Ninemia Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Pidetyssä hotellissa Ninemia Beach odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha värikkäin kukkasin. Majoitut aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset bussilla tai jalkaisin Plataniakseen, jossa on vielä suurempi tarjonta.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle/2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Har været der før,så vidste hvad jeg købte. ved havet. Personalet restaurant.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 50 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ninemia Beach on pidetty hotelli aivan rannalla, lyhyen kävelymatkan päässä Agia Marinan keskustasta. Hotellilla on viihtyisä allasalue, jossa erillinen lastenosio sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaan ja ranna välillä ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, välipalaa, lounasta ja illallista. Rannalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, mikäli tilaat jotain rannan ravintolasta, muutoin lisämaksusta. Maksuton wifi.

Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, ensimmäinen rakennettiin vuonna 1994, toinen 2002. Hotellialueen lähellä ravintoloita ja supermarketteja. Hyvät paikallisbussiyhteydet Hanian kaupunkiin, joka sijaitsee noin 8 km päässä. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita.