1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aegean Blu -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


5 10:stä

Emilia,
Lappeenranta

+
Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, lupausten toteutus kuitenkin ontui. Tilavat huoneistot ja parvekkeet. Sängyt todella hyvät ainakin meidän huoneessamme. Ihan kiva kokonaisuus varmasti, jos vaan perusasiat saadaan kauden aikana toimimaan.
-
Asiakkaalle luvatut asiat pitäisi hoitaa kuntoon. Emme esim. saaneet vauvan sänkyyn luvattua lisäpatjaa, vaan kehittelimme sinne itse pehmustetta vilteistä. Muurahaisten myrkytystä odottelimme myös vaikka kuinka ja viimein englantia taitamattoman siivoajan kanssa saimme asian hoidettua. Altaat puhtaaksi. Lasten allas oli roskainen. Aamupala on törkeän kallis laatuun nähden. Kävimme yhtenä päivänä syömässä sen hintaan 14€/aikuinen ja 7€/ 3-vuotias allerginen lapsi, joka ei voinut syödä muuta kuin yhtä leipää ja hilloa. Lisäksi linnut kävivät jatkuvasti talsimassa ruoissa eikä henkilökunta vienyt likaisia ruokia pois ennen kuin sanoin asiasta. Tarjoilija aivan selvästi näki kuinka lintu söi juustoa tarjottimelta, mutta ei oma-aloitteisesti korjannut juustoja pois tarjolta. Yök. Huoneen ilmastointia emme onneksi joutuneet käyttämään. Sen verran likainen oli se hormi, josta ilman ilmeisesti olisi tarkoitus puhaltaa. Kosteusvaurioita ympäri huonetta ja johtuneeko niistä vai mistä, mutta perheestämme kolme neljästä sairastui loman aikana. En suosittele homealtistuneille tätä hotellia. Sijainti ei todellakaan ole ihanteellinen jos haluaa ruokailla muualla kuin parissa ravintolassa loman aikana. Kossin kaupunkiin on about 1,5-2km matkaa. Lambin keskustaan noin 800-900 metriä. Pyörät kannattaa vuokrata niin pääsee kulkemaan veikeämmin. Viereinen rakennustyömaa aiheutti melua ja jatkunee kai kesän ajan?

Vahvistettu asiakas: 2019-05-17


6 10:stä

Pauli ,
Espoo

+
Tilavat huoneet
-
Parempi aamupala valikoima, ruuan laatu, kerran söimme gyros lautaset ja siinä ei ollu kastiketta saatikka tomaattia, salaattia tai sipulia, vain lihaa, pitaleipää sekä ranskalaisia. Huoneen siivous ei tarttisi alkaa 08:30 aamulla lomalla

Vahvistettu asiakas: 2019-05-17


7 10:stä

Adolfia,
Kaarina

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta, aina valmiita auttamaan.
-
Hotelli oli puutteellisesti varautunut kauden alkuun. Henkilökuntaa ei oltu ehditty tutustuttamaan hotelliin, joten palvelu välillä takkuili mutta aina pyrittiin asiat ratkaisemaan hymyssä suin.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


4 10:stä

Merja,
Sipoo

+
-
-
Kuvauksessa esim. kerrottiin , että huoneessa on tv. Tv oli , mutta rikki. Heti kerrottiin henkilökunnalle yhteensä kolme kertaa huomautettiin. Asialle ei tehty mitään . Naapurihuoneessa toimi hyvin. Kahvinkeitin myös rikki, siitäkin huomautettiin. Luvattiin tuoda uusi, mutta ei vaan kuulunut, kaksi kertaa tästäkin kerroimme hotelihenkilökunnalle. Vasta kun laitoin Apollomatkojen numeroon viestin, niin sitten tultiin vaihtamaan. Hänkin epäili , ettemme ole osanneet käyttää kahvinkeitintä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


8 10:stä

Satu,
Hämeenlinna

+
Uudistetut tyylikkäät huoneet, altaalla paljon aurinkotuoleja ja kaikissa pehmusteet. Gluteenitonta leipää sai pyydettäessä.
-
Aamiaisella puuttui usein ottimia tarjottavista ja ruokien loppuessa ei tehty/tuotu lisää. Hotelli vero oli viikolta 21e ja se yllätti. Summasta ei mainintaa missään.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


7 10:stä

Maaret,
Joensuu

+
Henkilökunta +++ Sijainti Rauhallisuus Iso huoneisto (kolmio)
-
Paljon keskeneräistä tai rikkonaista. Tvt ei toimineet, liesitaso tilttasi loppulomasta eikä ehditty korjata. Pyyhetangot rikkoontuneet kylppäristä eikä naulakoitakaan ollut.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


8 10:stä

Mirella,
Raasepori

+
Aina yhtä ihana hotelli❤️ Ystävällinen henkilökunta ja tuntuu kuin tulisi omaan kotiin. Ruokapuoli on parantunut valtavasti viime kerroista vaikka silloinkaa ei ollut moittimista.
-
Suihkuhuoneisiin kuivauslastat

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


5 10:stä

Markku,
Helsinki

+
-
Lukuisia

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


3 10:stä

Tuija,
Helsinki

+
Isot huoneet.
-
Sähköt usein poikki ja huoneisto kylmä ja kostea. Matka keskustaan on enemmän kun 800m

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


4 10:stä

Minna,
Pori

+
Nuori johtaja oli asiallinen. Henkilökunta mukavaa. Hotelli olisi ollut ihan ok, jos kaikki olisi toiminut, kuten kuuluu. Mutta ei kyllä ole 4tähden paikka. Mistä lie tähtensä saanut?!
-
Jos ensi vuonna hoidettais ilmastointi ja viemärit sekä perussiivot kuntoon ennen kuin asiakkaat tulee. Ensin odotimme 3h huoneeseen pääsyä. (hotellista oli 50%tyhjiä huoneita). Vedottiin siivoukseen ja lopulta odotuksen syy oli huoneen lukko. Huoneeseen ei tullut kuin kylmävesi ja itse huone oli kylmä ja kostea. Ilmastointi ei toiminut. Meni yli 2vrk että tarjottiin toista huonetta. Meillä oli kaksio parvekkeella, joka vaihdettiin ns. Studio eli kellari yksiöön maaparvekkeella. Mutta huone meni heti vaihtoon, kun suihkun lattiakaivo ei vetänyt ja nosti likakaivosta likavettä ylös. 3s huone oli pienin, vanhoilla kalusteilla. Ilmastointi toimi, mutta vain lisäsi kosteutta.. Kupit ja lasit puuttui. Kerran kesken suihkun jäävesi yllätti. Tv oli, mutta asennettuna nurkkaan eikä tietenkään toiminut. Ensinmäisinä iltoina 2krs ei ollut käytävillä valoja lainkaan, saati exit kylttejä. Eli aika iso riski hiippailla pimeässä rappusissa ja käytävillä. Kaikkialla yleisissä tiloissa oli likaista, mutta luulen että naapurin purku/rakennustyömää oli suurin syy tähän. Lähtö aamuna vielä sähkökatko riesana. Hotellilla oli myös paljon keskeneräisyyksiä pihalla, vaikkei ihan uusin rakennus enään ole. Liekö kärsinyt myös kosteusvaurioista, maalilla oli peitelty jälkiä. Myös alue ympärillä oli slummimainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aegean Blu -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

105 arvostelua
Erinomainen
 
49
Erittäin hyvä
 
32
Hyvä
 
19
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

2.10.2018

Kirjoittanut JaakkoM83

Eka kerta Kossilla

Sijainti kävelymatkan päässä keskustasta, vajaa 100 m rannasta, kirjautumisen jälkeen etenkin aamupäivällä huoneen saaminen voi kestää, koska eivät kerkee siivota ajoissa. aamiainen loistava vaikkakin aloitusaika välillä venyi.

 
20.6.2018

Kirjoittanut SuskuM

Hyvä sijainti

Kiva perhehotelli hyvällä sijainnilla. Ranta ja isompi supermarket ihan lähellä. Todella ystävällinen henkilökunta hotellissa. Kiva allasalue ja hotellin ravintolasta sai ruokaa. Huoneet olivat tilavat, mutta moni asia oli rempallaan: vessanpönttö rikki (istuinlauta putoili), keittokomerossa ei lamppua, todella niukka keittiövarustus, suihku lorotti vedet pitkin lattioita ja huone vilisi muurahaisia (huone maaterassilla). Tähtiluokitus vastaa mielumminkin 2-3 kuin 4. Ystävällisen henkilökunnan ja hotellin rauhallisen sijainnin takia voisin kuitenkin matkustaa uudelleen tänne, mutta ensi kerralla ottaisin huoneen parvekkeella.

 
25.7.2017

Kirjoittanut Petri502014 Laitila, Suomi

Oma rauha !

Noin kilometrin päässä keskustasta ja pyörän sai vuokrata hotellin vastaanotosta . Maksoi noin 3 e vuorokausi ja kannattaa olla tarkka minkä ottaa ?? Laatu heittelee aika raskaasti . Aamiainen ihan ok mutta jos ei haluu ottaa niin huoneessa voi tehdä itse. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja siittä iso kiitos heille . Wc saisi olla lasta sil oli jatkuvasti märkä . Rauhallinen paikka lomailla ja etäisyys oli hyvä moneen paikkaan . Lähellä oli hyvä ruokapaikka rantaan päin mennessä olevassa kulmassa oliko joku Feeniks ?? Meidän suosikki oli Amaryllis keskustassa ja sai Kos parhaat Mojitot ja edullisen ison oluen 2e :-) ruoka oli kanssa hyvää siellä.

 
27.10.2016

Kirjoittanut maukka1113 Helsinki, Suomi

Paremman puutteessa

Olimme emännän kera täällä 2 viikon majoituksessa, terassikaksiossa takapihan puolella, varjossa auringon. No olihan siinä pientä puutarhantynkääkin itämässä, kyllä se siitä vielä joskus lähtee. Tämä kaksio 2002 lankesi meille, ennenkin Kosilla käyneille, neljän kuun odottelun jälkeen, kuin taivaan lahjana. Hyvää siellä sisällä oli toimiva ilmastointi sekä olo- että makuukammarissa sekä hyvät patjat ja pyyhevarusteet. Ulkoalueen siisteys moitteeton, allas matala ja aluekin pieni, kävimme rannalla. Kehnoa huoneessa oli toivoton kaffekeitin, lorotti lattialle, jollei pitänyt kannua kallellaan ! Outo kone. Minimuurahaisia tunki jopa freezeriin sisälle, ei voinu eväitä myrkyttääkään. Alueella paljon hyviä rafloja sekä iso marketti päätiellä. Rantsussa parhaat lounaat, Heaven bar jäi mieleen.

 
19.5.2019

Kirjoittanut panerai1966 Kööpenhamina, Tanska

The property was good, friendly staff, surroundings was nothin to write about.

We got here during the morning, already it was a crowd at the reception, the staff was good, and observant making sure all guests had somethin to drink (ouzu) and some soft drinks for the kids ! As we arrive early our room wasnt ready just yet, so we went down the road to grab somethin to eat, lots places down by the beach area. We got back to the hotel around 14.00 our room was ready #1208 was a 2 bedroom with a kitchenette, water cooker, coffea machine, and toaster. Pretty big balcony, however the balcony door (sliding door) was kinda broken, so opening and closing the sliding door was just a drag.....the bathroom was alright but not very functional, no hangers on the wall, no shampoo, only soaps ! Furnitures and decor in room was kinda old, window in room cant opened, but had AC in the room was a plus to remove the moldy smell. Other room didnt have AC, but a balcony door helped ( not broken ) to get some fresh air in. We didnt buy any meals here, so next day we decided to try some lunch after some hours in the sun plenty of sunbeds. We ordered a Greek salad, and grandmas meat balls with french fries, and a salmon with chips. The meals was to say the least quite sad, and decided quickly it wasnt what we thought it’ll be, service was slow 20min for our beverages, and 30 min for our food to arrive. Meat balls felt apart, french fries that was hollowed inside, and sprinkle with dild and spices ( why wasnt such thing written on the menu ) what happen to just normal fries ? The salmon was just a joke, to dry and too salty and garnish with fries, told the chef he then made a second dish, and same result came back, i asked again if the salmon was overcooked or somethin, apperantly it was a wrong piece of salmon the vendor delivered, however it is the chef that has the final touch. We got 4 chocolate desserts for the trouble but should have just withdrawn the salmon from the bill, wasnt eatable at all. We decided then onwards to dinned outside, there is lots of places for sure. Allow me to say this though, it is a very young team members here, and not all speaks very good English, so sometimes misunderstandings do occur, the waitress that we saw every morning and greeted her she wasnt very approachable nor very social ( perhaps it was the english language that prohibited her to be very socialable ) nonetheless we had Vasaliki who was some sort of a manager who pratically there every morning till the late evening, and made sure we were all comfortable and not missing out on things, and she was very good with the kids. I am not quite sure whether it is a offcially a 4 star hotel, or rather a 3 star hotel rating. Either way everyone here is definately doing their part, and important things is to listen and hear what the hotel guests got to say, perhaps it can also prosper in the long run and be even better for what they are now, and say a few years ahead ! Aegean blue also had a Greek night where lots of the guests was participating, and good local wines, and Greek cuisine was as its best, suvlaki, pasta, salads, bread, eggplant salad, zhatziki, etc. For only €10 pr. Person it certainly was a bargain. Greek dancers and musicians was bought in to entertain for a few hours, then the hotel staff took over the party. Great job guys well done. There is absolutely nothin around unless you go towards the beach area or towards the main road, there is a quite big supermarket there “kostatinos” just 200M away. Bear in mind by the pool area there is another abandon building ( perhaps new hotel there) some drilling noises and hammering as well. After 1 week here i am sure that we had some great time nonetheless, and staff improvement for sure they will work on for the summer. Thank you Vasiliki and team members for making this possible, and good white wine by the way 😊