa, kelpo hinta-laatusuhde, kauppa ym. vieressä. Mukava sänky ja tyyny. Siistiä.
-
Suihkunurkkauksessa olisi hyvä olla verhoa tai suihkuseinää, tai edes lasta lattian kuivaukseen. Tiskiharja tai sieni. Liikenteen melu häiritsi, kun huone oli tien puolella. Parvekkeella kova melu. Ovea ja ikkunoita ei siksi voinut pitää yöllä auki ja oli pakko ottaa ilmastointi.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-09


8 10:stä

tapio,
oulu

+
-
suihkuun suojaverho tai mieluummin kaappi.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-25


8 10:stä

Satu,
Helsinki

+
Siisti
-
Ehdottomasti kuivauslastat kylpyhuoneisiin joissa ei suihkuverhoa!! Maksavat 3€ vastapäisessä Kiina-kaupassa! Olisimme ostaneet jos olisimme löytäneet aiemmin kuin viimeisenä iltana!

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


4 10:stä

Lene ,
Melby

+
Det var helt klart udsigten, denne gang. Har været der før.godt værelse. God rengøring.
-
De kunne godt gøre noget ved badet. Der var vådt over det hele, når man havde været i bad og afløbet virkede ikke. Et forhæng og afkalkning af bruser ville helt klart være en forbedring. Internettet var heller ikke godt....

Vahvistettu asiakas: 2018-10-07


8 10:stä

Susanne,
Hellested

+
Søde personaler
-
Udskiftning af sengelinned var kun hver 4 dag , ikke rart når man sveder og der er varmt

Vahvistettu asiakas: 2018-09-30


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nontas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

186 arvostelua
Erinomainen
 
92
Erittäin hyvä
 
47
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

5.5.2019

Kirjoittanut Reissumimmi2018

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Edullinen perussiisti apartomentos. Haniaan 4 km. Aamupala tarjottiin allasbaarissa aamuauringossa. Siivous 6 krt/vko. Ilmastointi ei kuulunut hintaan (7€/päivä). Hotelli oli rauhallinen koska vain osa huoneistoista oli varattu. Parvekkeilta oli näköyhteys viereisille huoneistoille. Hyttysiä tuli huoneeseen vaikka ikkunat ja ovet olivat kiinni (suurehkoja rakoja oven alaosassa). Ainoastaan yksi suuri keittokattila ( 4 l). Paistinpannu terästä. Vedenkeitin.

 
23.5.2017

Kirjoittanut 995saanap

Siisti pieni hotelli

Toukokuussa hotelli oli hiljainen. Aamupala tarjottiin suoraan pöytään eli ei buffetia. Olimme yleensä ainoat aamupalalla ja altaalla. Hotellialue oli siisti. Vastapäätä hotellia oli iso Kiina-kauppa, jossa oli edullisia vaatteita, kenkiä, leluja ym. Kävelymatkan päässä on myös valtava sekatavarakauppa Jumbo, josta kannattaa ostaa tuliaiset. Hotellin edestä pääsee hyvin bussilla sekä Hanian että Plataniaksen suuntaan. Yöelämää ei Agii Apostolin alueella tainnut juuri olla. Ravintoloita löytyy vierestä paljon ja pieniä ruokakauppoja myös.

 
1.5.2017

Kirjoittanut TanjaR1002

Huhti-toukokuun vaihde 2017

Siisti ja hyvä kuntoinen hotelli. Ystävällinen palvelu. Lyhyen kävelymatkan päässä useammmastakin hiekkarannasta. Kävellen pääsee helposti rantoja pitkin tai suoraa tietä Hanian keskustaan. Myös linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä.

 
9.9.2016

Kirjoittanut Tepizzu Oulu, Suomi

Suosittelemisen arvoinen huoneistohotelli

Erinomaisen hinta-laatusuhteen hotelli. Keskitason hotelliksi positiivinen yllätys. Siisti, hyväkuntoinen ja miellyttävä hotelli. Allasbaarin/ravintolan työntekijät oikein mukavia. Huoneemme oli allasalueen lähettyvillä ja ainakin meidän huoneessamme toimi wifi moitteetta. Hotelli sijainti loistava. Lähellä kaksi isoa markettia (Inka ja Lidl) sekä kaksi halpaa vaatekauppaa. Neljä rantaa kävelymatkan etäisyydellä. Ravintoloita riittävästi lähettyvillä. Myös hotellin ravintolasta sai murua rinnan alle. Bussipysäkki ihan hotellin vieressä, joten hotellilta pääsee vaivatta sekä Haniaan että muihin Hanian rannikon lomakyliin (mm. Agia Marina ja Platanias). Jos nyt jotain parannettavaa niin suihkuverho (tai vaihtoehtoisesti teräväkuivain lattialle) olisi loistava lisäys kylpyhuoneeseen. Jokaisen suihkussakäynnin jälkeen koko kylpyhuoneen lattia oli ihan märkä eikä meinannut kuivua moneen tuntiin. Keittovarustus vaatimaton. Jäimme kaipaamaan keskikokoista kattilaa, kunnon paistinpannua sekä jonkinsortin viinilaseja. Pärjäsimme toki ilmankin ja ruokaakin saimme tehtyä suurperheen kattilaksi kelpaavalla kattilalla. Kaiken kaikkiaan viihdyimme hotellissa oikein mainiosti.

 
23.8.2018

Kirjoittanut kronborgnielsen Kongens Lyngby, Tanska

A wonderful holiday

Nontas Hotel is really worth visiting again. It's all beautiful and clean, and it has a calm and relaxing atmosphere. We were welcomed there by sweet and service-oriented staff, and it was almost like we were family. We would like to highlight Jorge, the afternoon bartender at the pool bar. He had space and time for everyone, and is one of the most nice and happy persons we've ever met. We were here last year and came again this year, because were always feeling very welcome at Nontas, and of course it's nice to enjoy the beautiful and comfortable atmosphere they can create at the pool area. Thanks for a lovely holiday, and well totally see you again!