Kokemuksia Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 292 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Sini,
Vantaa

+
Hotelli vain aikuisille, mukava ja avulias henkilökunta, mukava allasalue ja runsas aamupala nätillä paikalla. Lähellä bussipysäkkiä, oma ranta ja ilmaiset aurinkotuolit.
-
Hotellin sängyt olivat huonot. Odotin myös 4 tähden hotellilta enemmän, yleisilmeen suhteen. Viereisessä hotellissa oli lapsia ja musiikki kovalla, joten meteli kuului hotelliimme asti. Jouduimme ensimmäiseksi yöksi toiseen huoneeseen jossa ei ollut varaamaamme merinäköalaa. Tästä hyvityksenä saimme hieronnan, joka oli surkein hieronta missä olen ollut.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-03


9 10:stä

Anne,
Siilinjärvi

+
Rauhallinen ja mukava tunnelma. Ihana allasalue ja kiva ranta. Hotelli sopii oikein hyvin pariskunnille.
-
Yöllinen musiikki kuului todella hyvin huoneeseen ja häiritsi yöunia. Mahdollisuuksien mukaan iltaohjelma voisi loppua aiemmin. La iltana musiikki vaimeni noin klo 01.00.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

Tuula,
Kerava

+
Rauhallinen, siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


8 10:stä

Jenni,
Kuopio

+
Siivoojat tekivät hyvää työtä Aurinkotuoleille pääsi lähes aina kun halusi, samoin rannan aurinkotuoleille Ilmastointi ja wifi toimivat moitteettomasti Hyvä sijainti Ihanan rauhallista myös nuoremmalle pariskunnalle Aamiainen riittävä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


9 10:stä

Erkki,
Espoo

+
Supersiisti ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttavaista
-
Ekologisesti ajatellen WC:ssä voisi olla myös pienempi huuhtelu

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


9 10:stä

Hanna,
Kajaani

+
Rannalla ja silti palvelujen äärellä, bussipysäkki ja taksiasemakin aivan vieressä. Vain aikuisille; rauhallinen. Todella ystävällinen ja hienosti vieraansa huomioiva henkilökunta! Erittäin hyvä ruoka joka kerta. Siisteys joka paikassa. Meille mieluinen hotelli.
-
Aamiaisen aikana ei tarvitsisi musiikin soida, vaan antaa meren aaltojen ja lintujen viserryksen kuulua. Jos musiikkia on oltava, olisi mukavampaa kuunnella kreetalaista tai kreikkalaista musiikkia, ei sitä samaa,mitä kuulee väkisinkin joka päivä joka paikassa. JA: OLISIPA TUPAKOINTIKIELTO!

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


9 10:stä

Kaisa,
Espoo

+
Hyvä palvelu, sopivan kokoinen hotelli, aamiainen hyvä ja riittävä
-
Kylpyammeet pois vessoista

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


9 10:stä

Marja-Leena ,
Tampere

+
Hyvä aamiainen, lähellä kaikki toiminnot, rauhallinen vain aikuisille, siistit huoneet.
-
Hotellihuone ei ollut saatavilla tullessa. Tällä kertaa yksi yö kellarihuoneessa. Tilattuna osittainen merinäköala. Ei ollut eka kerta kun huone ei ollut käytettävissä hotelliin tullessa. Ranta-alue kannattaisi rajata selvemmin, ettei naapuri käytä petejä. Huonoa, että Vesiskootteri sportalue tuli ihan viereen, öljyä kellui vedessä uidessa, rauhaton.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-07


9 10:stä

Eila,
Helsinki

+
Todella ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. Hotellin sijainti erinomainen, johon erityisesti vaikuttaa omaranta ja meren läheisyys.
-
Aamiainen oli muuten hyvä, runsas ja monipuolinen, mutta siellä tarjottava kahvi oli huonoa. Aivan liian laihaa. Henkilökohtaisesti minulle on kahvilla suuri merkitys aamiaisella.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-25


9 10:stä

Heikki,
Oulu

+
Rauhallinen, siisti, palvelu OK.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

520 arvostelua
Erinomainen
 
323
Erittäin hyvä
 
132
Hyvä
 
32
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Katamaarit Pori, Suomi

Rentouttava loma 5⭐️ hotellissa

Santa Marina Plaza -hotelli palveli viikon vierailumme ajan todella hyvin. Hotelli on viihtyisä kauttaaltaan ja todella rauhallinen. Hotellin ranta on myös siisti ja rento. Autinkotuoleja oli aina saatavilla altaalla ja rannassa. Huoneet siivottiin päivittäin huolellisesti. Hotelli oli muutenkin todella siisti. Saimme hyvää palvelua vastaanotossa aina. Kolme hotellin huonetta sijaitsee niin, että melko vilkkaan rantakadun melu kuuluu huoneisiin. Meidän tapauksessa melu ei lopulta haitannut ja olisimme saaneet vaihtaa huonetta halutessamme. Hotellin sijainti on hyvä, suositut ravintolat ovat lähellä ja bussilla pääsee helposti vartin välein esim. Hanian keskustaan.

 
29.8.2018

Kirjoittanut 228eilah Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietin viikon elokuussa ko hotellissa. Hotellissa oli mukava rauhallinen ilmapiiri. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Todella ystävällinen palvelu, siisteys ensiluokkaista, meren läheisyys ja oma ranta olivat metkittävimmät asiat positiiviseen kokemukseen. Aamiainen oli monipuolinen ja runsas. Aamiaisella ainoa huono asia oli kahvi. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille, jotka kaipaavat rauhallista ja helppoa lomailua meren äärellä.

 
10.11.2013

Kirjoittanut ccmow777 Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli, mutta ylivaraus häpeällistä

Palasin juuri Santa Marina Plazasta ja minun on sanottava, että hotelli on tahrattoman siisti, ruoka on ok, joskus se ei ole kovin lämmintä, mikä luullakseni saattaa olla vaarallista etenkin lihan kohdalla. Arvioisin tämän hotellin 4 tähden hotelliksi, EN 5 tähden hotelliksi, sillä olen ollut joissakin 5 tähden hotelleissa eikä tämä selvästikään kuulu siihen ryhmään. Olen tehnyt töitä ruoka-alalla vuosien ajan, joten tiedän, mitä 5 tähden paikalta voi odottaa. Nyt tuon sanottuani voin todeta, että a la carte -ateria oli ensiluokkainen. Henkilökunta on enimmäkseen erittäin mukavaa, erityisesti ruokailuhuoneen Marina todella osaa työnsä ja tekee sen erittäin hyvin. Paikassa näyttää toistuvan ylivarausongelma. Ylivarauksia ei pitäisi olla, jos varaukset vastaanotetaan ja kirjataan oikein, joten sanoisin, että varo, keneltä teet varauksen. Luulen, että on paras tehdä varaus suoraan hotelliin. Yöpyisin uudelleen, hotelli on mukava ja rauhallinen, näkymät ovat kauniit, mutta ainoa todella ärsyttävä asia olivat rannalla parveilevat kauppiaat, se oli kamalaa. Tiedän, että tällä asialla ei ole mitään tekemistä hotellin kanssa, mutta he olivat meille kiusaksi.

 
18.10.2019

Kirjoittanut BigH2 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Adults Only Hotel :-)

We stayed for a week in early October in a sea view room with half board. It's just 30 mins from Chania airport, on the beach and the old road from Chania to Kolymbari. Modern, good wi-fi, nice pool, good breakfasts and evening buffet with Greek and Cretan options, friendly service (especially the waitresses in the restaurant & bar). Plenty hot water but the towels need replacing. Fridge & kettle in room. Entertainment on 1 night, but there are several bars within a short walk with music. Supermarket next door. Bus stop both ways just outside, and about 25 mins into Chania. Several restaurants/bars on the beach though some had shut as the season was nearly finished. Strange square TV set in the bedroom which distorted the picture somewhat. Safe in room but they wanted to charge an extra €2.50 per day - mean! Gym in the basement but the multigym machine didn't run evenly.

 
17.10.2019

Kirjoittanut Venture64201929259

wonderful holiday

We stayed at the Santa Marina Plaza Hotel at the beginning of October and loved it. It has a good pool and the beach is just beyond the pool. Manager Vassilke has a good team, from the ladies on the reception who are always willing to help, the staff in the restaurant who are efficient and helpful and the ladies who clean the rooms and always greet you with a smile. Thank you all. See you next year!