Corali

Hotelli Corali sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä rantaa. Palmujen reunustamalla allasalueella on altaat niin lapsille kuin aikuisille. Lisämukavuutta on tarjolla All Inclusiven muodossa. Hotellissa lisäksi tarjolla maksuton kuntosali, tennis ja minigolf. Mikäli haluat tutustua Tigakiin, on tarjolla pyörävuokrausta.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Perhehuoneita 2-5 hengelle. joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 181 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Corali sijaitsee rauhallisella paikalla hieman Tigakin ulkopuolella Kosilla. Suurella allasalueella on kaksi allasta, kaksi erillistä lastenallasta sekä allasbaari, joka tarjoilee raikkaita juomia. Pari sataa metriä rannalle, jossa on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiais- ja illallispöytä. Lounas tarjoillaan pienessä Village Snack Bar-tavernassa, joka sijatsee altaalla. Iltaisin baarissa tarjoillaan juomia ja coctaileja. Treenaa kuntosalilla tai pelaa tennistä, lentopalloa, minijalkapalloa tai minigolfia ilman lisämaksua. Biljardi, tennisvarusteet ja pyöränvuokraus lisämaksusta. Leikkipaikka. Maksuton wifi hotellialueella. Eloisa Kosin kaupunki sijaitsee noin 8 kilometrin päässä. Täältä löytyy ravintoloita, kauppoja, iltaelämää ja nähtävyyksiä. Tigakissa on pääkatu, ranta sekä muutamia ravintoloita.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 07:00-10:00.
  • Lounaspöytä, klo 12:00-14:00.
  • Kahvia, teetä, jäätelöä ja kakkua allasbaarissa, klo 16:00-17:00.
  • Illallispöytä, klo 19:00-21:30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja sekä paikallisia juomia, klo 10:00-23:00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.