Huoneet

Juniorsviitti

Juniorsviiteissä on taulu-tv ja dvd-soitin sekä istuinryhmä. Kiinteä internetyhteys lisämaksusta. Pieni jääkaappi/minibaari, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Aamutakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, osassa näkymä uima-altaalle. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Hienoja kahden hengen huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi/minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Aamutakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, osassa merinäköala tai näkymä uima-altaalle. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 18-25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kampanjahuone

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Blue Lagoon Resortissa, muttet välitä suurista tiloista tai näköalasta. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneissa on erillinen huone lapsille. Perhehuoneisiin saa PlayStation 2:n panttia vastaan. Dvd-levyt ja PS-pelit täytyy tuoda itse. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi/minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Aamutakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: nion 43-47 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 2 lasta