Akti Palace

 • All Inclusive
 • Suuri allasalue lähellä rantaa
 • Maksuttomat aurinkotuolit altaalla ja rannalla

Akti Palace on moderni hotelli, joka muistuttaa pientä kylää; täältä löytyy katuja, tori sekä puutarha. Lisäksi hotellialueella on ihana allasalue ja rantakin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lomamukavuutta lisää All Inclusive sekä urheiluaktiviteetit.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 uusiin rantalomavarauksiin joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone jaetulla altaalla 2 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle. Kaksikerroksinen perhehuone kerroksessa 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

rauhallinen, siisti, ystävällinen henkilökunta,kiva huone ja hyvä sänky.huoneen baari täydennettiin joka päivä!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 915 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Akti Palace on moderni ja viihtyisä hotelli, joka koostuu 15 rakennuksesta levittäytyneenä ympäri vehreää, puutarhamaista aluetta. Suuri pääallas erillisellä lastenaltaalla ja ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Maksuttomat allaspyyhkeet. Rannalle kuljettaessa ylitettävä pieni tie.

Pääravintola, jossa tarjolla on aamiaista, lounasta ja illallista. Täällä tarjoillaan kreikkalaisia ja italialaisia makuja sekä kala- ja liha-annoksia. Kolme teemaravintolaa; The Red Elephant, joka tarjoilee aasialaista ruokaa, kreikkalainen the Lucullus sekä the Asterias, joka tarjoilee kreikkalaisia kala- ja mereneläväannoksia. Allasbaarissa on tarjolla lounaspöytä.

Maksuton tikanheitto, minijalkapallo, boccia, rantalentopallo, tennis, jousiammunta sekä kanootteja. Tennistunnit lisämaksusta. Spa, jossa kuntosali, sauna, lämmitetty allas ja hierontaa lisämaksusta. Motoroidut vesiurheiluaktiviteetit lisämaksusta (ulkopuolinen palveluntarjoaja). Maksuton meno-paluu kuljetus hotellilta Kardamenaan. Allasalueella ja rannalla päivittäin aktiviteetteja kutenjoogaa ja venyttelyä. Osa aktiviteeteista järjestetään naapurihotelli Akti Beach Clubissa.

Hotellin oma lastenkerho 1-4 -vuotiaille ja 4-12 -vuotiaille. Iltaviihdettä kahdessa amfiteatterissa; Aphroditessa cabaret -show ja minidisco. Zeuksessa on elävää musiikkia viidesti viikossa. Maksuton wifi hotellialueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri.

Kardamenan viihtyisä keskusta sijaitsee noin 4 kilometrin päässä ja hotelli tarjoaa tänne maksuttoman kuljetuksen useita kertoja päivässä. Täällä on hurmaavia ravintoloita, joissa nauttia mezejä illalliseksi ja putiikkeja, joissa tehdä ostoksia.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 07:00 – 10:30.
 • Lounaspöytä, klo 12:30 – 14:30.
 • Illallispöytä, jossa tarjolla on kreikkalaista ja italialaista ruokaa sekä grillattua kalaa ja lihaa, 19:00 – 22:00.
 • Yöbuffet, 22:00 – 07:00.
 • Lagouna baari, kl. 10:00 – 00:30.
 • Allasravintola, avoinna klo 10:00 – 00:00. Klo 10:00 – 18:00 tarjolla on yksinkertaisia annoksia (kuten hampurilaisia ja pizzaa) sekä virvoitusjuomia, teetä ja kahvia. Klo 12:00 – 16:00 tarjolla on lämpimiä ja kylmiä annoksia, kuten grillattua kalaa ja lihaa. Klo 18:00 – 21:00 tarjolla on virvoitusjuomia, teetä ja kahvia. Klo 22:00 – 23:30 tarjolla on hedelmiä, lettuja, alkoholijuomia, virvoitusjuomia, kahvia ja teetä.
 • Aasialainen ravintola The Red Elephant, klo 18:45 – 22:00. (pöytävaraus vastaanotosta)
 • Kala- ja mereneläväravintola The Asterias, klo 18:45 – 22:00. (pöytävaraus vastaanotosta)
 • Kreikkalainen gourmetravintola The Lucullus, klo 18:45 – 22:00. (pöytävaraus vastaanotosta)
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta ja viiniä vuorokauden ympäri.
 • Minibaarin täydennys päivittäin.

Hyvä tietää

Lastenkerhot avoinna päivittäin klo 10:00 – 18:00.