1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Tilavia ja valoisia kaksioita, joiden yhdistetyssä oleskelutilassa ja minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä pöytä ja tuolit. Yksinkertainen keittiövarustus. Erillinen makuuhuone. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 5 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle

Kaksio alennettu maataso

Tilavia ja valoisia kaksioita alennetulla maatasolla, joiden yhdistetyssä oleskelutilassa ja minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä pöytä ja tuolit. Yksinkertainen keittiövarustus. Erillinen makuuhuone. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maantason alapuolella oleva maaparveke. Siivous 5 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Tilavia ja valoisia kolmioita, joiden yhdistetyssä oleskelutilassa ja minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Kaksi erillistä makuuhuonetta. Satellliitti-tv. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Kalustettu parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Pienehkö yksiö

Valoisia ja viihtyisiä pienempiä yksiöitä, joiden minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä pöytä ja tuolit. Yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Kalustettu terassi tai parveke. Siivous 5 kertaa/viikko.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Pienempi kaksio

Pienempiä kaksioita, joiden yhdistetyssä oleskelutilassa ja minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä pöytä ja tuolit. Yksinkertainen keittiövarustus. Erillinen makuuhuone. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Kalustettu maaparveke. Siivous 5 kertaa/viikko.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta

Yksiö

Valoisia ja viihtyisiä yksiöitä, joiden minikeittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä pöytä ja tuolit. Yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Kalustettu terassi tai parveke. Siivous 5 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 38 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi/1-4 hengelle.