Blue Swan

Yksinkertainen, mutta viihtyisä huoneistohotelli joka sijaitsee heti tunnelmallisen Lefkoksen ulkopuolella. Huoneiston minikeittiössä valmistuvat loma-ateriat, mutta jos haluat ottaa vähän rennommin voit tilata aamiaisen. Hotellin omistajat pitävät myös läheistä tavernaa, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja tuoretta kalaa.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 18 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Yksinkertainen ja suosittu, perheomisteinen huoneistohotelli noin kilometrin päässä Lefkoksesta. Muutamana päivänä viikossa paikallisbussi Pigidiaan. Omistajat pitävät myös hotellin yhteydessä olevaa tavernaa, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat ja päivälliset. Tavernassa voit nauttia paikallisista herkuista sekä tuoreesta kalasta. Kävelymatka kivi-/pikkukivirannalle, jossa on myös muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Luonnonympäristö, paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotellissa ei ole vastaanottoa, mutta omistajat tavoittaa läheisestä tavernasta. Lähin pankkiautomaatti on noin tunnin matkan päässä hotellista.