Blue Lagoon Resort

 • Suuri, maksuton vesipuisto
 • Lähellä rantaa ja Kosin kaupunkia
 • Runsas All Inclusive -tarjonta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Perheystävällisessä Blue Lagoon Resortissa on kaikki tarvittava perheloman viettoon. Miltä kuulostaisi Kosin suurin allas, vesipuisto ja suuri vehreä puutarha, jossa perheen pienimmillä on tilaa leikkiä? Ravintola tarjoilee kaikkea pannukakuista italialaiseen à la carte-illalliseen ja pianobaarissa on ohjelmaa useana iltana viikossa. Perhehuoneissa on tilaa jopa viidelle hengelle!

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 4–5 hengelle, joista 2 lapsia. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Kampanjahuoneita 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Useita allasalueita, lapsille tekemistä, hienot viheralueet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3586 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa suureen, hyvään ja perheystävälliseen hotelliin aivan rannan välittömään läheisyyteen. Hotellialue koostuu päärakennuksesta ja noin 200 metrin päässä sijaitsevasta sivurakennuksesta, josta on lyhyt kävelymatka päärakennukseen, pääaltaalle ja hotellin aktiviteetteihin. Sivurakennuksessa on vastaanotto, ravintola ja kaksi allasta. Rakennusten välillä järjestetään kuljetus pyynnöstä.

Allasalueella on useita altaita, joista kaksi on lastenaltaita ja yksi altaista on vain aikuisille. Allasalueella on maksuttomia allaspyyhkeita, aurinkotuoleja ja -varjoja. Aurinkotuolit rannalla lisämaksusta.

Kolme buffetravintolaa; barbeque-ravintola, kreikkalainen ravintola ja italialainen à la carte -ravintola aikuisille (kahtena iltana viikossa ravintola on avoinna myös lapsille). Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Baari ja pianobaari, jossa elävää musiikkia useita kertoja viikossa. Päivä- ja iltaohjelmaa. Kiinalainen à la carte-ravintola (auki illallisella, varaus vaaditaan, alkoholijuomat lisämaksusta).

Maksuton kuntosali ja spa-osasto, jossa lämmitetty sisäallas (lämmitetty touko- ja lokakuussa). Hierontaa lisämaksusta. Kuntosalille ja spa-osastolle 16-vuoden ikäraja. Maksuton poreamme, sauna ja höyrysauna. Kampaamo. Maksuton tenniskenttä (iltavalaistus lisämaksusta), rantalentopallo, koripallo, minijalkapallo, pöytätennis, minigolf ja boccia. Biljardi lisämaksusta. Internetnurkkaus lisämaksusta.

Playstationnurkkaus lisämaksusta. Leikkipaikka ja hotellin järjestämä lastenklubi 4–12-vuotiaille lapsille. Uusi vesipuisto, johon hotellivierailla on maksuton sisäänpääsy. Vesipuistossa on uima-allas sekä erillinen lastenallas. Lazy river ja vesiliukumäkiä, joista yksi pienille lapsille. Suurempiin vesiliukumäkiin 122 cm:n pituusraja tai 10 vuoden ikäraja. Pankkiautomaatti.  Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Rannalle kulkiessa on ylitettävä tie ja täällä on aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Kosin kaupunkiin n. 3,5 kilometriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.00.
 • Mannermainen, suppea aamiainen, klo 10.00–12.00
 • Lounas, klo 12.00–14.30.
 • Illallinen, klo 18.30–22.00 Hotellin italialainen à la carte -ravintola on vain aikuisille. Kerran viikossa mahdollisuus nauttia lounasta tai illallista kiinalaisessa ravintolassa vesipuistossa. Pöytävaraus vaaditaan, alkoholijuomat lisämaksusta.
 • Kahvi/tee ja kakkua, klo 16.00–18.00
 • Välipalaa, klo 14.30-18.00 ja 22.00–24.00
 • Creppejä ja voileipiä, klo 10.00–18.00
 • Voileipiä, klo 22.00–24.00
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10–24. Italialaisessa à la carte -ravintolassa viini ei sisälly All Inclusive -hintaan.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Hyvä tietää

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Blue Lagoon Resortissa, muttet välitä suurista tiloista tai näköalasta. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa