1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Flamingos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Pekka,
Kuopio

+
siivooja
-
ei haittaisi jos joskus uusisi allaspatjat

Vahvistettu asiakas: 2018-09-14


9 10:stä

Kirsti,
Parkano

+
Ystävällinen henkilökunta, rauhallinen sijainti, kauniit maisemat ja ympäristö
-
Hotellihuonetta ei saanut varattua myöhemmälle- olisi hyvä jos saisi.Huoneistossa oli melko vähä sähköpistokkeita

Vahvistettu asiakas: 2018-09-14


8 10:stä

,
Riihimäki

+
Henkilökunta, siisteys, sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-07-21


8 10:stä

Kirsi ,
Tampere

+
Erinomainen sijainti. Siistit huoneet ja erityinen plussa vuoteille joissa "epäkreetalaiseen" tyyliin myös petauspatjat :) Hotellin henkilökunta hyvin ystävällistä, kaikki hoitui. Hotellin ravintolan ruoka erinomaista!
-
Hotellissa oli juuri avattu Sky-baari. Sitä ei viime vuonna ollut. Baari on aivan turhake. JOS baari edelleen jatkaa toimintaansa, Apollon nettisivuille on lisättävä teksti että baarissa soitettava (joskus varsin lujaakin!) musiikki kantautuu ja häiritsee hotellin vanhan osan yksiöissä.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-07


8 10:stä

Petri,
Vantaa

+
- Palvelu -Ruoka -Rauhallinen -Lähellä rantaa
-
- Saisivat uudistaa huoneita vanhalla puolella

Vahvistettu asiakas: 2018-06-30


8 10:stä

Sami,
Turku

+
Siisti ja mukava hotelli. Hyvä sijainti lähellä pysäkkiä ja rantaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-16


9 10:stä

Seppo,
Turenki

+
Siisti, rauhallinen, hyvä ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-26


9 10:stä

Johanna,
Mikkeli

+
Todella siisti ja ihana henkilökunta, miellyttävä viihtyisä ympäristö
-
Puolihoidosta voisi olla tarkemmin kerrottu tai se voisi olla mainostetun mukainen. Esim. Mainostettiin, että hintaan kuului, että voi tilata ala carte listalta. Todellisuudessa saatiin kolmena ensimmäisenä iltana valita kolmen vaihtoehdon välillä, joista yksi oli spagetti bolognese, yksi moussaka ja sitten oli vielä joku, jota en nyt muista. Kolmantena iltana hieman suivaannuin ja valitin moisesta. Seuraavaksi päiväksi oli lisätty muutama vaihtoehto. Mainostettiin myös, että jälkiruoka on myös valittavissa, eipä ollut, vaan jälkiruoka oli kahvi tai keksi. Jonakin iltana oli samaa kakkua kuin aamupalalla. Muutamana iltana ei jälkiruokaakaan saatu. Ruuat oli kyllä hyviä ja Alkuruuat erityisesti, mutta silti jäi tästä puolihoidosta paha maku.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


9 10:stä

Antti,
Nokia

+
Asiallinen palvelu.
-
Huoneissa hirveän kostea ilma ja kaapissa olleet peitot erittäin tunkkaisia.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


9 10:stä

Mette,
Aarhus

+
Rengøring i top - og et super godt køkken der serverede mad af høj kvalitet - dog i den dyre ende...
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Flamingos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

141 arvostelua
Erinomainen
 
82
Erittäin hyvä
 
49
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

5.1.2014

Kirjoittanut Lisbeth J Kööpenhamina, Tanska

Flamingo elokuussa 2012

Olimme hotelli Flamingossa kaksi viikkoa elokuussa 2012. Meillä oli hauskaa ja loistava loma. Flamingo on kotoisa pieni hotelli jonka henkilökunta on hyvin ystävällistä. Olimme kahden huoneen asunnossa ja parvekkeeltamme näki alas altaalle. Söimme hotellilla muutaman kerran, ravintolan ruoka oli todella, todella hyvää. Ranta ja Chanian keskusta ovat lähellä. Bussilla kulkeminen kaupunkiin oli hyvin halpaa ja helppoa ja bussipysäkki oli vain 100 metrin päässä Flamingosta. Yöpyisimme mielellämme Flamingossa uudelleen seuraavalla matkallamme Chaniaan.

 
21.10.2018

Kirjoittanut Lars Jørn N Søborg

Bad start, but happy ending

Nice welcome, but got room 107 which was depressing. An "isolated" room on the "staff" side of the hotel. It had two door openings to north - limited ventilation and daylight, no direct sun and hungry moskitoes on the miniature balcony. We explained and asked for relocation, first to hotel then to Apollo. 2nd day past noon we got a nice room 304 at top floor with balcony towards pool getting sun from south and west. Room and cleaning fine with superior sheet decorations, and a friendly and helpfull staff - overall our vacation was good.

 
2.9.2018

Kirjoittanut 466gretej Fredrikstad, Norja

Nice hotel with friendly and helpful staff

We stayed in a 2-room apartment in the old section and we really enjoyed it. Clean room, friendly staff in the pool bar, sky bar, restaurant and reception. Nice pool area and close to the beach. Will be back next year :)

 
2.9.2018

Kirjoittanut Ole P Soenderborg, Tanska

Super good food

Tonight we visisted Flammingos Hotel & Restaurant at Agii Apostoli, Chania, Crete. We had a super diner at their restaurant. Beef fillet with a creamy garlic sauce, ovenbaked baby potatoes and grilled vegetables. It was fantastic !!! And the service was great and the kitchen fast. You have to try it !!

 
13.7.2018

Kirjoittanut claire b Kööpenhamina, Tanska

Clean, close to the beach

First glance: nice and well kept exterior Duration of our stay: 1 week Pros: - room cleaning is tip top - quiet environment (no parties) - location (close to Hania town and beaches) - close proximity to the bus stop - friendly staff - spacious room Cons: - kitchen utilities e.g. would be nice to have a kettle instead of coffee maker. 1 more knife for chopping vegetables in addition to the bread knife. - room location (balcony really close to neighbour) Overall, we enjoyed our stay at Flamingos. The only really downside was our room location. We asked to be moved but they were fully booked. Our balcony was really close to the other room's balcony thus not much privacy for both guests :-)