1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Aegean Houses

  • Sijainti lähellä rantaa
  • Rentouttava spa-osasto
  • Aamiaispöytä lisämaksusta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Aegean Houses on kaunis huoneistohotelli kävelymatkan päässä rannalta. Voit viettää rentoa lomaa mukavalla allasalueella, jossa on poreamme ja kulku kuntosalille. Snackbaarissa on tarjolla pientä purtavaa. Lapsille on mukava leikkipaikkka.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Lastenallas, lasten leikkipaikka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 196 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Houses on viihtyisä huoneistohotelli vain kävelymatkan päässä rannalta. Kaksi allasta, joista toisessa on oma osio lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja, allasbaari. Allaspyyhkeet panttimaksua vastaan. Snackbaari. Maksuton wifi koko hotellialueella, vastaanotossa lisämaksullinen internetpiste. Oleskelutilassa on tv.

Maksuton kuntosali, sauna ja poreamme. Hierontaa, huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Ennakkoon pyytämällä on mahdollisuus lainata maksutta vauva-paketti, johon sisältyy lastensänky ja -tuoli, itkuhälytin, pullonlämmitin ja kylpyamme. Leikkipaikka. Kosin kaupunkiin on matkaa n. 1,2 kilometriä. Läheinen vilkasliikenteinen tie voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.