Aegean Houses

  • Sijainti lähellä rantaa
  • Rentouttava spa-osasto
  • Aamiaispöytä lisämaksusta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tervetuloa pidettyyn huoneistohotelliin Aegean Houses, joka sijaitsee Kosilla. Täällä majoitut lähellä keskustaa ja rantaa. Voit viettää rentoa lomaa mukavalla allasalueella, jossa on poreamme ja kulku kuntosalille. Kaksioissa on tilavat parvekkeet ja viihtyisä tunnelma.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti keskustaan nähden, hyvät kaupat ja ruokapaikat ihan lähellä, ystävällinen henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 216 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Houses on viihtyisä huoneistohotelli vain kävelymatkan päässä rannalta. Tilavalla allasalueella on kaksi allasta, joista toisessa on oma osio lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja, allasbaari. Allaspyyhkeet panttimaksua vastaan. Snackbaari. Maksuton wifi koko hotellialueella.

Maksuton kuntosali, sauna ja poreamme. Hierontaa, huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Ennakkoon pyytämällä on mahdollisuus lainata maksutta vauva-paketti, johon sisältyy lastensänky ja -tuoli, itkuhälytin, pullonlämmitin ja kylpyamme. Leikkipaikka. Kosin kaupunkiin on matkaa n. 1,2 kilometriä, täällä on monipuolinen tarjonta ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Läheinen vilkasliikenteinen tie voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.