Santa Marina

Kosin kaupungissa sijaitsevassa Santa Marinassa majoitut mukavissa huoneistoissa. Viihtyisällä allasalueella on aurinkotuolit ja -varjot. Myös ranta sijaitsee lähistöllä. Kosin kaupunki ravintoineen ja huveineen on kävelymatkan tai lyhyen taksimatkan päässä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 150 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Santa Marina sijaitsee mukavalla paikalla. Allasalue aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Allasbaari, josta voi ostaa raikasta juomaa ja snacksejä. Kävelymatka rannalle. Huoneistoissa on kaikki tarvittava omatoimiseen lomailuun. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri ja maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Leikkipaikka.

Vieraile Kosin kaupungissa loman aikana. Kävele pieniä kujia pitkin Eletheristorin ympäristössä vanhassa kaupungissa. Voit myös vierailla pienessä kauppahallissa, jossa on myynnissä paikallisia raaka-aineita kuten hunajaa ja oliiviöljyä. Täältä löytyy myös hyvin palveluita kuten ravintoloita, baareja ja iltaelämää.