1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kipriotis Aqualand -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 125 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Nadja,
Helsinki

+
Henkilökunta.
-
Huoneen siivouspalvelut.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


8 10:stä

Jouni,
Palokka

+
Sujuvaa palvelua kaiken aikaa. Hyvää ruokaa ja juomaa.
-
Ainakin alakerran huoneeseen kuului pienemmätkin äänet, häiritsi nukkumista merkittävästi luonnolisessa tilassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-16


10 10:stä

Darin,
Paimio

+
Entertainment staff.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-09


8 10:stä

Sami,
Lahti

+
Hyvä buffet ruoka. Uima-altaat ja uimavalvonta oli loistavaa. Siisteys koko hotellialueella.
-
Huoneet olivat vanhanaikaisia,joten niiden päivittäminen olisi suotavaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


10 10:stä

Mitra,
Espoo

+
Lapsiystävällinen
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-26


9 10:stä

Johanna,
Rovaniemi

+
Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta! Paras ikinä missä olen ollut. Hotellilla oli hieno sijainti. Hyvä ruoka. Uima-altailla oli hengenpelastajat, mikä on myös iso plussa.
-
Huoneessa oli keittolevyt, mutta vain 3 lasia ja 2 kahvikuppia+2 pikku lusikkaa. Ei siis kattiloita eikä mitään keittovälineitä, ei edes tiskiharjaa/sientä tai pesuainetta. Vedenkeitin oli, mutta se vuoti pohjasta. Jääkaappi onneksi toimi. Ulkoa kuului kaikki äänet sisälle tosi selvästi oven läpi, koska ei ollut sisäovea. Harmi herätä lomalla kukonlaulun aikaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-21


9 10:stä

Pia,
Helsinki

+
Siisti hotelli korkealla rinteessä, huoneesta mahtavat näköalat merelle! Hotellialueella myös tuuli koko ajan eli helle ei ollut missään vaiheessa tukalaa. Allasalueet siistejä ja ainakin kesäkuussa altailla oli kivasti tilaa. Lapset tykkäsivät kovasti uimavalvojista. Hotellin pikkubussista iso plussa, ylös olisi ollut aika tukalaa kiivetä helteessä.
-
Ilmastointi ei toiminut lomamme ensimmäisenä päivänä ja seuraavankin puoliteholla joten yöt olivat todella tukalia. Hotellin ympäristössä ei ole juuri mitään palveluita. Hotellin takana olisi ollut upeat patikointimaastot mutta näistä ei ainakaan minun silmiini osunut missään mitään mainintaa joten retki jäi varusteiden (maastoon sopivat kengät) puutteen vuoksi hyvin lyhyeksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-21


8 10:stä

Marjo,
Rovaniemi

+
Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Hyvät allasalueet ja plussaa saa kyllä erittäin puhdas allasvesi.
-
Huoneiden siisteys ja remontointi. Muurahaisia oli huoneessa ulkona olevien isojen Mänty puiden vuoksi tosi paljon.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-17


9 10:stä

Jyri,
Rauma

+
Hotellilta löytyi oikeastaan kaikki mitä tarvitsi ja vähän enemmänkin. Aamupala,jäätelö,pikkupurtava ja juomatarjoilu hyviä.
-
Ruokalajit voisi enemmän vaihdella mutta toki meidän matkalla ei ollut tarkoituskaan syödä hotellilla vaan paikallisissa tavernoissa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


9 10:stä

Elina,
Hattula

+
Ruuasta ja palvelusta täydet plussat.Joku puisto tai leikkipaikka saisi olla hotellilla.Olihan puisto toki kävelymatkan päässä mutta ihan hotellin läheisyydessäkin voisi olla.
-
Jokin leikkipuisto tai leikkipaikka voisi olla ihan hotellin läheisyydessä.Olihan puisto toki kävelymatkan päässä mutta voisi olla hotellin alueellakin.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kipriotis Aqualand -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

2108 arvostelua
Erinomainen
 
1429
Erittäin hyvä
 
447
Hyvä
 
157
Ei kovin hyvä
 
52
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

1.7.2019

Kirjoittanut Navigator36061556096

Amazing holiday

Kiva hotelli hyvät altaat ja mukava henkilökunta. Pienemmille ja vähän vanhemmillekin lapsille mukavaa iltatoimintaa. Hyvää ruokaa ja joka illallisella on oma teema. Lapsilla ja aikuisilla on mahdollisuus pelata erilaisia pelejä päivän mittaa altailla tai muualla hotellialueella.

 
4.10.2017

Kirjoittanut mjkunnari Nurmes, Suomi

Täyden palvelun vesipuisto

KIITOS !! IHANASTA PALVELUSTA .Erinomaosta ovat siiteiys ja palvelua kaikilta henkilökunnalta ( siivojista -johtajiin).Lapsille on järnestettyplaljon ohjelmaa. Meillä otettiin heti ruokavalio sydämen asiaksi KIITOS.

 
17.7.2017

Kirjoittanut Miia1975 Etelä-Suomi, Suomi

Ihan ok, mutta ei toisten

Hotelli on ihan ok. Ruuat oli hyviä ja monipuolisia. Huoneet olivat aika vanhahkoja/kulahtaneita, mutta kyllä niissä nukkui. Suihkut ei niin ihanat. Huonoa oli altaat. Meillä 7v poika ja oikein mikään allas ei täyttänyt hänen mittojaan. Lastenaltaat liian matalat ja aikuisten altaissa oli mittana joku noin 140cm (onneksi poika osasi uida). Altailla aurikotuolit muutaman vuosikymmenen takaa...tosi huonot. Huoneisiin sai todella kavuta, ei todellakaan huonojalkaisille. Henkilökunta oli ihanaa ja ammattitaitoisia. Joka ilta mentiin Kosin keskustaan taxilla, 9€ suunta. Alhaalta olisi mennyt bussi, tupaten täynnä ja ekana iltana yritettiin bussia, mutta meni vain pysäkin ohi, kun oli niin täynnä. Toki taxiakin sai hotellin edessä odotella, joku noin 15-40 minuuttia. Usein loman jälkeen miettii, että menisinkö uudestaan samaan paikkaan, en menisi. Nyt on se paikka nähty. Rasittavaa oli melkoinen määrä jostain Israelin suunnalta olevaa sakkia, ollaan kuin maailman omistajat, mistään mitään välittämättä, heitetään roskat maahan ja eletään herroiksi...se otti päähän ja näytti myös hotellin henkilökuntaa hiukan ärsyttävän. Noin muuten ihan siisti hotelli ja ohjelmaa riitti. Hotellin edestä oli kuljetus pienellä pakulla alas rantaan ja takas (hyvä niin, kukaan jaksaisi sitä mäkeä ylös kavuta). Vesipuisto oli ihan ok, en toki ihan vesipuistoksi kutsuisi...yhdessä altaassa 6 liukumäkeä ja lasten alaas + syvempi allas. Vesipuiston puolella tarkat ja hyvät valvojat, pilli soi heti, jos joku jäi notkumaan liukumäen eteen. Mutta jos mietit matkaa tuohon kohteeseen/hotelliin, niin mene vaan, et kadu, mutta et myöskään ihan toisten mene. Eli suosittelenko...niin joo kertakäynniksi. Hyvää huoneessa oli ilmastointi. Safetyboxista piti maksaa se normi 20€ ja jos mietit itsepalvelupesulaa, niin sitä ei ole. Pesulapalvelu hoteellin kautta. Ja Kosin lentokenttä...aikas kauhee...ulkona joutuu jonottamaan, jos kenttä liian täynnä. Ihan ok pieni TaxFree.

 
2.10.2016

Kirjoittanut 20taavi15 Oulu, Suomi

Mukava hotelli

Meillä oli huone vesipuistoa korkeammalla, meri näkyi kauniisti. Toki kiipeäminen mäkeä ylösalas tuntui jaloissa. Vesipuistossa oli toimivat turvatoimet sekä erittäin siistiä. Ruoka hotellissa oli mielestämme hyvää sekä monipuolista. Erilaiset teemaillat olivat plussaa!

 
18.9.2016

Kirjoittanut jannejuntunen Kosin kaupunki, Kreikka

Mahtava lomakohde lasten kanssa. Allinclusive ja vesipuisto, rauhallinen ja aktiviteetteja.

Hotelli on kolme kerroksinen ja meillä perhehuone ylimmässä josta erittäin hienot näköalat rantaan sekä altaille. Mahtavasti vaihteleva ruoka sekä lapsille naposteltavaa altailta. Paras kohde tähän mennessä ja luultavasti uudelleen käytävä paikka. Liikenteessäkin oli suhteellisen helppoa liikkua skoottereilla yms härveleillä.