Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone lisävuodemahdollisuudella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minijääkaappi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minijääkaappi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä. Kampanjahuone on hyvä valinta hyvä valinta silloin kun haluat asua Akti Beach Club hotellissa, mutta huoneen sijainnilla tai näkymällä ei ole suurta merkitystä. Huoneissa suihku ja wc. Ulkotilaa ei taata. Huoneet voivat erota tällä sivulla esitellyistä muista huonetyypeistä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minijääkaappi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle joista 1 lapsi.

Suurehko kaksio

Suurehko kaksio erillisellä makuuhuoneella. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Minijääkaappi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.