1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Blue Lagoon Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 102 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Matti,
Lahti

+
Erittäin hyvä ruoka ja palvelu. Loistavat altaat. Hyvä sijainti lähellä Kosin kaupunkia.
-
Iltaohjelma liian äänekästä. Huoneiden äänieristystä voisi parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


9 10:stä

Jyrki,
turku

+
-meri lähellä, useita altaita, ystävällinen palvelu
-
-villakoirat pois sängyn alta

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


8 10:stä

,
Vantaa

+
Suuret altaat ja sijainti. Paljon tekemistä.
-
Parvekkeille omat kuivaustelineet!

Vahvistettu asiakas: 2019-07-05


9 10:stä

Therese ,
Lieto

+
Iso allasalue ja paljon aktiviteetteja. Siisti hotelli.
-
Lasten jutut lähinnä briteille suunnattu, koska suomenkielistä ohjaajaa ei ollu. Olisi hyvä, että mukana olisi suomea puhuva ohjaaja. Iltaohjelma myös lähinnä briteille ja puolalaisille suunnattua. Iltaohjelma voisi olla jotain muuta, kuin tanssiesityksiä, esim. joku taikurishow tai muu vastaava olisi kiva.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-05


8 10:stä

Eve,
Hyvinkää

+
Monipuolisuus, lapset viihtyivät. Hyvät altaat. Toimintaa tarjolla.
-
Välipala-aikaan palveli vain yksi keskinkertainen snack bar etäällä vesipuistossa. Missään ei kerrottu oikein mitä sieltä saa ja terveellisiä vaihtoehtoja lapsille ei oikein ollut tarjolla. Hotellin sisäisiä teitä pitkin ajoi kovaa vauhtia hiljaisia sähköautoja, lasten kanssa riskejä. Ruoka oli aika nopeasti toistuvaksi käyvää, ei mitään ihmeitä tarjoavaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-07


9 10:stä

,

+
Allasalue, monta ravintolaa, palvelu, sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-31


10 10:stä

Pia,
Pori

+
Lapsille täydellinen altaineen!Resortti on yllättävän iso! Monta lasten uima-allasta,minigolfia,tennistä,leikkipaikkoja, vesipuisto ( jossa 4 & 8 vuotiaat lapsemme viihtyivät) Ruoka oli todella hyvää, kokit tulivat erikseen kertomaan mitä ruokia äitini ( gluteeniton ruokavalio) sai syödä ja olivat hyvin perillä kaikesta. Työntekijät olivat todella ystävällisiä ja hauskoja. Huoneemme siivottiin päivittäin ja siistijä oli ihana persoona joka toi kukkia ja pienen lahjan äitini syntymäpäivänä ja hotellin henkilökunnalta tuli kuohuviinipullo.. Auton sai hotellin respasta vuokrattua ja fillarit hotellin vierestä.Ranta ihan vieressä,sekä pieni kauppa.Ihana paikka ja sen ansiosta ihana loma!!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-24


8 10:stä

Pasi,
Nokia

+
Siisti ja palvelualtis.
-
5 hengen perhehuone kaipaisi toisen wc pöntön.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-24


8 10:stä

Satu,
Hyvinkää

+
Siisteys, monipuolisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-24


9 10:stä

Susann,
Turku

+
Monipuolinen ohjelmatarjonta, ruoka- ja juoma-. Ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu. Hyvä sijainti. Mahdollisuus ruokailla useassa eri ravintolassa.
-
Hitellihuoneen seinät ovat paperia. Kaikki äänet kuuluvat läpi. Nukuimme korvatulpilla koko loman.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Blue Lagoon Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

3490 arvostelua
Erinomainen
 
1724
Erittäin hyvä
 
972
Hyvä
 
495
Ei kovin hyvä
 
188
Huono
 
111

Viimeisimmät 5 arviota

22.7.2018

Kirjoittanut 929tiana Nokia, Suomi

Monipuolinen hotellialue

Hotelli sijaitsee erittäin laajalla alueella. Matkalaukkujen kuljetuksessa auttavat golfautot. Hotellihuoneita on alueella hyvinkin eritasoisia. Astmaatikoille en suosittele maantasossa (osittain maan alla) olevia huoneistoja. Ensimmäisenä saapumispäivänä huoneet saa käyttöön vasta kahdelta, joten odotteluun ja matkavaatteiden nopeaan vaihtoon kannattaa varautua :) Hotellialue on siisti ja hyvin hoidettu. Alkeellista kierrätystäkin löytyy. Hotellin ulkopuoliset alueet ovat melko roskaisia. Tien reunat ja hoitamattomat ranta-alueet ovat täynnä turistien jättämiä roskia :( Hotelli sijaitsee hyvällä etäisyydellä Kosin keskustasta. Sinne on helppo esimerkiksi pyöräillä. Auton ja polkupyörien vuokraus on helppoa. Suurin ruokailutila tarjoaa monipuolista ruokaa, eikä sinne tarvitse pukeutua pitkiin housuihin. Hotellin muihin ravintoloihin mentäessä tulee miehillä olla pitkät housut. Iltaisin tarjotaan eri teemojen mukaisia ruokia. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Uima-altaita on tarpeeksi ja ne ovat hyvin hoidettuja. Hotellin vesipuisto soveltuu hyvin perheen pienimmille.

 
15.1.2018

Kirjoittanut sirkkur2018 Manavgat, Turkki

Loistava lomakohde

Viime syksynä perheen kanssa viikko vietettiin kyseisessä kohteessa. Henkilökohtaisesti kyseessä ensimmäinen AI loma, joten vertailukohtaa siinä mielessä ei ole. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ympäristö siisti ja palvelu erinomaista. Hotellin oman rannan lapset kokivat hankalaksi kivien vuoksi. Taksi keskustaan 8 euroa/suunta. Huoneet siistit ja siivous toimi hyvin. Itselleni tapahtui tapaturma heti loman alussa ja vietinkin lomani pyörätuolissa. Hotellialueella liikkuminen pyörätuolilla oli helppoa. Erityiskiitoksen hotellin henkilökunta saa kaikesta tarvitsemastani avusta. Suosittelen :)

 
9.3.2017

Kirjoittanut JaliK9 Mynämäki, Suomi

Loistava perhekohde

Majoituimme perhehuoneessa (4 hlöä) hieman päärakennuksesta erillään olevassa rakennuksessa. Huone oli rauhallinen ja siisti. Aivan lähellä oli lasten uima-allasalue, jossa liukuja ja muita leikkikohteita (merirosvolaiva jne.) Hieman kauempana, päärakennuksen vieressä oli valtava pääuima-allas jossa päivittäin järjestettiin ohjelmaa ja aktiviteetteja. Samassa yhteydessä myös ravintolat. Ruoka oli erinomaista ja valinnan varaa riitti. Henkilökunta oli kaikissa tilanteissa avuliasta ja ystävällistä. Liikuntarajoitteisetkin pärjäävät hotellissa hyvin, ainakin jos mukana on avustaja. Kosin kaupunki oli siedettävän kävelymatkan päässä (n. 4km) ja siellä kannattaa todellakin käydä. Maisemat ovat upeita ja vanha kaupunki kaunis. Hotellin yhteydessä on myös vesipuisto maksutta vieraiden käytössä. Puisto ei ole valtavan suuri mutta siellä riittää kuitenkin tekemistä isoille ja pienille. Myös vesipuiston yhteydessä on ravintola josta saa pientä purtavaa ja juotavaa. Hotellin yhteydessä on myös pieni kauppa josta saa vaikka tuliaiset hankittua, joten hotellialueelta ei ole pakko poistua ollenkaan :-) Kaikenkaikkiaan upea kokemus.

 
11.12.2016

Kirjoittanut 938hannesh

Kelpo perhekohde suuressa hotellissa

Edellinen loma oli niin onnistunut joten odotukset oli korkeat kun "tähdet" olivat tässä samat, Suomessa 4+ tai olikohan 4. Hotellialue on erittäin laaja, ja siellä pitää käyttää pienien lapsien kanssa hotellin minigolfautoja jotta ei liikaa väsy. Onneksemme meidän huone oli toisella puolella hotellin päärakennusta, jossa oli oma vesiallasalue. Kääntöpuolena taas pitkät matkat muihin paikkoihin. Ruoka oli kohtalaista, ei erityisen laadukasta, muttei myöskään missään nimessä huonoa. Vaihtelevuudessa olisi parantamisen varaa. Palvelu oli myös kohtalaista. Hotelli on laaja ja henkilökuntaa paljon. Valitettavan moni oli siellä vain töissä muttei häiriöksi asti. Siisteys huoneissa ja muualla oli ihan ok tai hyvä. Vesialueet olivat hyviä, samoin lähistöllä oleva vesipuisto mihin pääsi samalla rannekkeella. Arvosana 1-10 on aika tarkkaan 8. Moni asiaa toimii ja pelaa hyvin, mutta jos on joskus ollut paremmassa paikassa, voi tulla ikävä sitä paikkaa. Toinen pieni miinus on tuo brittien ylivalta hotellissa. Paljon häitä ja muuta äänekästä hälinää mikä joskus suomalaisia häiritsee :). Tosin itse opittiin kyllä välttämään hyvin heidän alueensa kun hotelli oli niin iso...:)

 
26.10.2016

Kirjoittanut RauhisI Turku, Suomi

Loma

Mahtava perheloma, sopii perheille, jossa eri ikäisiä lapsia. Erityisen hyvä urheiluhenkisille, liikkumismahdollisuudet hyvät, ranta vieressä! Ruoka hyvää. Mukava kohde. Vuokraa pyörät hotellin vierestä. Myös tandempyörä löytyy'