Scheria Island

Scheria Island on todellinen feel good-hotelli. Sijainti Dassian rannan äärellä ja rento ympäristö soveltuvat täydellisesti ihanan loman viettoon Korfulla.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 42 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Scheria Island sijaitsee aivan rannalla Dassiassa ja houkuttelee rauhallisella ja rennolla ympäristöllään. Aurinkotuoleja ja -varjoja nurmikolla rannan äärellä ja nämä ovat maksuttomia Apollomatkojen asiakkaille. Hotellilla on baari, josta voi tilata raikkaita juomia ja välipaloja.

Aamiaispöytä tarjoillaan klo 8.30-10.30 päivittäin. Lounasaikaan ja suuren osan illasta on ravintola avoinna ja täällä tarjoillaan annoksia à la carte-listalta. Vastaanotto avoinna noin klo 8.00-02.00. Kävelyetäisyys Dassian keskustaan, jossa on monipuolisesti ravintoloita ja supermarketteja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Uloskirjautumisen jälkeen lähtöpäivänä voidaan matkatavaroita säilyttää aamiaissalissa. Rannalla on suihku ja pukeutumishuone sekä wc vastaanotossa.