Korfu – vinkkejä ennen matkaa

Korfun matkavinkit

Jos etsit kaunista luontoa, ihania rantoja ja viehättäviä kaupunkeja, on Korfu oikea paikka sinulle. Löydä parhaat vinkkimme kaupungin ravintoloihin ja nähtävyyksiin! 

Varaa lomasi Korfulle

Glyfadan ranta

Korfun ihanimmat rannat

Korfulta löytyy rantoja jokaiseen makuun – rauhallisia rantoja, joissa voit nauttia auringosta, sekä rantoja joissa voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja. Erityisen upeita ovat Korfun kivirannat, joiden vesi on erityisen upean väristä. 

Lue lisää
Linnoitus Korfun kaupungissa

Keskiaikaisia ja moderneja nähtävyyksiä

1400-luvun linnoituksista remontoituihin satamiin täynnä luksusjahteja– Korfulta löytyy sekoitus uutta ja vanhaa. Kaipaatko inspiraatiota seuraavaan matkaasi? Lue lisää! 

Lue lisää
Upea maisema Korfulla

Löydä oma Korfusi

Korfu on tunnettu yhtenä Kreikan kauneimmista saarista pitkine hiekkarantoineen, maisemineen ja vehreine oliivilehtoineen. Korfulla on monia kohteita, mutta mikä sopisi juuri sinun mieltymyksiisi? Tutustu kohdeoppaaseemme ja löydä oma lomasi Korfulta!

Tutustu Korfuun
Canal d'amour

Luontoseikkailuja

Luonnon ystäville Korfulta löytyy monia vaellusreittejä ja kauniita vuoristomaisemia – jos haluat kokeilla jotain uutta, mikset sukeltaisi kristallinkirkkaisiin vesiin tai tutustuisi saareen hevosen selästä? 

Lue lisää
Paleokastritsa

Kuvankaunis Korfu

Tältä paratiisisaarelta löydät muutakin kuin hyvän sään ja hienoja rantoja – nimittäin henkeäsalpaavia maisemia. Löydä parhaat näköalat ja nappaa ihanimmat lomakuvat! 

Lue lisää
Korfun kaupunki

Viehättävät kaupungit ja kylät

Korfulta löydät kaupunkeja ja kyliä, joissa on hurmaavia katuja ja hyviä ravintoloita. Mikä olisikaan parempaa kuin seurata paikallisten elämänmenoa, ihastella rakennuksia ja nauttia ilmapiiristä? 

Lue lisää
Ruokaa à la Korfu

Korfun ravintolavinkit

Korfun ravintoloiden tarjonnasta löydät vaikutteita italialaisesta keittiöstä. Lue vinkkimme saaren parhaisiin makuelämyksiin, jotka usein sisältävät kalaa tai lihaa paikallisten aperitiivien kera. 

Lue lisää
Kreikkalaisia herkkuja

Parhaat makuelämykset

Jos shoppailu ja rannoilla makoileminen alkavat kyllästyttää, on aika keskittyä ruokailukokemuksiin. Täältä löydät vinkkejä ravintolaelämyksiin, jotai et varmasti tule unohtamaan! 

Lue lisää
Ravintolat ja baarit Korfun kaupungissa

Baarit ja kahvilat

Aika ottaa rennosti! Korfulta löytyy monia paikkoja, joissa voit nauttia viilentävistä juomista, pysähtyä kahvilla tai kokeilla saaren vahvempia erikoisuuksia. 

Lue lisää
Hole in one!

Aktiivisempaa lomaa

Korfulta löydät golf-kenttiä, jalkapalloa ja keilausta. Jos haluat kokeilla jotain uutta, ja saada aidon urheiluelämyksen Korfulaisittain, voit kokeilla myös esimerkiksi krikettiä. 

Lue lisää
Ostoskatu Korfulla

Saaren parhaat shoppailupaikat

Korfulla on monipuoliset ostosmahdollisuudet – löydä paikallisia tuliaisia kuten keramiikaa ja öljyjä, tai tutki erilaisia pieniä putiikkeja ja vaatekauppoja. 

Lue lisää