International

Perheomisteinen hotelli International sijaitsee Kosin kaupungin laidalla, ja on suosittu etenkin nuorten keskuudessa. Hotellista on kävelymatka sekä rantaan että Kosin kaupungin keskustaan. Täällä on lisäksi viihtyisä ja vehreä allasalue aurinkotuolein.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Aamupala, ihana henkilökunta ja sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 187 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

International on yksinkertainen ja mukava perheomisteinen hotelli Kosin kaupungin laidalla. Yksinkertainen hotelli, joka koostuu päärakennuksesta, jossa ovat kahden hengen huoneet sekä sivurakennuksesta, jossa huoneistot sijaitsevat. Allasalueella uima-allas lastenosiolla sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja.

Päärakennuksessa seurusteluhuone, snackbaari ja baari- Maksuton wifi vastaanotossa ja allasalueella. Aulassa tv ja maksuton tietokonenurkkaus. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita. Korkeasesongilla hotellissa majoittuu paljon nuoria.

Ateriat

Yhden hengen huoneet ja kahden hengen huoneet: Yksinkertainen aamiainen. Huoneistot: Yksinkertainen aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Päärakennuksessa, jossa sijaitsee kahden hengen huoneet, on hissi. Rakennuksessa, jossa sijaitsee huoneistot, ei ole hissiä.