Atrion

  • Hyvinhoidettu ja pidetty hotelli
  • Lähellä rantaa
  • Huoneistoja jopa 7 hengelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Atrion sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kolmioita 2–7 hengelle. Kolmioita alennetulla maatasolla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen ja viihtyisä hotelli. Sijainti sopivasti lähellä rantaa. Uima-altaan vesi oli uimaläm...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 596 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Atrion sijaitsee Agia Marinan keskustassa kävelyetäisyydellä rannasta ja palveluista. Nurmialue ja puutarha sekä pieni lasten leikkipaikka. Tilavalla allasalueella on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Allas-/snackbaari. Viihdettä muutamana iltana viikossa kuten musiikkia allasbaarissa ja kreikkalaisia iltoja, joissa ruoka lisämaksusta. A la carte-ravintola, joka on avoinna päivisin. Baari ja oleskelutila, jossa on tv. Huonepalvelu ja hierontaa lisämaksusta. Maksullinen internetnurkkaus vastaanotossa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on paljon portaita. 2 kilometriä Plataniakseen ja noin 9 kilometriä Hanian kaupunkiin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Huoneistot: ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Kahden hengen huoneet: aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Mikäli vain muutamilla hotellin vierailla on ostettu puolihoito, tarjoillaan illallispöydän sijasta annokset ruokalistalta.

Aamiaisbuffet klo 7:00-10:00.

Hyvä tietää

Kesällä 2021 varattavissa vain huoneistoja.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesä 2020: Aamiainen ja illallinen tarjoillaan á la Carte.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus