Huoneet

Juniorsviitti

Remontoituja tai uusia juniorsviittejä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Laattalattia. Parvekke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Laattalattia. Ulkotila jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 henkeä

Kahden hengen huone

Remontoituja tai uusia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Laattalattia. Ulkotila jaetulla altaalla tai parveke/terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Moderneja kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Suihku ja wc. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Laattalattia. Ulkotila jaetulla altaalla. Merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä