1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Tilavia, tyylikkäästi sisustettuja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta), ilmastointi ja tallelokero. Maksuton minibaari, joka täydennetään joka toinen päivä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, jossa allas- tai merinäköala. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että merinäköalalla varustetuissa kahden hengen huoneissa lasketaan myös alle 2 -vuotiaat lisävuoteilla majoittuviksi henkilöiksi.
Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta huoneesta. Maksuton minibaari, joka täydennetään joka toinen päivä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, jossa allas- tai merinäköala. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Perhehuone omalla altaalla

Tilavia perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta huoneesta. Maksuton minibaari, joka täydennetään joka toinen päivä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yhden hengen huone

Yhden hengen huone on kahden hengen huone omaan käyttöön. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta), ilmastointi ja tallelokero. Maksuton minibaari, joka täytetään joka toinen päivä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: Yhden hengen huone 1 hengelle