Ninemia Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Pidetyssä hotellissa Ninemia Beach odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha värikkäin kukkasin. Majoitut aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset bussilla tai jalkaisin Plataniakseen, jossa on vielä suurempi tarjonta.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle/2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,9 10:stä
Perustuu 135 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 50 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ninemia Beach on pidetty hotelli aivan rannalla, lyhyen kävelymatkan päässä Agia Marinan keskustasta. Hotellilla on viihtyisä allasalue, jossa erillinen lastenosio sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaan ja ranna välillä ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, välipalaa, lounasta ja illallista. Rannalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, mikäli tilaat jotain rannan ravintolasta, muutoin lisämaksusta. Maksuton wifi.

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, ensimmäinen rakennettiin vuonna 1994, toinen 2002. Hotellialueen lähellä ravintoloita ja supermarketteja. Hyvät paikallisbussiyhteydet Hanian kaupunkiin, joka sijaitsee noin 8 km päässä. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita.