1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja pieni keittiö. Lisävuodemahdollsuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Huoneistoissa maaterassilla muutama porras ulkotilaan. Osassa rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle

Kaksio, All Inclusive

Hienoja kaksioita, joissa on yhdistetty olohuone/pieni keittiö, keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv, dvd-soitin ja puhelin. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Wifi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Osassa kaksioita kylpyhuoneeseen mennään makuuhuoneen kautta. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Huoneistoissa maaterassilla muutama porras ulkotilaan. Osassa rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Siivous 6 kertaa/viikko.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Hienoja yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone parivuoteella ja olohuone pienellä keittiöllä, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai nojatuolista. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Huoneistoissa maaterassilla muutama porras ulkotilaan. Osassa rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Yksiö, All Inclusive

Hienoja yksiöitä, joissa on yhdistetty olohuone/pieni keittiö, keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv, dvd-soitin ja puhelin. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Huoneistoissa maaterassilla muutama porras ulkotilaan. Osasta rajoitettu merinäköala tai merinäköala. Siivous 6 kertaa/viikko.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle