1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksikerroksinen kaksio

Vastarakennettuja kaksikerroksisia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone kahdella sängyllä neljälle henkilölle yläkerroksessa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä paikkoja lisävuoteessa kahdelle henkilölle alemmassa kerroksessa. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi, jota kautta huoneistoon tullaan sisälle ja yläkerroksessa parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 82 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lasta

Kaksio

Erikokoisia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone kahdella sänhyllä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Parveke, osasta näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 50/60/70 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio alennetulla maatasolla

Vastarakennettuja kaksioita alennetulla maatasolla. Erillinen makuuhuone kahdella sängyllä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 100 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 2 lasta

Yksiö

Yksiöitä kahdella sängyllä. Osa yksiöistä sijaitsee alennetulla maatasolla. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Parveke, osasta näkymä altaalle tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiöitä alennetulla maatasolla

Yksiöitä alennetulla maatasolla. Minikeittiö. Muutamat huoneistot on sisustettu perinteisillä karpathoslaisilla sängyillä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Satelliitti-tv ja puhelin. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Suihku ja wc. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 40-45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle