Agela

  • Hyvä sijainti
  • Lähellä rantaa
  • Aamiaispöytä lisämaksusta

Hotelli Agela on lähellä rantaa ja keskustaa. Hotellin allasalueella on erillinen lastenallas, ja ranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä. Huoneistot ovat tilavia ja niissä on tarvittava varustelu jotta tunnet olosi kotoisaksi lomalla. Kosin kaupunki sijaitsee noin kilometrin päässä, ja voit nauttia illallisen mukavassa tavernassa siellä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kaksioita 2–4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Baarimikko oli kunnon asiakaspalvelija
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 43 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Agela sijaitsee erinomaisella paikalla kävelyetäisyydellä rannalta ja Kosin kaupungista. Agelassa on viihtyisä allasalue, jolla on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas-/snackbaari tarjoilee pientä purtavaa. Baari, josta voit tilata hyviä juomia.

Yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Tv-lounge ja allas/aulabaari. Mahdollisuus pelata biljardia lisämaksusta. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden. Hotelli sijaitsee noin 50 metrin päässä pienestä paikallisesta kyläkeskuksesta ja 1 km päässä Kosin kaupungista. Keskustaan pääsee myös rantakatua ja pyörätietä pitkin. Kaupunkiliikenteen ja läheisen skootterivuokraamon äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Hyvä tietää

Rannalle mennessä on ylitettävä tie.