1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aegean Blu -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,5 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Pekka,
Hämeenlinna

+
Kotoisa, hyvä sijainti, mukava henkilökunta
-
Kylppäriin tarvittaisiin lasta veden poistamiseen suihkun jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-28


5 10:stä

Marika,
Rusko

+
Huone oli kiva ja avara. Hotelli oli lähellä rantaa.
-
Hotellilla ei ollut ollenkaan hallussa se, miten toimia jos joku asiakkaista ei noudattanut sääntöjä. Jouduimme meluavien ja kännäävien nuorten yöllisten bileiden takia monesti olemaan yhteydessä Apollomatkoihin eikä ongelmaa lopultakaan korjattu. Tästä olemme tehneet erillisen reklamaation. Lisäksi aamupala ilmoitettiin alkavan klo 07:30, mutta vielä tunti sen jälkeenkin se oli vaillinaisesti laitettu esille ja jouduimme pyytämään ottimia, juomia ym. Vessassa ei minkäänlaista ilmanvaihtoräppänää ikkunan lisäksi ja oven alaosa oli n 10cm mädäntynyt ja haju lattiakaivoissa makaavan veden takia karmiva. Myös

Vahvistettu asiakas: 2019-06-28


9 10:stä

Harri,
Orivesi

+
- johtajatar loistava - siivous erinomaista - allasalue kreikkalaiseen tasoon hyvä
-
- aamupalapöydästä puuttui usein jotakin ja niitä piti pyytää

Vahvistettu asiakas: 2019-06-21


8 10:stä

Tuomas,
Kotka

+
Melko siisti ja rauhallinen
-
Jos mainostatte ilmastointia huoneistossa olisi sen myös syytä pelata.Tästä infottiin hotellia ja jotain yrittivät tuloksettomasti asialle tehdä. Toisessa makuuhuonessamme ei ilmastointi toiminut koko matkan aikana.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-14


7 10:stä

Reijo,
Pori

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta Hyvä sänky ja tyynyt
-
Huoneen kalustus kaipaisi päivitystä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-14


4 10:stä

,

+
Hiljaista, siistiä
-
Wifi toiminta, ilmastoinnin toiminta, henkilökunnan käytöja palvelualttius silloinkin kun kaikki ei meneodotusten mukaisesti

Vahvistettu asiakas: 2019-06-14


7 10:stä

Petri,
Laitila

+
Sijainti ja rauhallisuus .
-
Ettei henkilökunta vaihdu joka vuosi !!! Kolmena kesänä ollut ja aina eri henkilökunta !! Ei anna hyvää kuvaa johdon ja työntekijöitten työyhteisölle . Kesä 2017 oli hyvä henki ja iloista porukkaa . Seuraavat

Vahvistettu asiakas: 2019-06-14


8 10:stä

,

+
Rauhallinen hotelli lähellä rantaa ja kävelymatkan päässä keskustasta. Uima-allas pienemmillekin lapsille hyvä.
-
Keittiön varustelu saisi olla kattavampi.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-07


9 10:stä

Anna-Liisa,
Vantaa

+
Huoneet olivat tilavia. Sängyt olivat hyvät sekä se että oli 2 tyynyä/hlö oli erityisen hyvä.
-
Muurahaiset huoneistossa oli epämiellyttävää. Suihkun suutinosassa kasvoi mustaa hometta. Se oli ihan kamalan inhoittavaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-24


4 10:stä

Esa,
Loimaa

+
Henkilökunta ja sijainti
-
Tähtiluokitus kuntoon. Huoneiden kunto tarkastettava ennen asiakkaiden saapumista(Suihkut, televisiot, muurahaisten häätö)

Vahvistettu asiakas: 2019-05-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aegean Blu -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

113 arvostelua
Erinomainen
 
51
Erittäin hyvä
 
33
Hyvä
 
19
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

2.10.2018

Kirjoittanut JaakkoM83

Eka kerta Kossilla

Sijainti kävelymatkan päässä keskustasta, vajaa 100 m rannasta, kirjautumisen jälkeen etenkin aamupäivällä huoneen saaminen voi kestää, koska eivät kerkee siivota ajoissa. aamiainen loistava vaikkakin aloitusaika välillä venyi.

 
20.6.2018

Kirjoittanut SuskuM

Hyvä sijainti

Kiva perhehotelli hyvällä sijainnilla. Ranta ja isompi supermarket ihan lähellä. Todella ystävällinen henkilökunta hotellissa. Kiva allasalue ja hotellin ravintolasta sai ruokaa. Huoneet olivat tilavat, mutta moni asia oli rempallaan: vessanpönttö rikki (istuinlauta putoili), keittokomerossa ei lamppua, todella niukka keittiövarustus, suihku lorotti vedet pitkin lattioita ja huone vilisi muurahaisia (huone maaterassilla). Tähtiluokitus vastaa mielumminkin 2-3 kuin 4. Ystävällisen henkilökunnan ja hotellin rauhallisen sijainnin takia voisin kuitenkin matkustaa uudelleen tänne, mutta ensi kerralla ottaisin huoneen parvekkeella.

 
25.7.2017

Kirjoittanut Petri502014 Laitila, Suomi

Oma rauha !

Noin kilometrin päässä keskustasta ja pyörän sai vuokrata hotellin vastaanotosta . Maksoi noin 3 e vuorokausi ja kannattaa olla tarkka minkä ottaa ?? Laatu heittelee aika raskaasti . Aamiainen ihan ok mutta jos ei haluu ottaa niin huoneessa voi tehdä itse. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja siittä iso kiitos heille . Wc saisi olla lasta sil oli jatkuvasti märkä . Rauhallinen paikka lomailla ja etäisyys oli hyvä moneen paikkaan . Lähellä oli hyvä ruokapaikka rantaan päin mennessä olevassa kulmassa oliko joku Feeniks ?? Meidän suosikki oli Amaryllis keskustassa ja sai Kos parhaat Mojitot ja edullisen ison oluen 2e :-) ruoka oli kanssa hyvää siellä.

 
27.10.2016

Kirjoittanut maukka1113 Helsinki, Suomi

Paremman puutteessa

Olimme emännän kera täällä 2 viikon majoituksessa, terassikaksiossa takapihan puolella, varjossa auringon. No olihan siinä pientä puutarhantynkääkin itämässä, kyllä se siitä vielä joskus lähtee. Tämä kaksio 2002 lankesi meille, ennenkin Kosilla käyneille, neljän kuun odottelun jälkeen, kuin taivaan lahjana. Hyvää siellä sisällä oli toimiva ilmastointi sekä olo- että makuukammarissa sekä hyvät patjat ja pyyhevarusteet. Ulkoalueen siisteys moitteeton, allas matala ja aluekin pieni, kävimme rannalla. Kehnoa huoneessa oli toivoton kaffekeitin, lorotti lattialle, jollei pitänyt kannua kallellaan ! Outo kone. Minimuurahaisia tunki jopa freezeriin sisälle, ei voinu eväitä myrkyttääkään. Alueella paljon hyviä rafloja sekä iso marketti päätiellä. Rantsussa parhaat lounaat, Heaven bar jäi mieleen.

 
5.6.2019

Kirjoittanut run4han2 Nittedal Municipality, Norja

holliday

This was our first time to Kos and we were pretty excited about that. When we arrived we were met with a glass of ouzo, and they asked if we wanted some more ,but we said that we were about to have lunch and a Mythos later. Suddenly they gave us a huge glass of Zorbas beer, mmmm nice ...all on the house. Just around 15 min later our room was ready, and we loved it...huge....I want to say thanks to all staff here for taking so good care of us and really helpful in all ways...Thank you so much and we will see you again next time on Kos