1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Blue Lagoon Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

jenna,
keuruu

+
lasten altaat, ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-21


7 10:stä

Anu,
Turku

+
Siisti hotelli, ystävällinen henkilökunta, hyvät huoneet
-
Ruoka ja juoma ei vastannut 5-tähden hotellia. Varsinkin juomat olivat sekundaa. Limukoissa ei happoja. Viiniä vain yksi laji, joka oli juomakelvotonta. Ruokaan enemmän variaatiota.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-14


7 10:stä

Lea,
Helsinki

+
Ruokahuolto toimi hyvin, isot uima-altaat
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-03


7 10:stä

Sara,
Vantaa

+
Paljon aktiviteetteja lapsiperheille.
-
Hotellin vastaanottovirkailijat nihkeitä tekemään työnsä. Vastaanotto yleensä oli ynseä ja asenne ”ei paljoa kiinnosta”.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-03


9 10:stä

Maria,

+
Pikkulasten kanssa helppo kulkea, varsinkin kun huoneet terassilla. Mukavat altaat.
-
Musiikki altaalla välillä liian kovaäänistä ja varsinkin tylsää. Teknojumputus tylsistyttää.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-22


9 10:stä

,

+
Lapsiystävällinen, ruokapaikoissa valinnanvaraa, kivat allasalueet ja ystävällinen henkilökunta
-
Ilmastointi piti kovaa meteliä!

Vahvistettu asiakas: 2017-09-23


9 10:stä

Heli,
Nurmijärvi

+
-Loistavat allas alueet erikoisesti lapsiperheille, 3 eri aluetta joihin liikkumalla sai päivät hyvin kulutettua eikä kukaan pitkästänyt matkassa -Altaan lettupiste täydellinen lapsille, toki vähän syntyi jonoja ruuhkaisimpina aikoina ja näitä olisi voinut olla enemmän
-
-Nettisivuille vielä selkeämmin esille että alue on ISO, vastaa suomen mittapuussa HolidayClubin resortia esim. Katinkultaa. Jotenkin tämän ymmärrys oli meidän seurueilta kuvauksesta jäänyt väliin. -Aamupalalle kaivataan tuoretta leipää, esim patonkia. Leipä ei ollut tuoreen oloista ja jäi kyllä aamuisin syömättä. -Useampia juomapisteitä, hedelmätarjoilua ja jäätelöä muuallakin kuin ruuan yhteydessä -Kouluikäisille lapsille ohjelmaa altaalla (osaavat uida mutteivät uskalla aikuisten rientoihin mukaan, ohjelma pitäisi olla matalammassa päädyssä)

Vahvistettu asiakas: 2017-09-16


8 10:stä

sirpa,
vihti

+
Iso allasalue
-
Tarvitseeko musiikin soida joka paikassa (altaalla, ravintoloissa ja varsinkin iltashow:n aikana) täydellä volyymilla kun melua on jo muutekin??? Lapsimäärän nähden matalia lastenaltaita oli vähän.

Vahvistettu asiakas: 2017-09-02


10 10:stä

Stiina ,
Toivakka

+
Sijainti, ruoka, ystävällisyys, sijainti
-
Lisää aurinkotuoleja

Vahvistettu asiakas: 2017-07-29


8 10:stä

Helle,
Græsted

+
beliggenhed og pool
-
boede der for fjerde gang. kunne se at rengøring og service i restauranterne var blevet dårligere.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-14


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Blue Lagoon Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

3234 arvostelua
Erinomainen
 
1622
Erittäin hyvä
 
902
Hyvä
 
446
Ei kovin hyvä
 
167
Huono
 
97

Viimeisimmät 5 arviota

22.7.2018

Kirjoittanut 929tiana Nokia, Suomi

Monipuolinen hotellialue

Hotelli sijaitsee erittäin laajalla alueella. Matkalaukkujen kuljetuksessa auttavat golfautot. Hotellihuoneita on alueella hyvinkin eritasoisia. Astmaatikoille en suosittele maantasossa (osittain maan alla) olevia huoneistoja. Ensimmäisenä saapumispäivänä huoneet saa käyttöön vasta kahdelta, joten odotteluun ja matkavaatteiden nopeaan vaihtoon kannattaa varautua :) Hotellialue on siisti ja hyvin hoidettu. Alkeellista kierrätystäkin löytyy. Hotellin ulkopuoliset alueet ovat melko roskaisia. Tien reunat ja hoitamattomat ranta-alueet ovat täynnä turistien jättämiä roskia :( Hotelli sijaitsee hyvällä etäisyydellä Kosin keskustasta. Sinne on helppo esimerkiksi pyöräillä. Auton ja polkupyörien vuokraus on helppoa. Suurin ruokailutila tarjoaa monipuolista ruokaa, eikä sinne tarvitse pukeutua pitkiin housuihin. Hotellin muihin ravintoloihin mentäessä tulee miehillä olla pitkät housut. Iltaisin tarjotaan eri teemojen mukaisia ruokia. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Uima-altaita on tarpeeksi ja ne ovat hyvin hoidettuja. Hotellin vesipuisto soveltuu hyvin perheen pienimmille.

 
15.1.2018

Kirjoittanut Sirkku R

Loistava lomakohde

Viime syksynä perheen kanssa viikko vietettiin kyseisessä kohteessa. Henkilökohtaisesti kyseessä ensimmäinen AI loma, joten vertailukohtaa siinä mielessä ei ole. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ympäristö siisti ja palvelu erinomaista. Hotellin oman rannan lapset kokivat hankalaksi kivien vuoksi. Taksi keskustaan 8 euroa/suunta. Huoneet siistit ja siivous toimi hyvin. Itselleni tapahtui tapaturma heti loman alussa ja vietinkin lomani pyörätuolissa. Hotellialueella liikkuminen pyörätuolilla oli helppoa. Erityiskiitoksen hotellin henkilökunta saa kaikesta tarvitsemastani avusta. Suosittelen :)

 
9.3.2017

Kirjoittanut JaliK9 Mynämäki, Suomi

Loistava perhekohde

Majoituimme perhehuoneessa (4 hlöä) hieman päärakennuksesta erillään olevassa rakennuksessa. Huone oli rauhallinen ja siisti. Aivan lähellä oli lasten uima-allasalue, jossa liukuja ja muita leikkikohteita (merirosvolaiva jne.) Hieman kauempana, päärakennuksen vieressä oli valtava pääuima-allas jossa päivittäin järjestettiin ohjelmaa ja aktiviteetteja. Samassa yhteydessä myös ravintolat. Ruoka oli erinomaista ja valinnan varaa riitti. Henkilökunta oli kaikissa tilanteissa avuliasta ja ystävällistä. Liikuntarajoitteisetkin pärjäävät hotellissa hyvin, ainakin jos mukana on avustaja. Kosin kaupunki oli siedettävän kävelymatkan päässä (n. 4km) ja siellä kannattaa todellakin käydä. Maisemat ovat upeita ja vanha kaupunki kaunis. Hotellin yhteydessä on myös vesipuisto maksutta vieraiden käytössä. Puisto ei ole valtavan suuri mutta siellä riittää kuitenkin tekemistä isoille ja pienille. Myös vesipuiston yhteydessä on ravintola josta saa pientä purtavaa ja juotavaa. Hotellin yhteydessä on myös pieni kauppa josta saa vaikka tuliaiset hankittua, joten hotellialueelta ei ole pakko poistua ollenkaan :-) Kaikenkaikkiaan upea kokemus.

 
11.12.2016

Kirjoittanut 938hannesh

Kelpo perhekohde suuressa hotellissa

Edellinen loma oli niin onnistunut joten odotukset oli korkeat kun "tähdet" olivat tässä samat, Suomessa 4+ tai olikohan 4. Hotellialue on erittäin laaja, ja siellä pitää käyttää pienien lapsien kanssa hotellin minigolfautoja jotta ei liikaa väsy. Onneksemme meidän huone oli toisella puolella hotellin päärakennusta, jossa oli oma vesiallasalue. Kääntöpuolena taas pitkät matkat muihin paikkoihin. Ruoka oli kohtalaista, ei erityisen laadukasta, muttei myöskään missään nimessä huonoa. Vaihtelevuudessa olisi parantamisen varaa. Palvelu oli myös kohtalaista. Hotelli on laaja ja henkilökuntaa paljon. Valitettavan moni oli siellä vain töissä muttei häiriöksi asti. Siisteys huoneissa ja muualla oli ihan ok tai hyvä. Vesialueet olivat hyviä, samoin lähistöllä oleva vesipuisto mihin pääsi samalla rannekkeella. Arvosana 1-10 on aika tarkkaan 8. Moni asiaa toimii ja pelaa hyvin, mutta jos on joskus ollut paremmassa paikassa, voi tulla ikävä sitä paikkaa. Toinen pieni miinus on tuo brittien ylivalta hotellissa. Paljon häitä ja muuta äänekästä hälinää mikä joskus suomalaisia häiritsee :). Tosin itse opittiin kyllä välttämään hyvin heidän alueensa kun hotelli oli niin iso...:)

 
26.10.2016

Kirjoittanut RauhisI Turku, Suomi

Loma

Mahtava perheloma, sopii perheille, jossa eri ikäisiä lapsia. Erityisen hyvä urheiluhenkisille, liikkumismahdollisuudet hyvät, ranta vieressä! Ruoka hyvää. Mukava kohde. Vuokraa pyörät hotellin vierestä. Myös tandempyörä löytyy'