Michel

  • Lähellä Lambin rantaa
  • Hieno allasalue
  • Kosin keskustassa

Hotelli Michel on hyvä valinta, kun haluat asua Kosin kaupungin keskustassa. Lähellä rantaa, yöelämää ja rentoutumista Lambi Beachilla. Myös hotellin altaalla vietät mukavia hetkiä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 28 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Michel on viihtyisä hotelli Kosin kaupungin keskustassa. Hotelli sijaitsee lyhyen matkan päässä yöelämästä, ravintoloista ja Lambin rannalta, mistä syystä hotelli on erityisen suosittu nuorison keskuudessa korkeasesongin aikana. Hotelli toivottaa tervetulleiksi yli 18-vuotiaat asukkaat (alaikäiset ovat tervetulleita yi 18-vuotiaiden matkustajien seurassa).

Hotellialueella on pieni allasalue, jossa on aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton wifi vastaanotossa. Tallelokero lisämaksusta. Biljardi lisämaksusta. Keskeisen sijaintinsa vuoksi hotellin lähistöllä on ravintoloita ja yöelämää, jotka voidaan kokea häiritsevänä. Kaupunkiliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta. Aamiainen tarjoillaan naapurihotelli St. Constantinessa.