1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Kipriotis Aqualand -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Jyri,
Rauma

+
Hotellilta löytyi oikeastaan kaikki mitä tarvitsi ja vähän enemmänkin. Aamupala,jäätelö,pikkupurtava ja juomatarjoilu hyviä.
-
Ruokalajit voisi enemmän vaihdella mutta toki meidän matkalla ei ollut tarkoituskaan syödä hotellilla vaan paikallisissa tavernoissa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


9 10:stä

Elina,
Hattula

+
Ruuasta ja palvelusta täydet plussat.Joku puisto tai leikkipaikka saisi olla hotellilla.Olihan puisto toki kävelymatkan päässä mutta ihan hotellin läheisyydessäkin voisi olla.
-
Jokin leikkipuisto tai leikkipaikka voisi olla ihan hotellin läheisyydessä.Olihan puisto toki kävelymatkan päässä mutta voisi olla hotellin alueellakin.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


8 10:stä

Marke,
Eura

+
Ystävällinen henkilökunta. Altaat ja ympäristö siistit .
-
Rannekkeesta huolimatta allas baarissa osasta tuotteista joutui maksamaan.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-21


8 10:stä

Milla,
Orivesi

+
Kaikki tarpeellinen on mukavan loman viettoon. Hotelli muisti lastamme syntymäpäiväkakulla, mukava ele, vaikkakin kakku tuotiin klo 21 jälkeen huoneeseemme, jolloin lapset olivat jo nukkumassa.
-
Respassa voisi kertoa sisäänkirjautumisen yhteydessä enemmän infoa. Mm. Ruokailut ja allaspyyhekäytännöt piti itse käydä kysymässä.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-01


8 10:stä

Thomas ,
Sabro

+
Maden
-
Opvarmning af pool. Den blev desværre ikke brugt så meget. Da vandet var meget koldt.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


10 10:stä

Linda,
Nykøbing f

+
Det hele og specielt maden
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-21


9 10:stä

Finn,
Juelsminde

+
Vi havde 5 børnebørn med, så vandlandet var nok det bedste, og så det meget venlige personale.
-
Det er svært at komme op til de øverste lejligheder, men der er nok ingen lette løsninger, det skal dog siges, at deres shuttlebus var flink til at køre.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-13


9 10:stä

Jeanette,
Vallensbæk

+
Masser af aktivitet hver dag på hotellet som: vandvolly, dart, yoga, bordtennis samt sjove vandrutsjebaner. Rengøring og mad var super.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-31


8 10:stä

Erhard,
Svendborg

+
Venligt og hjælpsomt personale
-
Håndhæv forbud mod blokering af solsenge (nogle blokeret fra kl. 7.00 til efter middag inden personer dukkede op)

Vahvistettu asiakas: 2018-08-30


8 10:stä

Lars ,
Skive

+
Service og maden
-
ingen vandpolo og trapper imellem komplekserne, fremfor at man skal gå en stor omvej.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-09


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kipriotis Aqualand -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1825 arvostelua
Erinomainen
 
1196
Erittäin hyvä
 
414
Hyvä
 
148
Ei kovin hyvä
 
47
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

4.10.2017

Kirjoittanut mjkunnari Nurmes, Suomi

Täyden palvelun vesipuisto

KIITOS !! IHANASTA PALVELUSTA .Erinomaosta ovat siiteiys ja palvelua kaikilta henkilökunnalta ( siivojista -johtajiin).Lapsille on järnestettyplaljon ohjelmaa. Meillä otettiin heti ruokavalio sydämen asiaksi KIITOS.

 
17.7.2017

Kirjoittanut Miia1975 Etelä-Suomi, Suomi

Ihan ok, mutta ei toisten

Hotelli on ihan ok. Ruuat oli hyviä ja monipuolisia. Huoneet olivat aika vanhahkoja/kulahtaneita, mutta kyllä niissä nukkui. Suihkut ei niin ihanat. Huonoa oli altaat. Meillä 7v poika ja oikein mikään allas ei täyttänyt hänen mittojaan. Lastenaltaat liian matalat ja aikuisten altaissa oli mittana joku noin 140cm (onneksi poika osasi uida). Altailla aurikotuolit muutaman vuosikymmenen takaa...tosi huonot. Huoneisiin sai todella kavuta, ei todellakaan huonojalkaisille. Henkilökunta oli ihanaa ja ammattitaitoisia. Joka ilta mentiin Kosin keskustaan taxilla, 9€ suunta. Alhaalta olisi mennyt bussi, tupaten täynnä ja ekana iltana yritettiin bussia, mutta meni vain pysäkin ohi, kun oli niin täynnä. Toki taxiakin sai hotellin edessä odotella, joku noin 15-40 minuuttia. Usein loman jälkeen miettii, että menisinkö uudestaan samaan paikkaan, en menisi. Nyt on se paikka nähty. Rasittavaa oli melkoinen määrä jostain Israelin suunnalta olevaa sakkia, ollaan kuin maailman omistajat, mistään mitään välittämättä, heitetään roskat maahan ja eletään herroiksi...se otti päähän ja näytti myös hotellin henkilökuntaa hiukan ärsyttävän. Noin muuten ihan siisti hotelli ja ohjelmaa riitti. Hotellin edestä oli kuljetus pienellä pakulla alas rantaan ja takas (hyvä niin, kukaan jaksaisi sitä mäkeä ylös kavuta). Vesipuisto oli ihan ok, en toki ihan vesipuistoksi kutsuisi...yhdessä altaassa 6 liukumäkeä ja lasten alaas + syvempi allas. Vesipuiston puolella tarkat ja hyvät valvojat, pilli soi heti, jos joku jäi notkumaan liukumäen eteen. Mutta jos mietit matkaa tuohon kohteeseen/hotelliin, niin mene vaan, et kadu, mutta et myöskään ihan toisten mene. Eli suosittelenko...niin joo kertakäynniksi. Hyvää huoneessa oli ilmastointi. Safetyboxista piti maksaa se normi 20€ ja jos mietit itsepalvelupesulaa, niin sitä ei ole. Pesulapalvelu hoteellin kautta. Ja Kosin lentokenttä...aikas kauhee...ulkona joutuu jonottamaan, jos kenttä liian täynnä. Ihan ok pieni TaxFree.

 
2.10.2016

Kirjoittanut 20taavi15 Oulu, Suomi

Mukava hotelli

Meillä oli huone vesipuistoa korkeammalla, meri näkyi kauniisti. Toki kiipeäminen mäkeä ylösalas tuntui jaloissa. Vesipuistossa oli toimivat turvatoimet sekä erittäin siistiä. Ruoka hotellissa oli mielestämme hyvää sekä monipuolista. Erilaiset teemaillat olivat plussaa!

 
18.9.2016

Kirjoittanut jannejuntunen Kosin kaupunki, Kreikka

Mahtava lomakohde lasten kanssa. Allinclusive ja vesipuisto, rauhallinen ja aktiviteetteja.

Hotelli on kolme kerroksinen ja meillä perhehuone ylimmässä josta erittäin hienot näköalat rantaan sekä altaille. Mahtavasti vaihteleva ruoka sekä lapsille naposteltavaa altailta. Paras kohde tähän mennessä ja luultavasti uudelleen käytävä paikka. Liikenteessäkin oli suhteellisen helppoa liikkua skoottereilla yms härveleillä.

 
1.9.2016

Kirjoittanut MaaretS6

Fantastinen loma vesipedolle!

Turvallinen, hyvin huolehdittu ja kodikas suuri hotelli, jossa vierailee ihmisiä ympäri maailmaa . Henkilökunta oli aivan fantastinen ja meistä huolehdittiin tosi hyvin. Huone, ravintola, kahvila, baarit tosi mukavia. Ravintolan puffetissa ruoka vaihteli päivittäin, teemaillalliset esim. japani, olivat iloinen yllätys. Erityisruokavalioni otettettiin hyvin huomioon ja ruoka oli tuoretta ja hyvää. Hedelmiä runsaasti ja ihania jälkiruokia. Jäätelöä sai lapseni syödä niin paljon kuin halusi, ruoan säilyvyydestä puffetissa pidettiin hyvää huolta vaikka helle oli kova. Lapselleni tämä hotelli oli mahtava, iso vuoren rinteellä sijaitseva hotellialue oli turvallinen ja hauska suuri temmellyspaikka, ylä-ja alamäkiä, altaita toisensa jälkeen ja tietysti vesiliukumäet ja meri kruunasivat koko loman. Ohjelmaa oli pitkin päivää ja Animation team houkutteli sekä isot että pienet erilaisiin peleihin ja näytöksiin. Siisteys ja ystävällisyys ja hyvä palvelu tuntui olevan hotellin kunnia-asia, henkilökunta teki töitä täysillä kellon ympäri. Ainoa asia mikä hieman väsytti olivat epämukavat aurinkotuolit ja paikoitellen kova musiikki ja kakofonia. Alas rannalle kulki 5 min välein minibussi joka oli kyllä tarpeen , pikkukiviranta ja uimakengät varmasti suositeltavat pienimmille. Ei merisiilejä, siisti ranta ja maksulliset varjot( joihin sisältyi juomia rantabaarista) Kossin kaupunkiin muutaman kilometrin matka, taksi maksoi 9 euroa / suunta. Huone oli tilava 2hh, hyvä ilmastointi, ja ilmainen Wi-Fi . Suosittelen lapsiperheille, tässä hotellissa loma oli helppo ja iloinen, ikävöimme jo takaisin .