Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

apollo mondo duo

  • Yli 16-vuotiaille vieraille
  • Rauhallinen sijainti lähellä rantaa
  • Viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on kodikas hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotellissa on rauhallinen tunnelma ja erinomainen palvelu. Täällä vietät mukavaa lomaa aikuisten kesken. Miltä kuulostaisi esimerkiksi illallinen rannalla tähtitaivaan alla? Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, mistä löytyy parhaat hotellimme aikuisille.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli vain aikuisille, mukava ja avulias henkilökunta, mukava allasalue ja runsas aamupala näti...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 523 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Korkeatasoinen Giannoulis Santa Marina Plaza toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Upea sijainti rannalla Agia Marinan laidalla. Viihtyisällä allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas-/snackbaari, josta avautuu merinäköala. Maksuton sisäporeamme, jossa on tilaa kahdelle. Hotellivieraiden käytössä on myös rannalla maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas- ja rantapyyhkeet panttia vastaan. Rannalle on mahdollisuus tilata pientä purtavaa ja juomia lisämaksusta.

Hotellin pääravintola tarjoilee kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa ja live cooking -näytöksiä (puolihoitoon sisältyvät ateriat tarjoillaan pääravintolassa). Rannalla on välimerellinen lounas à la carte -ravintola (klo 13-16). Rannalla on myös mahdollisuus ostaa juomaa ja pientä purtavaa lisämaksusta. Hotelli voi järjestää romanttisen illallisen kahdelle rannalla (lisämaksusta). Aulabaari. BBQ -ilta kerran viikossa (lisämaksusta, varaus vaaditaan).

Maksuton wifi. Maksutonta joogaa 3-5 kertaa viikossa koulutetun ohjaajan johdolla. Pieni, maksuton kuntosali. Rannalla on mahdollisuus hierontaan lisämaksusta. Huonepalvelu ympäri vuorokauden lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Viihdettä joka viikko, kuten krekkalaisia iltoja. Tarjolla on kreikkalaisia makuja ja taustamusiikkia (sisältyy puolihoitoon). Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita. Noin 2 kilometriä Plataniakseen ja noin 8 kilometriä Hanian kaupunkiin, jonne on hyvät paikallisbussiyhteydet.

Lue lisää Apollo Mondo Duo-valikoimasta.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Puolihoito lisämaksusta (sis. aamiais- ja illallisbuffet).

Puolihoidon ateriat tarjoilaan pääravintolassa, jossa on buffetpöytä paikallisilla ja kansainvälisillä annoksilla.

Aamiaispöytä, klo 07.45-10.30. Illallispöytä, klo 19.00-21.30.

Hyvä tietää

Alueella runsaasti portaita ja korkeuseroja, eniten altaan viereisissä rakennuksissa. Päärakennuksessa on hissi.

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi