1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aegean View Aqua Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Eve,
Vantaa

+
Sijainti ja iso allasalue
-
Huoneet tarvitsee äänieristystä. Ruokailussa oli ahdistavaa kun henkilökuntaa ”kyttää” milloin voi viedää lautasen pois. Monipuolisuutta ruokaan ja enemmän perinteistä Kreikkallaista ruoka.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-20


10 10:stä

Kirsi ,
Helsinki

+
Uima-altaat, palvelu, ruoka, aktiviteetit :)
-
Lentokentältä bussi voisi viedä ensin matkustajat Aegean wiew Aqua resort spa hotelliin, kun on lähinnä kenttää tällä suunnalla ja siitä jatkaa eteenpäin seuraavaan hotelliin eikä kierrättää ylimääräistä bussimatkaa ensin perimmäiseen hotelliin ja viimeiseksi Aqua resorttiin, jonka ohi mentiin ensin. Toivottavasti tämä hotelli on valikoimissa ensi vuonna, tänne tulemme takaisin! <3 :)

Vahvistettu asiakas: 2018-06-22


8 10:stä

Jaana,
Hyvinkää

+
Hyvä ruoka, huone tilava ja siisti, alue rauhallinen
-
Huoneiden äänieristys huono, puhekin kuului läpi. Palvelu oli suht hyvää, mutta kun olimme tilanneet noudon (niillä golfkärryillä) aamulla sitä ei koskaan tullut ja vastaan otosta ja ravintolasta edellisenä iltana varmistettu aamupalalle pääsy ennen klo 7:30 (7:15) ei tahtonut onnistua millään ja se oli siis luvattu edellisenä iltana sekä vastaanotosta ja ravintolasta.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-07


8 10:stä

K.,
Halsua

+
-
Hotellipalvelujen / alueen esittely ...esite voisi olla parempi

Vahvistettu asiakas: 2017-09-30


8 10:stä

Tarja,
Helsinki

+
Henkilökunta ystävällistä etenkin allasbaarissa. Hyvätu uima-altaat.
-
Huoneen lattiat pitivät kamalaa narinaa. Kylpyhuoneessa pistävä haju, hometta?

Vahvistettu asiakas: 2017-09-23


8 10:stä

Anna-Katri,
Raahe

+
-
Mainonta on harhaanjohtava. Nettisivuilla sanotaan hotellissa olevan vesipuisto mutta kaksi liukumäkeä ei ole vesipuisto.

Vahvistettu asiakas: 2017-09-09


10 10:stä

Olga,
Vantaa

+
Hyvää ruokaa
-
Lasten tv ohjelma huonessa olisi kiva

Vahvistettu asiakas: 2017-09-02


7 10:stä

Mikael,
Espoo

+
Mukava sijainti hieman kaupungin ulkopuolella ja kivoja erillisiä uima-allas alueita. Hyvät tilat, perus siistit huoneet pientä kulumista huomioimatta. Riittävästi aurinkotuoleja ja pääosin hyvä ja toimiva palvelu. Ruoka perus hyvää, mutta välillä olisi toivonut enemmän vaihtelua. Aamupala tosin oli erittäin hyvä.
-
Maanjäristys tilanteessa olisi toivonut hotellin henkilökunnalta enämmän ohjeistusta ja olisi odottanut että henkilökunta käy tarkastamassa paikat. Muissa hotelleissa kuulemma oli ohjeistettu nukkumaan ulkona, tarkastettu huoneita ym.. Meillä ei mitään näistä. Heräsimme joka aamu aikaisin, mutta kolmena aamuna säiliöauto kävi tyhjentämässä likakaivon, joka sijaitsi aivan huoneemme (237) seinän takana. Tähän olisi kyllä joka aamuherännyt 7.30-8.00 aikaan, jollemme olisi muutenkin heränneet aikaisin. Toinen seikka huoneen 237 huonoon sijaintiin on takana oleva paikallinen asutus/talo, jonka koira haukkui meidän seinämme takana joka aamu ja muutama yönäkin siiihen heräsi useita kertoja. Eli huoneen sijainti olisi voinut kyllä olla näistä kahdesta melutekijästä johtuen parempi.

Vahvistettu asiakas: 2017-07-22


8 10:stä

Junni,
Dragør

+
-
Der var meget plastisk som lå rundt om kring på hotellet. Et ærgerligt indtryk Man kunne evt tænke i at haven legeplads med skyggesejl?

Vahvistettu asiakas: 2018-09-07


10 10:stä

Lars Erik,
Tørring

+
Ledelse og personale er helt i særklasse
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aegean View Aqua Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Sijainti
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

601 arvostelua
Erinomainen
 
231
Erittäin hyvä
 
201
Hyvä
 
88
Ei kovin hyvä
 
51
Huono
 
30

Viimeisimmät 5 arviota

29.7.2018

Kirjoittanut KirsiH199

Kos Psalidasi, Aegean view Aqua resort

Ihana hotelli vuorella, kaunis näköala, hyvä ruoka, siivous kunnossa, henkilökunta ystävällistä, ilmainen kuljetus Kosin keskustaan ja takaisin ja mahtavat uima-altaat liukumäkineen + päivittäin aktiviteettejä.

 
13.10.2016

Kirjoittanut Explorer618741 Outokumpu, Suomi

Mukava loma Kossilla

Olimme perheen kanssa syyskuun viimeisen viikon lomalla tässä hotellissa. Kaunis paikka josta mahtavat näköalat. Ruoka oli hyvää ja huoneet siivottiin päivittäin. Lapset 6v ja 8v viihtyivät mainiosti lastenkerhossa. Olimme muuten ainoat suomalaiset hotellissa. Kaikkinensa kiva hotelli.

 
8.4.2014

Kirjoittanut RamintaD_13 Kaunas, Liettua

Hyvä viikonloppu

Vietimme viikonlopun tässä hotellissa, olimme ensimmäiset majoittujat, joten oli rauhallista. Saimme huoneen 79, emme pitäneet siitä erityisesti, koska se oli pimeä, mutta kaikki muu oli todella mahtavaa. Henkilökunnan vieraanvaraisuus oli parasta, ja meillä oli todella hauskaa tässä hotellissa. Ruoan valikoima oli hyvä, tulemme varmasti takaisin tähän hotelliin.

 
26.10.2018

Kirjoittanut matt f Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

same old

The Aegean View is exactly what it says on the tin although its getting dated the food is the same everyday the waterpark is dated with only one of the three slides working all in all a clean and friendly environment apart from the owner if your not dutch don't bother as they clearly are bias towards these people as there the main tour operators here the owner is rude one day I was in reception speaking to the receptionist when she walked in and started talking to her in greek having no regard to the fact that I was there,there was no mention to me of any of the other places to eat and these seemed reserved for the dutch only

 
13.10.2018

Kirjoittanut Daniel P

Nice hotel and staff but awful food

Stayed here for 10 nights, can't complain about anything other than the food, it's awful same food everyday with a slight switch on the 2 themed nights Mexican and fish night. We ate out every night because of this which was also a problem as you have to get a taxi as its so far away from anything. They have 2 restaurants you can book into, which again was just the same food served in different locations of the hotel I didn't see the point in all honesty. If you are a vegetarian be careful as they label chicken nuggets as potato sticks? Thought this was an accident but they stayed labelled the same for the 10 nights we were here Hotel is ok if you are just looking for a base to sleep at. I'm not sure where the 4 star rating comes from id say 3 at most.