1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Blue Lagoon Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

jenna,
keuruu

+
lasten altaat, ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-21


7 10:stä

Anu,
Turku

+
Siisti hotelli, ystävällinen henkilökunta, hyvät huoneet
-
Ruoka ja juoma ei vastannut 5-tähden hotellia. Varsinkin juomat olivat sekundaa. Limukoissa ei happoja. Viiniä vain yksi laji, joka oli juomakelvotonta. Ruokaan enemmän variaatiota.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-14


7 10:stä

Lea,
Helsinki

+
Ruokahuolto toimi hyvin, isot uima-altaat
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-03


7 10:stä

Sara,
Vantaa

+
Paljon aktiviteetteja lapsiperheille.
-
Hotellin vastaanottovirkailijat nihkeitä tekemään työnsä. Vastaanotto yleensä oli ynseä ja asenne ”ei paljoa kiinnosta”.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-03


9 10:stä

Maria,

+
Pikkulasten kanssa helppo kulkea, varsinkin kun huoneet terassilla. Mukavat altaat.
-
Musiikki altaalla välillä liian kovaäänistä ja varsinkin tylsää. Teknojumputus tylsistyttää.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-22


9 10:stä

,

+
Lapsiystävällinen, ruokapaikoissa valinnanvaraa, kivat allasalueet ja ystävällinen henkilökunta
-
Ilmastointi piti kovaa meteliä!

Vahvistettu asiakas: 2017-09-23


8 10:stä

Helle,
Græsted

+
beliggenhed og pool
-
boede der for fjerde gang. kunne se at rengøring og service i restauranterne var blevet dårligere.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-14


10 10:stä

Christiane,
Næstved

+
Service. Venlighed af alle medarbejder fra rengøring, livredder, tjener, Animation team er super og dyktig. Vi hade det meget sjovt og hyggeligt med dem. Vi savnede dem da de haft fri.
-
Mad mad og mad. Deres mad får 3 stjerner. Vi var skuffet da vi kom til buffet fordi vi vel det 5 stjerne hotel. Det bedste de har var karavi restaurant. Nr 2 Golden Sun resten ikke så godt. Men betjening var altid i top. Mht til værelser de tranger til renovering og air condition virkede ikke optimalt.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-10


8 10:stä

Claus,
Kolding

+
Forskellige muligheder for at bade/pools, flot og velplejet haveanlæg,
-
Håndhævning af "solvogn-reservations forbud" - dette blev slet ikke overholdt.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-15


7 10:stä

Lis,
Taastrup

+
Personalet
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-15


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Blue Lagoon Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

3241 arvostelua
Erinomainen
 
1624
Erittäin hyvä
 
904
Hyvä
 
447
Ei kovin hyvä
 
168
Huono
 
98

Viimeisimmät 5 arviota

22.7.2018

Kirjoittanut 929tiana Nokia, Suomi

Monipuolinen hotellialue

Hotelli sijaitsee erittäin laajalla alueella. Matkalaukkujen kuljetuksessa auttavat golfautot. Hotellihuoneita on alueella hyvinkin eritasoisia. Astmaatikoille en suosittele maantasossa (osittain maan alla) olevia huoneistoja. Ensimmäisenä saapumispäivänä huoneet saa käyttöön vasta kahdelta, joten odotteluun ja matkavaatteiden nopeaan vaihtoon kannattaa varautua :) Hotellialue on siisti ja hyvin hoidettu. Alkeellista kierrätystäkin löytyy. Hotellin ulkopuoliset alueet ovat melko roskaisia. Tien reunat ja hoitamattomat ranta-alueet ovat täynnä turistien jättämiä roskia :( Hotelli sijaitsee hyvällä etäisyydellä Kosin keskustasta. Sinne on helppo esimerkiksi pyöräillä. Auton ja polkupyörien vuokraus on helppoa. Suurin ruokailutila tarjoaa monipuolista ruokaa, eikä sinne tarvitse pukeutua pitkiin housuihin. Hotellin muihin ravintoloihin mentäessä tulee miehillä olla pitkät housut. Iltaisin tarjotaan eri teemojen mukaisia ruokia. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Uima-altaita on tarpeeksi ja ne ovat hyvin hoidettuja. Hotellin vesipuisto soveltuu hyvin perheen pienimmille.

 
15.1.2018

Kirjoittanut sirkkur2018

Loistava lomakohde

Viime syksynä perheen kanssa viikko vietettiin kyseisessä kohteessa. Henkilökohtaisesti kyseessä ensimmäinen AI loma, joten vertailukohtaa siinä mielessä ei ole. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ympäristö siisti ja palvelu erinomaista. Hotellin oman rannan lapset kokivat hankalaksi kivien vuoksi. Taksi keskustaan 8 euroa/suunta. Huoneet siistit ja siivous toimi hyvin. Itselleni tapahtui tapaturma heti loman alussa ja vietinkin lomani pyörätuolissa. Hotellialueella liikkuminen pyörätuolilla oli helppoa. Erityiskiitoksen hotellin henkilökunta saa kaikesta tarvitsemastani avusta. Suosittelen :)

 
9.3.2017

Kirjoittanut JaliK9 Mynämäki, Suomi

Loistava perhekohde

Majoituimme perhehuoneessa (4 hlöä) hieman päärakennuksesta erillään olevassa rakennuksessa. Huone oli rauhallinen ja siisti. Aivan lähellä oli lasten uima-allasalue, jossa liukuja ja muita leikkikohteita (merirosvolaiva jne.) Hieman kauempana, päärakennuksen vieressä oli valtava pääuima-allas jossa päivittäin järjestettiin ohjelmaa ja aktiviteetteja. Samassa yhteydessä myös ravintolat. Ruoka oli erinomaista ja valinnan varaa riitti. Henkilökunta oli kaikissa tilanteissa avuliasta ja ystävällistä. Liikuntarajoitteisetkin pärjäävät hotellissa hyvin, ainakin jos mukana on avustaja. Kosin kaupunki oli siedettävän kävelymatkan päässä (n. 4km) ja siellä kannattaa todellakin käydä. Maisemat ovat upeita ja vanha kaupunki kaunis. Hotellin yhteydessä on myös vesipuisto maksutta vieraiden käytössä. Puisto ei ole valtavan suuri mutta siellä riittää kuitenkin tekemistä isoille ja pienille. Myös vesipuiston yhteydessä on ravintola josta saa pientä purtavaa ja juotavaa. Hotellin yhteydessä on myös pieni kauppa josta saa vaikka tuliaiset hankittua, joten hotellialueelta ei ole pakko poistua ollenkaan :-) Kaikenkaikkiaan upea kokemus.

 
11.12.2016

Kirjoittanut 938hannesh

Kelpo perhekohde suuressa hotellissa

Edellinen loma oli niin onnistunut joten odotukset oli korkeat kun "tähdet" olivat tässä samat, Suomessa 4+ tai olikohan 4. Hotellialue on erittäin laaja, ja siellä pitää käyttää pienien lapsien kanssa hotellin minigolfautoja jotta ei liikaa väsy. Onneksemme meidän huone oli toisella puolella hotellin päärakennusta, jossa oli oma vesiallasalue. Kääntöpuolena taas pitkät matkat muihin paikkoihin. Ruoka oli kohtalaista, ei erityisen laadukasta, muttei myöskään missään nimessä huonoa. Vaihtelevuudessa olisi parantamisen varaa. Palvelu oli myös kohtalaista. Hotelli on laaja ja henkilökuntaa paljon. Valitettavan moni oli siellä vain töissä muttei häiriöksi asti. Siisteys huoneissa ja muualla oli ihan ok tai hyvä. Vesialueet olivat hyviä, samoin lähistöllä oleva vesipuisto mihin pääsi samalla rannekkeella. Arvosana 1-10 on aika tarkkaan 8. Moni asiaa toimii ja pelaa hyvin, mutta jos on joskus ollut paremmassa paikassa, voi tulla ikävä sitä paikkaa. Toinen pieni miinus on tuo brittien ylivalta hotellissa. Paljon häitä ja muuta äänekästä hälinää mikä joskus suomalaisia häiritsee :). Tosin itse opittiin kyllä välttämään hyvin heidän alueensa kun hotelli oli niin iso...:)

 
26.10.2016

Kirjoittanut RauhisI Turku, Suomi

Loma

Mahtava perheloma, sopii perheille, jossa eri ikäisiä lapsia. Erityisen hyvä urheiluhenkisille, liikkumismahdollisuudet hyvät, ranta vieressä! Ruoka hyvää. Mukava kohde. Vuokraa pyörät hotellin vierestä. Myös tandempyörä löytyy'