Huoneet

Kaksio

Erikokoisia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone kahdella sänhyllä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Kesällä 2020 tallelokero maksutta. Suihku ja wc. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Parveke, osasta näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 50/60/70 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä kahdella sängyllä. Osa yksiöistä sijaitsee alennetulla maatasolla. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Kesällä 2020 tallelokero maksutta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiöitä alennetulla maatasolla

Yksiöitä alennetulla maatasolla. Minikeittiö. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Kesällä 2020 tallelokero maksutta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle