Huoneet

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, mikro, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Suurehko kaksio

Suurehkoja kaksioita, joissa makuuhuone ja kaksi erillistä vuodetta. Olohuone kahdella erillisellä vuoteella sekä yhdistetty minikeittiö, jossa keittolevyt, mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Tv. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Tv. Pieni keittiö, jossa keittolevyt, mikroaaltouuni, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Amme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.