1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Jenni,
Kuopio

+
Siivoojat tekivät hyvää työtä Aurinkotuoleille pääsi lähes aina kun halusi, samoin rannan aurinkotuoleille Ilmastointi ja wifi toimivat moitteettomasti Hyvä sijainti Ihanan rauhallista myös nuoremmalle pariskunnalle Aamiainen riittävä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


9 10:stä

Erkki,
Espoo

+
Supersiisti ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttavaista
-
Ekologisesti ajatellen WC:ssä voisi olla myös pienempi huuhtelu

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


9 10:stä

Hanna,
Kajaani

+
Rannalla ja silti palvelujen äärellä, bussipysäkki ja taksiasemakin aivan vieressä. Vain aikuisille; rauhallinen. Todella ystävällinen ja hienosti vieraansa huomioiva henkilökunta! Erittäin hyvä ruoka joka kerta. Siisteys joka paikassa. Meille mieluinen hotelli.
-
Aamiaisen aikana ei tarvitsisi musiikin soida, vaan antaa meren aaltojen ja lintujen viserryksen kuulua. Jos musiikkia on oltava, olisi mukavampaa kuunnella kreetalaista tai kreikkalaista musiikkia, ei sitä samaa,mitä kuulee väkisinkin joka päivä joka paikassa. JA: OLISIPA TUPAKOINTIKIELTO!

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


9 10:stä

Kaisa,
Espoo

+
Hyvä palvelu, sopivan kokoinen hotelli, aamiainen hyvä ja riittävä
-
Kylpyammeet pois vessoista

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


9 10:stä

Marja-Leena ,
Tampere

+
Hyvä aamiainen, lähellä kaikki toiminnot, rauhallinen vain aikuisille, siistit huoneet.
-
Hotellihuone ei ollut saatavilla tullessa. Tällä kertaa yksi yö kellarihuoneessa. Tilattuna osittainen merinäköala. Ei ollut eka kerta kun huone ei ollut käytettävissä hotelliin tullessa. Ranta-alue kannattaisi rajata selvemmin, ettei naapuri käytä petejä. Huonoa, että Vesiskootteri sportalue tuli ihan viereen, öljyä kellui vedessä uidessa, rauhaton.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-07


9 10:stä

Eila,
Helsinki

+
Todella ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. Hotellin sijainti erinomainen, johon erityisesti vaikuttaa omaranta ja meren läheisyys.
-
Aamiainen oli muuten hyvä, runsas ja monipuolinen, mutta siellä tarjottava kahvi oli huonoa. Aivan liian laihaa. Henkilökohtaisesti minulle on kahvilla suuri merkitys aamiaisella.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-25


9 10:stä

Heikki,
Oulu

+
Rauhallinen, siisti, palvelu OK.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-19


10 10:stä

Per,
Odense

+
Ro og ingen børn. Nærværende personale der ikke var anmassende.
-
Bedre kaffe til morgenmaden. Espresso, latte, mm fra baren var helt OK

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


10 10:stä

Sanni,
Odense

+
Helheden, god service og dygtigt personale hele vejen rundt.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


10 10:stä

Lone,
Odense

+
Roligt voksenhotel, med fantastisk personale
-
Det bør ikke være muligt, at gæster som ikke bor på hotellet, kan betale sig fra at benytte solsengene på stranden.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

507 arvostelua
Erinomainen
 
311
Erittäin hyvä
 
130
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
10

Viimeisimmät 5 arviota

29.8.2018

Kirjoittanut 228eilah Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietin viikon elokuussa ko hotellissa. Hotellissa oli mukava rauhallinen ilmapiiri. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Todella ystävällinen palvelu, siisteys ensiluokkaista, meren läheisyys ja oma ranta olivat metkittävimmät asiat positiiviseen kokemukseen. Aamiainen oli monipuolinen ja runsas. Aamiaisella ainoa huono asia oli kahvi. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille, jotka kaipaavat rauhallista ja helppoa lomailua meren äärellä.

 
10.11.2013

Kirjoittanut ccmow777 Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli, mutta ylivaraus häpeällistä

Palasin juuri Santa Marina Plazasta ja minun on sanottava, että hotelli on tahrattoman siisti, ruoka on ok, joskus se ei ole kovin lämmintä, mikä luullakseni saattaa olla vaarallista etenkin lihan kohdalla. Arvioisin tämän hotellin 4 tähden hotelliksi, EN 5 tähden hotelliksi, sillä olen ollut joissakin 5 tähden hotelleissa eikä tämä selvästikään kuulu siihen ryhmään. Olen tehnyt töitä ruoka-alalla vuosien ajan, joten tiedän, mitä 5 tähden paikalta voi odottaa. Nyt tuon sanottuani voin todeta, että a la carte -ateria oli ensiluokkainen. Henkilökunta on enimmäkseen erittäin mukavaa, erityisesti ruokailuhuoneen Marina todella osaa työnsä ja tekee sen erittäin hyvin. Paikassa näyttää toistuvan ylivarausongelma. Ylivarauksia ei pitäisi olla, jos varaukset vastaanotetaan ja kirjataan oikein, joten sanoisin, että varo, keneltä teet varauksen. Luulen, että on paras tehdä varaus suoraan hotelliin. Yöpyisin uudelleen, hotelli on mukava ja rauhallinen, näkymät ovat kauniit, mutta ainoa todella ärsyttävä asia olivat rannalla parveilevat kauppiaat, se oli kamalaa. Tiedän, että tällä asialla ei ole mitään tekemistä hotellin kanssa, mutta he olivat meille kiusaksi.

 
14.7.2019

Kirjoittanut DianeHillsborough_CA Hillsborough, CA

Beautiful Hotel for a Cretan Vacation

I have stayed at this property twice now and it is outstanding. It is always very clean, the staff is incredibly kind and helpful and the location on the beach is outstanding. If you need a large room, they have two rooms that are very large with a beautiful balcony that overlooks the sea. But all the rooms are great and they all view the pool or the sea. I would highly recommend this property. One of the best places to stay on the water and the location is so convenient to the town of Hania as well or any other area you want to visit in or around Hania.

 
12.7.2019

Kirjoittanut JanNewbon Barton-upon-Humber, Yhdistynyt kuningaskunta

Jet2 Two week holiday. Booked 10 months ahead request for adjacent room request not possible !!!!

Location very busy main road shops n restaurants. Most sea view rooms are side sea view opposite restaurant or near pool bar & clean comfortable & basic. Rooms nr reception and opposite restaurant have road noise. At times intrusive. Food basic repetitive good ; deserts v cream orientated. No crackers for cheese despite requested from Manager. Constantly no cups, bowls condiments etc Staff excellent shortages obvious. Pool area clean. Plenty of beds. Despite advertising beds on grass in photos you cannot use this area only walk on it. Beach very crowded adjacent to supermarket beach bar. And family hotel. Noise from all merging. Shingle and sand mix. Bricks in water evidence from recent storms. Be warned this hotel double books. Met unhappy guests. B&B best option. Even though hotel knew we wanted adjacent rooms 10 months in advance on upper floors and had a 70th birthday they could not oblige could not even manage two rooms on same floor. We had one on first one on ground. Offered a room change for second week still not adjacent both to unwanted ground floor. REALLY. Avoid ground floor rooms as balcony’s have no screening. Hotel gave a lovely cake and bubbly for birthday. Much appreciated. Would I go back never. Why because they LACK IN MANAGEMENT CUSTOMER SERVICE ON MOST LEVELS.

 
5.7.2019

Kirjoittanut vipula475 Noida, Intia

Decent hotel

Location: The hotel has a great location, in Agia Marina, right on the beach. The bus stand is a few metres from the hotel. Staff: The reception staff is exceptional, very helpful, and well behaved. The staff at the bar and restaurant are also very well behaved. Hotel Amenities: It has almost all basic amenities, including, kettle and tea bags etc. The car rental company that the hotel has a tie up with, is very good. Also, the hotel provides a discount on the rack rates which makes it quite competitive. In case you need to book a taxi for the port, doing it directly would be more economical. Most of the time,the airconditioning in the common areas was switched off! Restaurant and breakfast: The food, specifically for vegetarians, is not great! You just somehow, are able to manage.